Jump to content

Snima se DOMACI film o igrama!

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Znam za taj projekat, snima ga bivsha riba od mog ortaka :)

simpa...

a brate... shto drzhish mob na stolu? gde ste josh chuli da bash morash u kgbu da drzhish mob na stolu da bi imao signal??? :DDDD

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ja sam sasvim siguran da moji roditelji i ljudi njihovog doba nece otici da pogledaju taj film, a cela je poenta da ti ljudi shvate kako provodjenje vremena uz komp nije "freaky". Film ce gledati oni koji vec sve znaju pa ce hteti da ocene koliko je kvalitetno uradjen film. A iskreno i vise mi se svidja sto vecina starijih gleda neuko i plasljivo na komp, ono ignorance is bliss varijanta. Zamisli matorce kad provale kolko je tebi u stvari vazan neki turnir pa pocnu da ucenjuju i jedu govna, ili ti neki radovi. Ja ih uopste ne bih prosvecivao o toj nekoj gaming kulturi, jer stari vuk krzno ne menja tj misljenja sam da su stariji ljudi vec svorili predubedjenje o kompjuterima i nista ne moze promeniti to misljenje. Govorim ovo cisto is straha da moze biti gore nego sto jeste.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Bas me zanima kakav ce film biti ili je vec napravljen...

Zanima me... Kao sto je vec spomenuto ne mogu da zamislim matorce kako gledaju taj film... Mislim to je strasno... Ne verujem da ce 1% matoraca gledati taj film...

I kad cu moci da saznam kad je premijera ?