jasamnepismen Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Ja bih prodao bubreg da vidim Maidene i prodao bih dushu da vidim Death i Panteru ali niko nece da qpi. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 najveca greska gunsa bio je onaj debil axl...kakva stoka od coveka,pa to nema nigde,gledao sam neki dokumentarac i zakljucio da je covek picka!ali da su gunsi bili zakon,bili su:))) ← AXL,ne bih ga nazvao debilom,ipak je on taj koji je pisao i muziku i textove za njihove najjace pesme... Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 AXL,ne bih ga nazvao debilom,ipak je on taj koji je pisao i muziku i textove za njihove najjace pesme...nije debil u muzicom smislu,vec kao covek je govno! Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 najveca greska gunsa bio je onaj debil axl...kakva stoka od coveka,pa to nema nigde,gledao sam neki dokumentarac i zakljucio da je covek picka!ali da su gunsi bili zakon,bili su:))) ← alal ti vera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRoDo BaGiNS Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 robie williams Quote nt.hc ===================== Ne daj nikom da te vredja, jer te niko ne zna.. Pa ti si se stondirao i u igrici.. DZOKOLEND aniHANI, HANIma3x Koji je sprat danas?!? U slucaju nuzde POLULITI!!! NOGICA, NOGICA.. Hannibal: Kakav vam je batak?!? Prodavacica: Nemamo to trenutno!!! Maha: -E brate jel imas kezva?!? -Brate nemam pare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Kad smo kod poznatih bendova, sinoć katastrofa na Exploitedu... posle druge pesme, neki skinsi bacili suzavac, nastao haos, stampedo... ispred lomljeni izlozi, ona stanica autobuska itd. brdo milicije (koja je naravno tukla i hapsila one prega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Direktori su bash carine :)) @Axl story: Rancid , znam nego nisam mogao da verujm da mislis da josh neko ne zna za raspad gunsa. Axl , je carina , ali axl bez ginsa i gunsi bez axl ne mogu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Kad smo kod poznatih bendova, sinoć katastrofa na Exploitedu... posle druge pesme, neki skinsi bacili suzavac, nastao haos, stampedo... ispred lomljeni izlozi, ona stanica autobuska itd. brdo milicije (koja je naravno tukla i hapsila one prega Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 kazes da skinsi smrde ? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 (edited) JARBOLE!!! :P GNR,Lenny Kravitz... ← skoro sve je recheno [quote name='Ivan Edited November 9, 2005 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 gomila rokera su govna u dusi,kad si dobar u necemu,odmah si i arogantan. Pa Dzeger je kondomima gadjao kaludjerice,onaj pevac Whitesnake-a koliko sam cuo,tukao je zenu po ceo dan itd... Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 @Ivantm: razocharao bi se, rhcp su ochajni uzhivo :( Jamiroquai opet, Incognito, Marcus Miller band, Joe Zawinul (opet)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Kad smo kod poznatih bendova, sinoć katastrofa na Exploitedu... posle druge pesme, neki skinsi bacili suzavac, nastao haos, stampedo... ispred lomljeni izlozi, ona stanica autobuska itd. brdo milicije (koja je naravno tukla i hapsila one prega Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 kao shto reche gosn rancid, rancid, nofx, offspring, blink182, sum41, scooter, puddle of mudd, Eminem (h8 me all you want), Bomfunk Mc's, Green Day, Paco De Lucia, GOB, Zebrahead, UnderOath, Unwritten Law, Iron Maiden, Afroman... u da Weird Al Yankovic... ima josh.. mrzi me sad (: ali za sve bih dao najmanje 3000 din.. sem za afro, eminem, sum, off i blink za koje bih dao i preko 5000...prodao bih bubreg.. Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 kao shto reche gosn rancid, rancid, nofx, offspring, blink182, sum41, scooter, puddle of mudd, Eminem (h8 me all you want), Bomfunk Mc's, Green Day, Paco De Lucia, GOB, Zebrahead, UnderOath, Unwritten Law, Iron Maiden, Afroman... u da Weird Al Yankovic... ima josh.. mrzi me sad (: ali za sve bih dao najmanje 3000 din.. sem za afro, eminem, sum, off i blink za koje bih dao i preko 5000...prodao bih bubreg.. ← ALI BLINK182 , mislio sam da sam jedini koji to slusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 rancid, nofx, offspring, blink182, sum41, scooter, puddle of mudd, Eminem (h8 me all you want), Bomfunk Mc's, Green Day, Paco De Lucia, GOB, Zebrahead, UnderOath, Unwritten Law, Iron Maiden, Afroman... Zanimljivo da si samo za Eminema stavio ovaj dodatak u zagradi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 a u brate Phorewer0,znaci lista ti je Let me put this way Sta slusas od muzike? Sve,sem narodnjaka-tehna-metala-upisati po svojoj zelji ;)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 ALI BLINK182 , mislio sam da sam jedini koji to slusa e pa nisi (: Zanimljivo da si samo za Eminema stavio ovaj dodatak u zagradi :) samo za to se osetjam prozvano (: , svime ostalim se ponosim... a u brate Phorewer0,znaci lista ti je Let me put this way Sta slusas od muzike? Sve,sem narodnjaka-tehna-metala-upisati po svojoj zelji ;)))) slusham shta mi se slusha... zashto bih ima ogranichen ukus... prolazio sam kroz razne faze... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Ma brate super je sto ti sve slusas....i ja isto bash mnooooogo stvari slusam...ali blink182 :))))brate.... Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Sramota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 samo za to se osetjam prozvano (: , svime ostalim se ponosim... A ok, onda je sve u redu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Brate prva dva albuma blink-a su bila skroz ok , cheetah cat , i dude ranch su skroz ne komercijalni i predobri , kladim se da vetjina koja pljuje blink zna za Enema of the State , Tke off your pants & jacket , ili nedaj boze ovaj poslednji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Ma samo Disturbed i nishta vishe me ne zanima:) mada bi mogao i Static - X ili NIN:) Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 the one and only blind guardian btw za poshtovaoce ove grupe dobra vest, ostvareni su preliminarni kontakti i postoji mogutjnost da njihova turneja koja tje uslediti posle promocije novog albuma(proletje sledetje godine) ukljuchi i bg Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 The Roots. Depeche Mode. David Bowie. Lauryn Hill (sa prstenom). Erykah Badu (isto s prstenom). Guano Apes (s prstenom). Killers. Razorlight. Richie Hawtin (opet). Roisin Murphy. Goldfrapp. Portishead (Beth Gibbons (moze i samo ona)). itd. kapiram da ima dosta. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts