fatboy Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 (edited) Nesto sam gladan a nisam kutji, pa sam poceo da mashtam o necemu sto bi mi u ovom trenutku prijalo..... hmmm, skoro da osecam miris vruce SARMETINE u tanjiru, iseckane sitno, zestoko pobiberene, pa ona beskompromisna isparenja vrelog kupusa koja onako fegetski paraju nozdrve usled cega naviru suze svakom postenom gurmanu, pa sve sjedinjeno sa iskusno probranim i majstorski samlevenim mesom + pirinadz uz obavezan dodatak nekog dimljenog mesa u sherpi koje se onako raskuva pa celoj prici da neki "divine" shmek.... mmmmm...... ......da li vam se prijela SARMA ??? Aj recite, kakvu sarmu vi gotivite.... neki specijalni dodaci / nacini pripreme, specijalni featuresi uz nju.... jogurt (straight ili sa dodatkom malo vegete u sebi) ili nesto trece...? LONG LIVE SARMA !!! Edited November 27, 2005 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 jebi se nigeru.... inache, jogurt obavezno, ili kiselo mleko.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 ja sam bas danas za rucak jeo sarmu... odvalio sam se,pojeo sam 4 domace sarme i ne mogu da se pomerim sa stolice sad... bas su bile ovakve kao na slici mmmmm.... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Ne volim velike sarme...klasika mnogo mesa... inace volim da cirkam kocu uz sarmu... 'edared sam na nekoj svadbi poj'o 12 sarmi...keva 'tela da padne u nesves'...koji sam selja :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Keva FTW, evo sad kako chitam tekst o sarmi, ulece u gajbu pokazuje mi glavicu kiselog kupusa i pita : "jel znash shta ima sutra za ruchak", joooooj sreca sreca radost ... I dalje ne mogu da shvatim ljude koji ne vole sarmu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 najbitnije je da je kompaktna znachi da moze da se reze onako na kolutice ako hocesh a ne da kad prodjesh nozem ona se raspadne .. onda na red dolazi velichina: vece se duze spremaju jel imaju vishe mesa koje treba srediti, tako da je neki mid size ftw .. bar meni su uvek bile bolje sarme od juche (a znam i jedno 2-3 choveka koji dele mishljenje) sad dal je to zbog toga shto su onda duze stajale u saftu ili shta vec u to nisam ulazio .. ja sam za opciju sa manje pirincha jel sam u poslednje vreme krenuo da hejtujem isti (nemam pojma zashto) .. od priloga jogurt mi je nekako suvishe hevi mada moze da prodje, pavlaka/kiselo mleko mi je vishe za sarmice od zelja/blitve i naravno vruc lebac =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 (edited) @atomic pulse...Zar ti ljudi postoje??? Edited November 27, 2005 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 (edited) e da, vidis, to sam zaboravio da napomenem, vruc lebac mora biti... ..onako sa hruskavom koricom, a mekaaaan svezh....bas onaj sto najvise mozes da pojedes, i sto je najbolji za "omazati tanjir na kraju" ....i sto najvise goji :D ...nego, cekamo Kjota da se pridruzi raspravi, ipak je on jedan od osvedocenih gurmana...... a bogami ni Drale ne bi trebao da izostane :) Edited November 27, 2005 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Sarma goji :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 vruc lebac... /me drkaaaaaaaaa Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 e da, vidis, to sam zaboravio da napomenem, vruc lebac mora biti... ..onako sa hruskavom koricom, a mekaaaan svezh....bas onaj sto najvise mozes da pojedes, i sto je najbolji za "omazati tanjir na kraju" ....i sto najvise goji :D ...nego, cekamo Kjota da se pridruzi raspravi, ipak je on jedan od osvedocenih gurmana...... a bogami ni Drale ne bi trebao da izostane :) ← Prekini visheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 nije da hejtujem topik vetj se i sam chudim.. nikada nisam voleo sarmu, ne znam zashto! :( uvek kada neko spremi probam, pokusham da uzivam ali.. nekako.. ne svidja mi se.. ne mogu da je jedem! :( ima li meni pomotji? a nigeru, shta mislish? tvoje profesionalno mishljenje molim! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 nisi probao dobru sarmu ondaK ;) btw sarma mi najvishe legne kad sam pregladneo .. nekako tada se najbolje naslaze =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Jeo juce, jescu i danas i verovatno sutra (naravno ako ostane) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kewa Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Ali majne baba pravi sarmu da se useresh...koliki je list,tolika je sarma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Sarma je još bolja kad odstoji.... mmmmm... brate.... i nek kaže posle neko nešto za našu kuhinju... samo mu odgovoriš SARMA i muuuuuk.... Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 keva pre neki dan po prvi put spremala mini sarme slichne onima sa niggerove slike...loshe joj ispale pa ima previshe kupusa:( sarma je ko vino,shto vishe stoji to je bolja:)jedno od retkih jela koje mogu da jedem i poshto se zamrzne.takodje jedno od retkih jela koje mogu da jedem vishe od 2 dana za redom malo pavlake,malo jogurta,dosta hleba inace volim da cirkam kocu uz sarmu...zezash? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Nikad ne praktikovah jogurt/kieslo mleko. Preferiram da je kupus dobro ukiseljen, eventualno pre nego shto pochnem da jedem dodam malo domatjeg flashiranog paradajza (od one ture sa ljutom paprikom pravljene spec za mene). A shto kaze Maud za jucherashnju sarmu, apsolutno se slazem. Chak je varijanta da odstoji 3-4 dana na hladnom, i onda svaki dan je podgrevash i jedesh i svaki dan sve bolja. BTW chak je fora kad se sprema meso. Kad umutish smesu, ostavish je da prenotji na shpajznoj temperaturi pre motanja i kuvanja. Heaven. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 nema nishta lepshe od kompaktne, male sarme, stare par dana, dobro podgrejane sa svezhim hlebom i ljutom paprichicom...mmmm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 ja volim i kad e ladna. ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 (edited) ne jedem sarmu bez ajvara... hmmm onako sa tankim kupusomm i puno mesaaa...a hleb sam presto odavno da jedem... da bi mogao vise pojesti mesaaaa odo da jedem Edited November 27, 2005 by travar Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 najbolje volim kad su sarmice male taman za zalogaj da se ne smaras sa secenjem znam da je to cimanje za domacicu da savija tako male sarmice al posle je mnogo bolje pojedes 10-15 tih malih i zdravo djaci ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Ja sarmu gotivim ako je pravljena samo sa mesom (znam da nije to prava bez pirinca) ali ova se valjda zove svadbarska A to dimljeno meso da bude prsut :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 pre jedno 4-5g sam postavio porodichni rekord od 8 sarmi velichine pesnice .. nije me bio blam jel sam se posle napio ko dupe =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 ne jedem sarmu bez ajvara... hmmm onako sa tankim kupusomm i puno mesaaa...a hleb sam presto odavno da jedem... da bi mogao vise pojesti mesaaaa ← mmmmmmmmmm......ajvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.