MiGsa Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 darijane pishi brze... ocu da vidim nastavak... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Tek par meseci kasnije, čuo sam za to vaše gari. Moguće je da je gariša evoluiralo od gari. :) ← Upravo tako Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 MRZIM MIRIS STARIH LJUDI!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 (edited) [quote name='Ivan Edited November 30, 2005 by darijan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 ja od tebe ne ocekujem nista. ti si bar nesto. i to sto sam ocekivao (nisam) to sam i dobio... ← Jel ovo retorichko pitanje ?!? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Cek cek zar nemju penzioneri one njihove markice dozivotne & stuff?? ← Dozivotne LOL :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 pa i jesu dozhivotne, u 70 godini dobijaju da se voze for free 'till the end of their lives ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Dok ih smrt ne rastavi. :)))))))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 pa i jesu dozhivotne, u 70 godini dobijaju da se voze for free 'till the end of their lives ;) ← Dok ih smrt ne rastavi. :)))))))) ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Moja baba je jedva docekala, ja da vam kazhem ... is'o sam da joj vadim tu povlasticu na sam rodjendan :) Znaci ono bilo je kao, e sad imam 70, ajd' da mi izvadis tu dozivotnu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 e a stvarno mi nije jasno zashto mnogi penzosi smrde? jel pod stare dane prestanu da se kupaju ili shta? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 ma svakog fosila (penzionera) kada uzmem auto ima da ubijem... fosili mrtvi... dead man walking... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Da. Dok smeste sve te stare kosti u kadu ode dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 e a stvarno mi nije jasno zashto mnogi penzosi smrde? jel pod stare dane prestanu da se kupaju ili shta? ← - skupa struja za bojler - skup sapun - dok se popne u kadu, dok izađe pa onda odeća: - crkla mašina - skupa struja za mašinu - skup deterdžent - rublje duže traje ako se ređe pere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Brate nemoj da lazesh shatro budi te graja BARON Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Sve zaboravljam da se osvrnem na hejt prema penzosima koji je iozra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Pa necu sad da mislim sta ce biti za 50 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 (edited) [quote name='Ivan Edited December 3, 2005 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Sve zaboravljam da se osvrnem na hejt prema penzosima koji je iozra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 ja sam sad ko penzos... ne volim buku, ne voli kad mangupi gaze po travi, ne volim kad bacaju djubre po ulici, ehh volim da opicim sah, kupicu sheshir... i tako :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 to nema veze sa penzosima nego sa kulturnim ljudima... a buku matori mogu da vole ili ne kao i mladi Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Tad tje roboti da nam peru guzice , mada hejt prema mladima tje biti prisutan :) ← Prisutan je i sad. :) Kako je samo pametan ovaj tm. Pa ja mislim da vec sada 50% ljudi ima barem po neku od zgodnih "penzos karakteristika" ali ih sada ne primecuju, kao sto ni vecina penzosa ono sto radi ne smatra za loshe. ← Hvala Laki, cenim to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ja sam sad ko penzos... ne volim buku, ne voli kad mangupi gaze po travi, ne volim kad bacaju djubre po ulici, ehh volim da opicim sah, kupicu sheshir... i tako :) ← ja imam properov sesir vec tri godine i nosim ga... hmmm.... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Ja sam do Februara ziveo u 27. Marta, od tada zivim u Mirijevu. Moram da kazem da se bash, bash mnogo razlikuju penzosi iz 27-ce i penzosi iz dvojke... i verovatno uopste prevoza koji kruze po centru i prevoza koji idu malo dalje... Moram da kazem da su ovi iz dvojke daleko bezobrazniji od matorih sa Mirijeva... Od kad zivim ovde nikad, ali nikad me neki penzos u prevozu nije pitao da mu oslobodim mesto dok je to u dvojci, petici, sedmici bila normalna pojava... pa jos kao ljuti shto ih nisam sam pitao... Sedim tako ja jednom u dvojci, a 2 babe prichaju pored mene i jedna drugoj kaze kao u fazonu : "Ja sam svoju decu uvek uchila da ustaju starijima u prevozu i oni tako uvek rade"... Mislim strasno... e bash iz inata nisam hteo da ustanem...dok recimo chesta situacija bude kada ponudim svoje mesto starijoj osobi da mi kaze : "Sedi, sedi, ja cu samo 2/3 stanice..." A baba pogrbljena, jedva stoji... Jedino kome uvek, ali uvek ustajem jesu trudnice i ljudi sa malom decom... I mi znamo da budemo stoka nekad... Jednom ja u 7-ci, ulazi zena sa malim detetom ( bebom, jelte... nosi je ) i pita nekog lika :"Izvinite da li biste bili ljubazni da mi oslobodite mesto ?" A on odgovara "Ne bih" i okrece glavu i nastavlja da gleda kroz prozor... Ona samo kaze dobro i produzi dalje i tad joj je neko ustao... Naravno tad su poceli da seru matori izmedju sebe kako je dechko bezobrazan ( shto i jeste ), ali nijedan nije oslobodio mesto zeni... Sve u svemu... matori iz centra = stoka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts