raazek Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 (edited) 1st SOUTHEASTEN BroadBand SCG 10-14 April 2006 u Sava Centru,mislim da ce ovo sve zanimati pa pogledajte sami.SEE Broadband 2006 Edited November 8, 2005 by Ivan_ Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 popravi link imash http vishka;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 zanimljive teme, možda se nešto i uhvati.. Next generation wireless infrastructure (CDMA2000 and GSM/GPRS/EDGE, UMTS) Wireless broadband access: WiMAX and WiFi Mobile broadband xDSL - technology status and trends DSLHome 802.11 hotspot services Broadband services regulation issues in Southeastern Europe region Broadband infrastructure and service deployment status, experience and plans in Southeastern Europe region Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 zanimljive teme, mo Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 (edited) 10-14 April :) Pa do tada cu vec voziti svoj WiMAX uveliko :) Ali zanimljvo u svakom slucaju Edited November 10, 2005 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 10-14 April :) Pa do tada cu vec voziti svoj WiMAX uveliko :) Ali zanimljvo u svakom slucaju ← Pa kada bi trebao WiMax da krene sa radom,posto sam ja iz Stare Pazove pa bi se verovatno nakacio na WiMax,pa me interesuje da nemas nekih informacija koji ce gradovi osim Bg-a...dobiti WiMax,hvala unapred. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Po planovima trebalo bi wimax u beogradu uvesti polako tek pocetkom 2006. godine, pa tek u 2007. po drugim gradovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 Po planovima trebalo bi wimax u beogradu uvesti polako tek pocetkom 2006. godine, pa tek u 2007. po drugim gradovima. ←aL si me utesio :DDDD jbg valjda ce i tokom 2006 doci do St.Pazove samo mi ostaje da cekam :))(ala cu da se nacekam) :DDD Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 preseli se, u staroj pazovi ionako nemaš ništa osim onih mađara ili štasuveć.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Konferencija deluje bas ekstra, samo ostaje pitanje kome bubreg da zavaljam da bi mogao da prisustvujem, ne znam koliko vas je procitalo ovo: The discount price attendance for registration before January 31, 2006 Full package Tutorial (2 days) Conference (3 days) Expo pass US$ 1595.00 Tutorial only (2 days) US$ 675.00 Conference (3 days) and Expo pass US$ 1395.00 1-day conference and Expo pass US$ 675.00 2-day conference and Expo pass US$ 1195.00 Expo pass US$ 75.00 Pri tom su ovo cene sa popustom :) Idem da pitam direktora, mozda hoce firma da mi plati :P Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Ma sta ti je zverko platice nam to Lucky pa cemo da idemo za T! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Naravno momci, to je najmanji problem ;} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted November 11, 2005 Author Report Share Posted November 11, 2005 preseli se, u staroj pazovi ionako nema Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts