coll Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 bravo faco ... i ja sam nesto slicno uradio :) jedina razlika je ta sto nisam obrisao likove, ali poklonio account ortaku. Sve u svemu, wlcm to rl ... enjoy your stay :b /respect Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Kemp. ok to sto si prestao al brate da odbijes 200 eura alloooo allooo covece :))) bacio si mesece kroz prozor sto rece jedan lik... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 izbrisao si onakvog lika.. plachem, suze mi kretju.. loshe mi je. o jebote otac.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Za brisanje lika te razumem skroz... Ni ja ga ne bi prodo ni za koje pare... Ja sam skinuo WoW sa kompa , i naravno Freezovo account, jos uvek nemam srca da prodam account, ali kolko mi se chini nema sanse da se vratim WoW-u... A tebe skroz razumem, igrati ozbiljno WoW nema teoretske sanse upariti sa isto tako ozbiljnim RL-om... Jbga takva tura... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Pa ako vec prodajes i prestajes da igras wow ,zasto nisi prodao charactera za 300e Alo znas koje su to pare . I ne treba da brines sta ce taj neko da radi sa likom. ali stvarno itemi (sigh epici ) epic mountovi :P , Ja ovako nesto u zivotu nebi mogao da uradim sebi Svaka cast za hrabrost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 A sta je 300e. jedna ruka u holdem pokeru, ili 2 izlaska... Ja sam u Shrafa ulozio 9 meseci, i vise od toga. Nema tih para koje bi ga prodale. Jes da sam sad malo pijan al stvarno ne bih mogao da prodam lika, takav sam. I ceo dan se osecam ko da je umro deo mene, svega mi, definitivno najgori dan ikada... Inace acc je prodat.Gratz Pajo ^^ Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Jaoo bre, pa ti si ozbiljan...Svaka cast... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 fora je u tome shto sa WoWom mozesh da uskladish maximalno josh jednu stvar (ribu, fax, posao, drushtvo) .. shto je malo za neki normalan zivot .. jel za normalan treba minimum 3 stvari =) ja sam za sada na faxi da pravim pauze u igranju po metar dana pa se onda vratim .. pitam se dokle ceme tako drzati =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 ceo ovaj topic je jedan veliki cryface! :< p.s. maude opasan ti novi avatar! :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 gratz na hrabrosti, ja sam popizdeo kad su mi maznuli maga, i evo vec ima skoro mesec dana od kako ga nisam video, traze mi skenirani game card, a ja nikako to da uradim, vec sam se skinuo sa njega, ali mi je pre 7 dana dao ortak koji nema veze sa wowom svoj acc da mu dizem lvl huntera, i evo sad pre 15ak minuta kupih svog mounta na lv 40, sam skupio kesh i sve :D Navlachim se ponovo, a u shkoli kecheva....... :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 jbg ... razumem te ... nadam se samo da se posle necesh kajati ... aj gl Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
stinger Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 a bre kemp-e.... bedak uhhhh ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 za koliko si prodao acc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 auu decko koliko si ti retardiran , Procitaj jebeni topic pre nego sto loopish neku gluposto I nemoj plz da vishe otvarash ni1 topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 auu decko koliko si ti retardiran , Procitaj jebeni topic pre nego sto loopish neku gluposto I nemoj plz da vishe otvarash ni1 topic ← Word. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Da li muda,ili prazna lobanja,il milion problema u lobnji bez mozga,or milijarda problema u labanji sa mozgom-stvarno ne znam sta te je nateralo i podrzalo u brisanju lvl60 Shamana,Shrafa? ← JAAAAOOOJ,STRASHNO,KAKO JE MOGAO DA GA IZBRISE ps jel se tebi dize kurac koji vam je svima qrac,igram wow,do jaja je,ali to je igrica,jebena igrica,i nista vise od toga,svakoko drugacije misli moze da se sagne o da,izvinjavam se autoru topica,aj sad ljudi,ko hoce da kupi neka postuje,a ko nece (kao npr ja) nek vise ne postuje [:(!] Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
termos Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Pa sta mu smeta i da postuju - vec je prod'o. See page 2... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 oh,sry nisam citao postove Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajGori Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Imenjace... :(( jbg... sta da ti kazem... ja pre neki dan hteo da svratim do tebe malo da se ispricamo samo o WOWu ... ali sad znam da bi me izbacio iz radnje. :P I jos jedan ortak danas prestao da igra... ja sam se nesto isto tripovao da prekinem... ali ionako za koji dan necu imati vremena za wow... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoyoteZeD Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Imenjace... :(( jbg... sta da ti kazem... ja pre neki dan hteo da svratim do tebe malo da se ispricamo samo o WOWu ... ali sad znam da bi me izbacio iz radnje. :P I jos jedan ortak danas prestao da igra... ja sam se nesto isto tripovao da prekinem... ali ionako za koji dan necu imati vremena za wow... ← hehehe :) Pedjovi :) hvala Kempe teammatu :) vidim vreme se prolepshava ae videcemo se da izblejimo negde svratimo do Andre po stare dobre dane :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajGori Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Ma da... jebes WoW ... ajmo na basket... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musasi Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 A nije brate, evo pitaj me kad sam karo zadnji put? E karo sam u MC/BWL prosle nedelje. A u RL? Ehhhh.... Ili jedno ili drugo, nemoze oboje. Ko moze da uskladi RL i WOW svaka chast. Ja ne mogu, igrao sam kolko sam mogao i tolko od mene. Aj nek neko kupi jebenu igru, pije mi se veceras :D ← e ako budes hteo opet da igras prodacu ti ja moj wow . bravo za razmisljanje ... ali reci sta se to desilo ? jel te neka uslovila? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 29, 2005 Author Report Share Posted November 29, 2005 Ma da... jebes WoW ... ajmo na basket... ← Da igracemo do 5 poena. Partija ce trajati 2 sata i pomrecemo svi pre kraja ;D Moram malo na kondiciji prvo da radim da se ne obrukam ;D Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 prvo lagana shetnja, pa onda malo tezha shetnja, pa onda teshka shetnja, pa onda trchanje, pa malo vezhbi za ruke, pa malo vezhbanje koordinacije oko-ruka ................ pa tek onda basket Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 29, 2005 Author Report Share Posted November 29, 2005 Dada prvo da izlevelujem do bar 10og lvla pa da pikamo :D Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts