Debeli Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 ja oduvek volim da lizem, a pocinjem da volim i hejt (bosonogi*), pa evo da se pojavim medju prijateljima. __________________ *radi Ivanove klasifikacije vrsta hejta. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 hmm.. ne znam za tu klasifikaciju... neko raspolozen da objasni ? :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 pa, malo je teze objasniti... buduci da je Ivan doajen hejta i strucnjak sa najvecim stazom u problematici, a buduci i da je temeljan i metodican covek, razvio je svoju Jedinstvenu klasifikaciju hejta i od tada je neprekidno dopunjuje i usavrsava. ja sam, moram priznati, jako dugo bio zestok protivnik hejta, ali u poslednje vreme imam svoje sumnje, pa sam ni tamo ni 'amo. sto se tice "bosonogog hejta", o njemu mogu da pricam, jer sam prisustvovao radjanju te nove vrste, stavise dao sam joj i ime, koje je Ivan, u svojoj velikoj mudrosti, prihvatio za svoju klasifikaciju. nastao je (moram li naglasiti) na Exit-u 04. ja bih radije pricao o lizanju, mada je Tata za tu oblast nesumnjivo Veliki Kjoot, koji lize kao lezbaca, razume picu na visem nivou. trudim se da ucim od najboljih. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 HAhha ovaj Drashko je kralj ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 drashko nastala je nova teorija o nastanku hejta .. nisi updateovan ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Militju, doteraj signaturu : http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=26606 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 drashko nastala je nova teorija o nastanku hejta .. nisi updateovan ;) ← pa, tako ti je to sa dinamicnim disciplinama, nisi u toku nekoliko meseci i znanje ti zastari. evo ako idemo na novu negde, pokusacu da sustignem gradivohohohohohoho... ...salim se... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts