iguana Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ne It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 @igz a kad kreces, u ponedeljak? =))) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 spule, evolucija chini chudo, za jedno milion godina oseticesh i ti It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 došao iz škole....bio do majstora zamenio ulje i filter.....jeo....sad ću do ortaća Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 (edited) spule, evolucija chini chudo, za jedno milion godina oseticesh i ti ← bas si umoran kada evo i ja moram da te spasavam od penala. @topik: prekovremeno. opet!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited November 9, 2005 by Ignis Dei MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Spremam ove wallpapere za glasanje, i pishem tekstove. Odlucio sam da ranije zavrsim poslove koji me ocekuju pred i oko nove godine, pa da posle citav taj period bude potpuno opustanje, onda ide februar, opet poslovi na sve strane. Inache uskoro krece slagalica, samo da obavestim sve ljubitelje a posebno fanove onog cice Milena, da je njegova cetvrtfinalna emisija danas i sutra! Zabava je zagarantovana, ne biste smeli to da propustite ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Neee, propustio sam jel tako ?? Milen je najjachi, uhvatio sam ga samo jednom, i ono je bruka . Srecan sam neshto danas, jako...ova nedelja je sva extra jebote. Koji kontrast u odnosu na proshlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 evo idem sad do zute grede sa ortacima,malo slavlje u sred nedelje ;) priprema za vikend... -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Evo ... krenulo je glasanje za wallpapere: http://forum.klanrur.rs/index.php?s...opic=33796&st=0 Neee, propustio sam jel tako ?? Milen je najjachi, uhvatio sam ga samo jednom, i ono je bruka . Srecan sam neshto danas, jako...ova nedelja je sva extra jebote. Koji kontrast u odnosu na proshlu. Oduvao ga je ovaj drugi baja danas, 140 poena razlike. Ipak, igraju i sutra, drugo cetvrtfinale. Samo cudo mozhe da spasi Milena, mada mi znamo da je on veliki kapacitet. Nemoj da propustis sutra, 18:55h. Imas i reprizu ujutru oko pola deset valjda :) evo idem sad do zute grede sa ortacima,malo slavlje u sred nedelje ;) priprema za vikend... Eh sad, slavlje u Zutoj Gredi ... valjda ozderavanje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Skidam neke fajlove za Civ4 pa kasniej na glasanje za naj wall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Skapirah ... vazno da sada sve radi, jos samo da vidim kako je to ivan doterao ... imam ideju, ali cisto da budem siguran. ← ukrao sam nalog nekom $TNT$MaHaRaJi.. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 bio do ortaka.....došao gajbi....jeo....bleja na netu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 idem da se sechem Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 idem da se sechem ← srecno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 idem da se sechem ← Vene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Vene? ← Sxto je babi milo to joj se i`snilo :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 eh... evo ucim za toefl... neam vremena ni MADDEN da odigram... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 E znaci san nad snovima mi je propao Vratio se cale iz Tunisa, nakon 5 minuta interkontinentalnog (iliti medjudrzavnog, uvek se gubim kao sta se Turska vodi...) telefonskog razgovora objasnim mu kad je dosao u bazarski butik kakav crni kozni mantil zelim. Znaci : Punisher da place. Pet puta : "Cale, do zemlje, debeo, sa kaisevima gde kaisevi ne treba ni da pomisljaju da postoje, toliko tezak da ce mi trebati egzoskelet da ga nosim, sa kragnom koja moze da stoji uspravno i po najgorem tretmanu (kroz koji prodje svaki moj aparel)..." itd. stvari su UVEK lepse dok ih cekate. Stigne cale, kaze: "ubio sam se dok sam ga nasao", pomislim "HAHA, ch1zra ce da umre kad postujem slike kaputa, znam da je molio za ovakav na forumu" i vec vidim novog Caleba [blood2], Frank Castlea, Dark Ridera, Marva [sin City] i ostale produkte svojih decijih fantazija... kad iz putne torbe iskoci najfegetskija stvar posle onoga sto mozete videti na 90% muskaraca pravnom fakultetu. Prosto sam hteo da placem. Ramena preuska, kaput tanji od papira, umesto kaiseva OGROMNA PLASTICNA DUGMAD svuda... jao suze mi idu dok kucam ovo... anyway.... ajde da ga probam, mozda moze nekako da se spasi... stanem pred ogledalo i vidim sebe ko da sam posao na Dzordz Majklovo i Elton Dzonovo vencanje! A uz to : kaput mi nije sezao ni do kolena...jao ch1zra, ako nadjes to chudo ODMA postuj slike!!!! I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ukrao sam nalog nekom $TNT$MaHaRaJi.. :)) Kakav noob ... pogledaj mu samo nick!!!1 Odgledah Kulturni Nokaut, koji mi je doshao kao fino opustanje nakon pisanja tekstova. Nekad ne znam da li mi je tezhe da pishem same tekstove, ili da ih posle lektorishem odnosno iznova citam. No nije ni vazno, sto se mora, nije tesko. Sredio sam internet u redakciji potpuno, i to bi bio moj prvi veci uspeh sa podesavanjem mrezhe na racunarima. Valjda ce raditi, da kucnem u drvo. Oduvek me je mreza zezala, nikad nista nije htelo da radi kako treba, a ovde sam baratao sa tri kompa i cetiri mrezne kartice, internetom i lokalnom mrezom. Stator mora da je ponosan na mene :> Citam iz MMO dela kako su EVEovcima posle 2 godine igre zabranili da koriste 4S tag ( http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=33770 ) i razmisljam nesto o tome, a sad cu jos pokoji tekst da doteram pa idem da odmaram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Sad razmisljam sta da skidam sa torrenta mozda odgledam jedan film pa na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Huh... evo danas sam se dogovarala sa Kalijem za zimovanje i aaaaaaaa... sada mi se jos vise ideeee. kmek. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 idem da se sechem ← Vene? ← Sxto je babi milo to joj se i`snilo :))) ← MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Zavrsavam gomilu stvari poslednjih dana. Nemam vremena ni da ko covek na miru overim forum. :( Krenula akcija sakupljanja kinte... Bice ljuto! ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 koliko fali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 (edited) *double post* Edited November 10, 2005 by Sa1Nt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts