Lucky Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Gavin DeGraw - Chariot Nemojte da skidate ako ne volite vesele proletjne polugitarske numere koje se lako mogu naci u tinejdz komedijama. Ova je zapravo iz Dead Like Me serije i super je za onako, kad ustanes ujutru i malo da se razvedris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 [02:58] * @ch1zra is on Primal Fear - Nuclear Fire //04:22// nemci ludaci :) oni su kakvi su priesti trebali da budu, da su nastavili istim tempom posle painkillera.... preporuka svakom ko voli heavy, i naravno, prieste :D Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Squirrel Nut Zippers - Hell Ovakvu muziku bih mogao da slusham po citav dan. Deklarisu je po netu kao rok, al' meni to nikako ne ide u glavu da je to to. Sve u svemu, vesele numere za vesele dane, nesto sam ovih nedelja u tom fazonu. edit: A evo malo proceprkah netom, i rech za zanr koju sam trazio je "swing" :) A evo i detalja: Squirrel Nut Zippers is a U.S. band formed in 1993 as a salute to 1920s and 1930s big band swing music. The band's name comes from a brand of hard candy, Squirrel Nut Zippers, a peanut and caramel candy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Beogradski Sindikat - Svi zajedno (2005) U principu, jedino su "Ja u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Voodoo nisi tr00 brate!!!111 btw...prvi album je bolji 100034353534 puta... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Red Hot Chill Peppers - Easily valjda zato shto mi sve danas ide lako Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 btw...prvi album je bolji 100034353534 puta... ← Tako sam i mislio, al nisam smeo da ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 eh, evo i mene opet:)... kad laki pomenu gawina setih se jos jedne njegove kul stvari... Gavin de Graw-I dont want to be I da, jedna od najkul chillout stvari koje sam cuo...a must have:) Healer-Aqua Sleeping Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Hard Dance Experience Feat. Moco - Zookey (Super Dance Remix) Dobri stari Zookey :) u electro/techno fazonu dizhe i mrtve na noge sa veoma dobro-poznatom zookey melodijom :) i produzhenim vokalom u fazonu: "Liiiiiiiiiiiiiiffffffffffffftttttttttt yooooooouuuuuuuuurrrrrr lllllleeeeeeeeegggggg uuuuuuuuuppppppp!" Ako nekom trebaju ove pesme sa mog playlista neka mi javi :) ← Deep Dish - Everybodys wearing my head George is on [2005] odlicna pesma. a bas se tako i osecam. skroz je slusljivo. ko voli a nie cuo (?) neka preslusa. ← ajd dajte mi neke linkove ili nekako da se dogovorimo da skinem ove stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 vudumane Yes vs Max Graham - Owner Of A Lonely Heart (The Prodigy Smack My Bitch Up Mix) daj mi i ovo (sori sto stavljam jos jedan post ali mi net radi presporo tako da se ubijam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Okachio sam ali mi je neko obrisao post... Javi mi se na pm pa cu da ti dam linkove... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 pmovo sam te. nego. sad slusam: Vinylshakerz - Daddy Cool (obrada onog ludog dedi kula by vinilshejkerz - da da isti onu koji su odradili one night in bangkok najjacu pesmu protekle godine). T-Pain - Im in love with a stripper Chamillionaire - Ridin Feat. Krayze Bone Lil Jon - Snap ya Fingers (3 najjace rep pesme u americi sada) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Okachio sam ali mi je neko obrisao post... Javi mi se na pm pa cu da ti dam linkove... ← post ti je prebačen u happy corner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Aha znachi mogu da kachim pesme koje ljudima trebaju? To je sa mog webpage :) Thnx nisam znao... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Dj Tiesto-Love comes again koji sam noob,tek skoro saznah za ovu stvar fuckin r0xx Danny Marquez & Ferry B. - Afrocatalans (Hardsoul's Emocion Tropical Treatment) Jes' da ima jebeni naziv,al' vecina verovatno zna za ovu stvar,opustencija skroz Black eyed peas-pump it-jebem li ga prvo sam mislio da je pesma sranje,al sam se onda navukao samo tako...jebem li ga Nelly-grillz-kako mesam zanrove samo tako gotivan hip hop,onaj nelly-ev glas mi se nesto djasvi u zadnje vreme Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 [00:58] * @ch1zra is on Primal Fear - Kill The King //04:32// obrada rainbowa... koji inace nisam cuo.. al ova verzija je dojaja... btw, ako neko ima rainbow, i voljan je da salje/deli... pm :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 red hot chili peppers - stadium arcadium [2006] dupli album, 28 pesama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Protoculture - Circadians - ko voli psy trance neka skine ceo album nece se pokajati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 (edited) Ivane jel bi mogao nekako da mi to poshaljesh ako ti nije cim? Ne mogu da nadjem RHCP nigde... A imam sve albume osim tog... Tako ako ti fali neki mozhemo da se razmenimo :) Inache slusham: Olav Basoski Featuring Michie One - Waterman (Original Mix) Edited May 5, 2006 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 zapravo bih mogao na mejl, ako imaš mailbox koji može da primi fajl od 80 MB (pa puta dva).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Imogen Heap - Sweet Religion Ako je neko gotivio Frou Frou, onda ce mu se Imogen Heap sigurno dopasti, jer je to glavni vokal te grupe. Njen prvi album, I Megaphone, i jedna od najboljih stvari sa istog, po meni. Godina, 1998. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Dave McCullen Vs Prodigy - Smacked Up Bitch (Tony Kenyon Bootleg) No comment. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 np: Primal Fear - We Go Down [black Sun] kao sto se da videti, vrlo sam se napalio na primal fear Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Gnarls Barkley - Crazy Koja gotiva od pesme ko nije cuo dosad,cuce polako.. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Naravno da je gotiva!!! Ceo album je jak!!! Preporuchujem pesmu od njega i "I remember" RHCP - Torture Me Jedna od najboljih pesama sa njihovog novog albuma! Zamislite pepersi ubacili neku trubicu koja previja! Odushevljen sam! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts