Corey Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Ne može nam niko niišta jači smo od suuudbiinee.... :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 (edited) Chemu pljuge kad si mrtav u svakom sluchaju ? :) ← nemam pojma..... bamboocha Edited November 26, 2005 by darijan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ima vise teorija. svaka potice od teorije staklene baste. meni najzanimljivija je sledeca: podici ce se prosecna temperatura u celom svetu za par stepeni sto je neverovatno mnogo, pocece da se topi led na severu i jugu (mada je vec poceo) i otopice se barijera grenlanda. => neverovatan broj litara litara litara i miliona milijardi litara ce iz grenlada pokuljati u atlantik sto ce zaustaviti golfsku struju (za koju svi znamo da je zasluzna za zivot na zemlji) bice ledena doba, sranja, neverovatno posledice... ma smrt ← I ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 I ka Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 1.Kako ce svet otici u qrac? 2.Da li cemo mi Srbi docekati kraj sveta? ← 1.Nastavkom ubijanja po principu - ko koga prvi... 2.Mi cemo prvi n****ati, kao i uvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Neka kataklizma, otopljavanje ili bombice. Te Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 bez nas to ne bi bilo to... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 26, 2005 Author Report Share Posted November 26, 2005 bez nas to ne bi bilo to... ← potpuno se slazem, kad neki drugi prave sranje,to je cool,ali nije to to. ili najbolji scenario bi bio kad bismo mi izazvali kraj sveta Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Ako ce biti kraj sveta seva mi paja kako ce to biti...a ko god bude kriv srbi ce preziveti da bi posle oni drugi sto su preziveli mogli nas da okrive :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 lele, moram sho pre da nadjem interceptora iz 73. nekog kera, bozar... i brdo radaway inace sam najebo ehh to ce biti dani. ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 1. Meteor, Globalno zagrevanje, Nuclear War... 2. Srba ima svuda u svetu, jedan ce preziveti ako uopste neko prezivi. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Shta se zmarate time kada to necemo doziveti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Shta se zmarate time kada to necemo doziveti. ← ne budi tako siguran Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 Shta se zmarate time kada to necemo doziveti. ← ja taman hteo da te pozovem da unistimo svet,ali necu,ne trebaju mi tako obeshrabrujuci stavovi Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Shta se zmarate time kada to necemo doziveti. ← ja planiram da budem prisutan na toj zgodi. mada mislim da se stvari jos nisu dovoljno zagovnale. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin2k5 Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 1) Svet će otići u qrac tako Quote Фак д пепси, фак д пица, ол ви нид из гибаница/шљивовица!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Kraj srba nikad ,kraj sveta ako nam uzmu Kosovo ima ceo svet da pobijemo!!! Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 (edited) heh, jedna moja ortakinja zagovara logiku...atomski holokaust 2006e...(Spu, jel ti poznato ),licno ne verujem ali videcemo... Edited December 2, 2005 by mjau_ Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Kraj sveta ce biti 28.03.2026 chitao sam u Zoni Sumraka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 koje sranje mislim kad ce da bude smak sveta????!?!??!? alo sine jel pijes ti drogu? ili ti je samo uzasno dosadno? sta god odgovoricu na tvoja pitanja. 1.u 05:17 17.jun 3715godine 2.naravno. sta vise ima da se broj srba u narednim godinama drsticno poveca! zbog raznih sranja u vazduhu a poznato je da smo se mi navikli na sranja tako da ce ta klima izuzetno da podstakne nas natalitet tj ima da jebemo sve sto stignemo! Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Kraj sveta ce biti 28.03.2026 chitao sam u Zoni Sumraka. ← jebote, pa to je utorak... nema mi goreg dana znaci onda je 100% kraj Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 jebote, pa to je utorak... nema mi goreg dana znaci onda je 100% kraj ← To stoji u tekstu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted December 3, 2005 Author Report Share Posted December 3, 2005 Kraj srba nikad ,kraj sveta ako nam uzmu Kosovo ima ceo svet da pobijemo!!! ← svidja mi se tvoj stav,kad krenem da osvajam svet,zvacu te Kraj sveta ce biti 28.03.2026 chitao sam u Zoni Sumraka. ← U ZONI SUMRAKA!!!!!!! Pa to je onda 1000000% tacno koje sranje mislim kad ce da bude smak sveta????!?!??!? alo sine jel pijes ti drogu? ili ti je samo uzasno dosadno? sta god odgovoricu na tvoja pitanja. 1.u 05:17 17.jun 3715godine 2.naravno. sta vise ima da se broj srba u narednim godinama drsticno poveca! ← Prvo,ne ne pijem drogu (deco recite ne drozi) da uzasno mi je dosadno nas broj moze da se poveca samo ako mutiramo sa Albancima Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts