Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bila sinoc na nekoj zurci kod devojke iz skole u kabareu...juuu,kako je tuzno kad ti mozak prsne u 18 godina...

13. gimn?

Danas doshao kuci oko 7-8, spavao do 14-15, uchio neshto, sad cu opet malo da spavam, pa oko 23 na Xerox & Illumination...bash mi se ide. Posebno jer sam konachno nagovorio devojchicu da ide sa mnom na psy...bice joj chudno, jaaaako chudno [:D]. Nema veze...

Jebesh mi sve ako ikad vishe udjem u kladionicu... Znachi na 5 tiketa popadam sve zbog jednog para... A on mi kvota 1.3... Jao bozhe poslednje pare dam za taj shit... Odoh da se ubijem... I da proverim rezultat, poshto je 89' min, ali nema shanse da bash sad daju gol...

e jebote na 5 tiketa stavljas isti par kvota 1.3?

pa ko te jebe.

enivejz.

bio na fudbalu jutros.

ortak mi zavuko lakat u nos. curela mi krv ;>.

znaci. mrzim taj bol.

doso kuci jeo. idem negde do grada na pice.

trazim neki dobar link za nfs:mw. (po mogucstvu da nije torrent).

i tako.

69869493_l.jpg

i fuck my fans.

Brate uchilo se...ali izgleda da kod nekih smradvo od profesora to ne vredi..jbga...

@green...kapiram da ce biti dojajno...ups...tek sam sad lepo procitao da su izraelci ispalili...svejedno...lepo se provedi i nemoj da sedis na hladnom betonu! :D

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Vrnuo se iz Selevca :) Stoicki odbio ponudu da me vode u jagnjece brigade :) Posle u kafani gledao Barsa-Real, onaj Ronaldinjo je keva. Uzeo neki laptop jer mi treba za prezentaciju neku sutra i odusevio se koliko, na papiru slaba, Toshiba u realnom radu radi brzo.

glamurozni

Heghlu'meH QaQ jajvam

Recimo u toj Smederevskoj palanci smo izgubili sad izbore zato sto je nas predsednik opstine bio neki lik za koga je vazilo da je maznjavao kintu.

"vazilo" kao neistiniti trach ili je zaista covek bio lak na tudje pare ?

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...