Aca~ Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Daj makar kazi koja je bila? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 ok pesma je neki electro fazon uglavnom zhenski vokal "refren" ide nesto "blalalala extasy" sasvim je moguce i da ne kazhe extasy,tako se meni samo uchinilo,nije "music is my extasy" to sam preslusao vec Znam da je kurac od obajshnjenja ali eto... John Silver Ft D Argento - Ecstasy a sada ima daniel portman remix i chris reece ne znam koji ti treba Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Daj makar kazi koja je bila? :) Rob Boskamp Feat. Fiero Del Piero - Get Your Ass Up (Original Mix) Imas je okacenu u "Go-With-The-Flow Project" :D Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Yogi nije to to,pitacu u stvari sutra kada budu pustali koja je pjesma ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Ima jedna sa Ice Cube-om... ali ne mogu sada da se setim :( Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ATB-extacy :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 kako se zove ona pesma.. tehno neki ima "its my life!!" samo taj deo znam ^^ its my life .... its my life .... its my life ^^ Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 verovatno se zove "it's my life" sad verovatno nije od bon jovija jer to nije tehno ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 (edited) verovatno se zove "it's my life" sad verovatno nije od bon jovija jer to nije tehno ;o) O rly, smartass :-)) To sam prvo i probao.. Skinuo sa hub-a "Talk Talk - It's My Life".. nije ni ta :\ Ali nema ni jedna druga pod "its my life" :\ A osecam da imam pesmu na komp-u.. -_- edit: google is ur friend nashao! zove se "Dr Alban-It's My Life.mp3" mada mnogo je bolje zvuchala dok sam bio janpi! :-) ali mislim da je bio neki remix Edited July 1, 2008 by TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 mada mnogo je bolje zvuchala dok sam bio janpi! :-) it all does... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 e vako pre neki dan sedim u kamionu i slusham The Way i Are, od Timbalanda, ali, ovo je bio electro ili house remix, nemam pojma znachi original je http://www.youtube.com/watch?v=GojTUmjxVHU meni treba ime remixa, znam da neki lik peva, odnosno kaze po koju rech u tom remixu, onako bash ''sentish'' glas :) znam da sam dao ''pun kurac'' informacija, i da sam bio od ''pomoci'', al pomozite ljudi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) e vako pre neki dan sedim u kamionu i slusham The Way i Are, od Timbalanda, ali, ovo je bio electro ili house remix, nemam pojma znachi original je http://www.youtube.com/watch?v=GojTUmjxVHU meni treba ime remixa, znam da neki lik peva, odnosno kaze po koju rech u tom remixu, onako bash ''sentish'' glas :) znam da sam dao ''pun kurac'' informacija, i da sam bio od ''pomoci'', al pomozite ljudi :) Moze biti da je Axwell'ov remix Edited July 3, 2008 by GhostFace Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 nije ghost druze ta, je l' postoji neki poznatiji remix ove pesme? na youtube ima milijardu nekih kvazi tehno / house izdrkavanja, al' nije ta pesma :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 mozda D.Freddz Afterdark Extended Mix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) tiga pustao sad na Exitu,evo kratkog klipa,nadam se da mozete da prepoznate... clip Edited July 15, 2008 by LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) i meni treba to sto lesko trazi edit : hm..ne mogu nikako reci da razumem,hteo sam da probam neki google.com :D Edited July 15, 2008 by kristijan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 evo clipa u trajanju od 33sec,mozda lakse prepoznate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Ok poshto sam se smorio od chitanja komentara sa youtuba u nadi da je neko reko koja je pesma (a nije-.-), reko da postujem ovde, elem zanima me koja je pesma koju pocinje da svira na 0:47, pa posle ponovo na 1:16. Ko ima vremena neka baci pogled na klip. ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 echoing green - second chance Ima neko treba mi? Nema na hub-u a kazza i donkey ne koristim tako da... a lil help :P Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 every time i look into your eyes i see the future... zna neko?! 2 many djs su je pustili Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Slusao sam na TDI radio-u jednu pesmu,znaci neki house je,rmx neke starije pesme ako ne gresim,ponavlja nesto tipa (nisam siguran) You don't want to break my heart nananana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 O rly, smartass :-)) To sam prvo i probao.. Skinuo sa hub-a "Talk Talk - It's My Life".. nije ni ta :\ Ali nema ni jedna druga pod "its my life" :\ A osecam da imam pesmu na komp-u.. -_- edit: google is ur friend nashao! zove se "Dr Alban-It's My Life.mp3" mada mnogo je bolje zvuchala dok sam bio janpi! :-) ali mislim da je bio neki remix odem jednom na topic i vidim ovo:) lol bre covece, kako tako bre:) prvo ne znas ic maj lajf od talk talk sta je, onda ne znas i jebenog dr albana, eeee, pa to ko da ne znas, ne znam jebote sta, mislim, ne postoji karakteristicnija, tipicnija i poznatija pesma od ic maj lajf od albana, brate, ne kenjam ti, samo sam sad pun tripa i zbunjenosti, moj kosmos se raspao...jos kazes tehno, brate, kakav tehno...moracu da dolazim ovde, sta je sledece 'koja je ovo pesma, ide nesto no no no sto puta pa onda se riba prodere there's no limit, nasao sam neku push it to the limit sa scarface saundtreka, ali nije ta, molim vas pomozite!' stvarno mi je sad poljuljan svemir, jel sam ja retard ili je normalno da se ovo ne zna (recite mi da znam kako da gledam na stvari, ozbiljan sam), ja mislim da moja sveca zna za ovu pesmu, a to je stvarno nesto... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 ^ to je brate moj posledica zivljenja u buretu Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 zrachite Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 e ima jedna domacja dance pesma,bila je bas hit,ne znam ko je izvodi niti kako se zove znam samo da riba u refrenu peva "samo zelim da znam da li cjes ostati sam,ili zelis mene da budem kraj tebe".. hvala puno unapred.. ^^^ ahahhahahahhahahhaha Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts