mjau_ Posted November 23, 2005 Author Report Share Posted November 23, 2005 (edited) Migsa, kolko kapiram Kalija on je zvao i Mikicu i tu ekipu, al ne znam sta je bilo...doduse ne znam ni sta je sa Lavom i Djurom...meni su se javili samo Cheda i Suvi... Edited November 23, 2005 by mjau_ _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Ivka, irc.balcan.net #rur. Migsa usamljen bitch. Ne moz' sve da imash. Fu :ppPP V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Jahorina > Kopaonik , i to jako Idem 24-og decembra Jeeeeej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Ja idem sutra na nasip pored Dunava pa vi vidite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Na Kopu 51 santim snega....aaaaaaaaaaa...do zimovanja SAMO dva meseca...kmeeeek Danas rekoshe na TVu metar ipo ... bilo mi cudno, mada ko bi ga znao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Danas rekoshe na TVu metar ipo ... bilo mi cudno, mada ko bi ga znao :) ← da ko sto je NFS osvojio doticni... V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Pa migsa koliko cujem u rimu sad pada sneg..damn trebao sam da odem tamo nedelju dana kasnije :(( ma samo cekam raspust>>bugarska>>bord>>weeeeeeee :)) ← Hmm... . Pod 1, nisi bord video na slici , pod 2, ako cesh u Bugarsku, morash brzo da se isprsish za neki kesh, jer nema bash josh puno mesta. Ja idem na Pamporovo (Bugarska) od 4-og do 14-og januara, pa na Kopaonik od 28-og januara do 6-og februara. Bice extra valjda . Link to comment Share on other sites More sharing options...
smorrior Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Jbg, ja cu ako Bog da ici u Sloveniju da se smucham :] know what ya know and not what ya hear! smorrioR @ Last.fm | smorrioR @ deviantART I see through beheaded faith the other side… Times without hate, new children kill the fears, sorrow mother deliver no tears __________________ Feed your soul and mind And disya spiritual wickedness we override ... The power of mind! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Kapiram da ce na kraju da ti se smuchi sve! :P Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 migshO, volem ja tebe, al' u manjim kolichinama ← kmeeeee Migsa, kolko kapiram Kalija on je zvao i Mikicu i tu ekipu, al ne znam sta je bilo...doduse ne znam ni sta je sa Lavom i Djurom...meni su se javili samo Cheda i Suvi... ← Pa pazi mikica i ostali pale na jahorinu, vec su rezervisali gajbu kolko sam skontao, ne znam tacan datum al mislim da je neshto oko 17. 18. feb. ( sho meni odgovara, al postoji problem... ta njihova gajba je puna, tako da cu ja verovatno da se shlepujem m sa drugom ekipom mrkijem, al ne znam dal ce oni ici tako da je sve ono... kmee :/ ) Ivka, irc.balcan.net #rur. Migsa usamljen bitch. Ne moz' sve da imash. Fu :ppPP ← kmee a ja ne trazim mnogo:) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Hmm... . Pod 1, nisi bord video na slici , pod 2, ako cesh u Bugarsku, morash brzo da se isprsish za neki kesh, jer nema bash josh puno mesta. ← pa sto cutis za kesh nesreco mrak te pojeo..aj dam ti odma sutra koliko treba...a bord sam video..a i nisam rekao da sam neki UbeR H4xxx0r border zar ne??I ne smaraj na forumu imas tel pa zovi :D Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 tri doline :( ← get with the program, son. roll with the punches. don't rain on the parade. sve u svemu, vazhno da se ne ide na nesretni kop i jahorinu. tri doline ce biti tu i sledece godine. a dobro znash da.. » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 4, 2005 Author Report Share Posted December 4, 2005 (edited) da da ivane...zadovolji se bulgariom... inace Kali u sredu se budis rano i ides sa mnom po vezove...jasno?! Edited December 4, 2005 by mjau_ _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 da da ivane...zadovolji se bulgariom... inace Kali u sredu se budis rano i ides sa mnom po vezove...jasno?! ← samo ako mi obecash da cu napokon dobiti nazad svoje vezove expo zim je ove godine 15-18 decembar, plus/minus dva dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 4, 2005 Author Report Share Posted December 4, 2005 samo ako mi obecash da cu napokon dobiti nazad svoje vezove expo zim je ove godine 15-18 decembar, plus/minus dva dana ← kako sad?! zar nije ove nedelje sto dolazi? braaaaaate..kmek...ocu vezove...keva ce mi se oduseviti, odlozice taj trosak za deset dana... enivej...kad na mojoj dascici budu cucali new vezovi...dobices svoje nazad:) i eto...vodicu te na kafu:) dill? _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 kuchko zhenska manipulantska :P znash dobro da moram baseplates da nosim na popravku, a i pukao mi je shraf na prednjoj kopchi. ova ucena se mozhe sprati samo krvlju.. ili tekilom [mexican] Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 expo zim pocinje sada u cetvrtak i zavrsava se u nedelju. tako je bar pisalo na sajtu sajma. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 4, 2005 Author Report Share Posted December 4, 2005 kuchko zhenska manipulantska :P znash dobro da moram baseplates da nosim na popravku, a i pukao mi je shraf na prednjoj kopchi. ova ucena se mozhe sprati samo krvlju.. ili tekilom [mexican] ← jao da...jedan vez je sjeban...ja sam to totalno zaboravila...hihihihihih:PPPP ajde ajde...dobices vezove do kraja nedelje...osim ako me u sredu ne iznerviras zestoko :P _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 pafi prodaje neke dobre vezove za bord (nisu sjebani), hoce da kupi flow mk04, pa prodaje ove. neko zainteresovan??? postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Alo vas dvoje nije vam ovo čet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 pafi prodaje neke dobre vezove za bord (nisu sjebani), hoce da kupi flow mk04, pa prodaje ove. neko zainteresovan??? ← tip/model/velichina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 4, 2005 Author Report Share Posted December 4, 2005 sta oces ti? jel imas vec vezove :D? _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 sta oces ti? jel imas vec vezove :D? ← pa izmedju ostalih i za tebe. mozhda je lik kepec Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 vezovi su dakle SnowPro Argon, crne boje sa crvenim znakom, metalno ojacanje na petama, vozeni osam dana, broj do 48... alo bing, kako brat?! cijena? prava sitnica... 8.000.din (ili cemo da se dogovaramo) postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 7, 2005 Author Report Share Posted December 7, 2005 (edited) Skupo skupo...meni su veliki u svakom slucaju... Inace na expo zimu ce moci da se nabave burton vezovi za 100eura, nitro oko 60eura, a salomon i do 50eura... Edited December 7, 2005 by mjau_ _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts