Jump to content

Konkretna pomotj marku

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@zeki/sa1nt

moram da vas zamolim da su uzdrzhite od konverzacije ovde [:)] , voleo bih da bude shto preglednije. hvala na iskazanoj podrshci videtjemo se na okupljanju pa tjemo tamo odratiti grupe... makar to znachilo i da vi dobijete knez i sve cice u knezu ;)

@nt. punisher

naravno da ima broj zhiro rachuna, idi na markov topic i videtjesh.

@iguana

nema problema, lako tjesh se dogovoriti sa lakijem oko samog dizajna flajera, ali najbitnije je da prvo nadjemo zhive ljude koji tje te flajere da raznose po gradu.

shto se dizajna tiche, treba da se na njemu nalaze sve potrebne informacije koje mozhe noodle da ti prosledi i neki text ili poruka koja bi naterala ljude da delaju, to jest da se iscimaju da to uplate, znachi ne samo da je srceparajutje nego i da ima neki apel na moral or some shit like that. To mozhe takodje noodle da obezbedi ako ima spremno, ako nema... neko od velikog broja pismenih ljudi na forumu tje to uraditi sa zadovoljstvom ja mislim.

@novosadjani

ovaj topic je tek sinotj zazhiveo, pre toga su za ideju znala samo 3-4 choveka, tako da nishta josh nije konkretno isplanirano. Chim neshto bude obavestitjemo vas i organizovati.

@Ramirez: pa dogovaramo se odmah ko ce gde, tj. nas trojica smo se vec dogovorili.

Josh neshto, ja sam spreman da se uchipim za shtampu odma' sada odma', tako da odredite ucheshce pa da reshimo i to... najbolje da se ti dogovorish sa lakijem kad on chekira cene, rachunamo da ste vas 2ca organizatori...

Ja sam za, mogao bih da budem u piramidi, tamo gotovo uvek provedem veci deo subote, tako da mi ne bi bio problem.

Inace, neko je predlozio da svako od nas da 100 din, dobra je ideja... Samo javite, ja sam za 100%, ako je subota u pitanju ....

-In the church they say to forgive...

-Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ...

juvefan9ds.gif

----------------------------------------------------------------------

jddrinker5js.png

ja sam za takodje

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

tu sam i ja... samo recite kad da vidim kad mogu...

dakle gde mozemo da organizujemo ovo

Stari Merkator

Novi Merkator

Glavna ( Zemun )

Knez Mihajlova

TC Piramida (mada moze i tu okolo kod kineza)

Zemunska pijaca

Pijaca na zelenjaku

Zeleni Venac

Edited by Sasuke-kun

http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om

Paladins are gay

Blizzard loves paladins

Therefore, Blizzard is gay

Ovako ... sorry sto se nisam javio preko vikenda, al' tada ionako nista ne bismo mogli da uradimo.

1. Ako smo se slozhili da ide sve na racun, znaci nista odma' kesh, to je kul. U takvom slucaju nam ne trebaju nikakve potvrde, dozvole i slicno, jer ce retko ko zaista drndati ljude koji rade tako nesto. Ako bas prave probleme, onda mogu lako da provere da li je broj ziro racuna / tekuceg koji pishe na letku isti kao onaj koji pishe u 12404 medija, clanaka, televizija. Ali ako smatrate da je taj vid "zastite" potreban, nekako cemo to smisliti.

2. Za igza, ali i sve ostale - Ja mislim da dizajn treba da bude izuzetno prost ali funkcionalan. Znaci nista neke boje, loodila i slicno. Po meni je najbolje da to bude crno-bela i jasna varijanta, ali ako mislite da treba jos nesto ubaciti, recite, smislicemo sta je najbolje. Koncept je neka sustina ovih novinskih clanaka i slicno, "Pomozite Marku", ispod kraci tekst "Marko boluje (...) 300.000 (...) pomoc (...)", i ispod idu brojevi racuna. Jos treba spomenuti i kada su rokovi za ulazak na listu maloletnih i sve tome slicno. I ovde recite ako sta treba promeniti.

3. Ja cu sutra krenuti da cimam stamparije. Imam par nekih koje kao znam, satro, ali cu cimati naravno i neke iz oglasa itd itd. Pitacu ih za cene i pokusacu da proverim da li postoji popust ili zele da se skroz ukljuce u ovo imajuci u vidu povod. Za to vreme je najbolje da Ramirez, a mogu i ja kada dodjem kuci, napravimo spisak ljudi koji su se ovde prijavili da pomognu.

4. Kada budemo imali dizajn + stampariju poslacemo letke na stampu, a onda cemo se dogovoriti gde cemo se naci za primopredaju kao i to kada ce biti tacan dan deljenja.

slazem se za boje, ali kapiram da bi ipak trebala da se nadje na letku i fotografija, da se ne bi pricalo "o nekoj tamo osobi"; sa kojom ne mozesh da se identifikujesh, sto ne bi bio slucaj ako bi se videla fotografija. Moze i crno bela. Nije problem boja.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

nek bude neka slika sa kapuljachom, hoperski stajl

na njih se uvek sazhalim kad ih vidim, dao bih im para kad ih vidim onako tuzhne zbog teshkog zhivota na ulicama beograda

pa mozda ti... treba nam siroka narodna masa...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

joey_knish (11:35 PM) :

stvarno ti je bio potreban onaj reply na topicu za marka tt

u pravu je chovek, izvinjavam se

eto htedoh malo vedrine uneti =(((((

noodle oprosti :(

@formica dada, veoma zahtevan i inteligentan utrp

dosetljiv takodje

evo skenjao sam se

Edited by LaG

neka osoba glupak hehe

slazem se za boje, ali kapiram da bi ipak trebala da se nadje na letku i fotografija, da se ne bi pricalo "o nekoj tamo osobi"; sa kojom ne mozesh da se identifikujesh, sto ne bi bio slucaj ako bi se videla fotografija. Moze i crno bela. Nije problem boja.

Da, da, oko ovoga smo se takodje slozhili, poslao mi je Noodle sliku na mail, prosledicu ti je pa i da se dogovorimo oko tacnog teksta.