FATA Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 23 minutes ago, Lucky said: hm ... pa ovako ... odeš na advanced search i tu imaš search by author - klikneš tu, upišeš username, on krene pretragu pa iz dropdown izabereš člana, onda dalje podešavaš stavi samo ovaj forum ili samo ovaj topic i tako to. Mislim da sam koristio te advanced opcije i nikad nije radilo kako je zamisljeno... Probacu jos jednom, ali ne ocekujem cudo! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 4 minutes ago, FATA said: Mislim da sam koristio te advanced opcije i nikad nije radilo kako je zamisljeno... Probacu jos jednom, ali ne ocekujem cudo! evo na primer pretrage tebe na covid topicu na reči "kovid" 🙂 jedino što ja vidim ovde kao problem je što ne može da pretraži embed i onda je sva šansa da neće proći pretraga dobro za tebe 🙂 možda u tom smislu nedostaje neki filter koji prikazuje sav sadržaj bez obzira na search string, to koliko vidim ima samo kao addon neki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 @Lucky Verovatni jeste zbog toga. Kad god bih koristio search opciju bila je ili slika u pitanju ili neki video. Desavalo mi se da trazim i po reci medjutim izbacivalo mi brdo rezultata na brdo strana pa nikad nije biko jednostavno pronaci! Inace sta bi Ivanu da se loguje 28 Januara :)) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 52 minutes ago, FATA said: @Lucky Verovatni jeste zbog toga. Kad god bih koristio search opciju bila je ili slika u pitanju ili neki video. Desavalo mi se da trazim i po reci medjutim izbacivalo mi brdo rezultata na brdo strana pa nikad nije biko jednostavno pronaci! Inace sta bi Ivanu da se loguje 28 Januara :)) pa da, to ne može, nema on pretragu slika a i kako bi - tj. sad imaš ove nove AI varijante koje to rade ali nije ovaj forum blizu toga 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 4 hours ago, Lucky said: pa da, to ne može, nema on pretragu slika a i kako bi - tj. sad imaš ove nove AI varijante koje to rade ali nije ovaj forum blizu toga 🙂 Moras da se potrudis Laki ako mislis da naplacujes premijum sab 9.99$!🙂 Salim se, nisam ni ocekivao da mogu da se traze slike ili videosi normalno. Pokusavao sam sa nekim recima koje su mi prolazile kroz glavu medjutim mrka kapa! 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 28 minutes ago, FATA said: Moras da se potrudis Laki ako mislis da naplacujes premijum sab 9.99$!🙂 Salim se, nisam ni ocekivao da mogu da se traze slike ili videosi normalno. Pokusavao sam sa nekim recima koje su mi prolazile kroz glavu medjutim mrka kapa! ali biće! šalu na stranu, impresivno solidno to radi, prepoznavanje segmenata u video i slikama pre svega, tako da nije nemoguće da će i to biti nekad. da ne pričamo o mogućoj pretrazi po tagovima na primer za youtube ... no za sad mrka kapa 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 Priznaj Laki, koliko te placaju Secerbreg i Pit Gejc da im dostavljas podatke o nama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 6 minutes ago, Dule_smor said: Priznaj Laki, koliko te placaju Secerbreg i Pit Gejc da im dostavljas podatke o nama! ovaj forum nikada nije koristio podatke svojih forumaša u reklamne svrhe niti će to ikada raditi! samo premium preplata 9,99$ pa ko hoće nek podrži! ili možda stavimo ono da nema cenovnik nego koliko ko misli da treba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted March 9, 2022 Report Share Posted March 9, 2022 Da se iscistimo malo od zlih konstruktikona, korporacija i neurovizija 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 22, 2022 Report Share Posted March 22, 2022 Gagijeva ćerka koja je ista keva izdala pesmu! Ne smem da komentarišem dal je dobra ili nije, da se Fata ne triggeruje! Mislim, pesma, ćerka je ćerka! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 10, 2022 Report Share Posted April 10, 2022 Novi Ramstajn kida kao i obicno 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 11, 2022 Report Share Posted April 11, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted April 11, 2022 Report Share Posted April 11, 2022 On 3/22/2022 at 8:45 PM, Lucky said: Gagijeva ćerka koja je ista keva izdala pesmu! Ne smem da komentarišem dal je dobra ili nije, da se Fata ne triggeruje! Mislim, pesma, ćerka je ćerka! Pesma je ok, tralala, cenim ideju i realizaciju, pevanje nista spec. Dobro je da nije budjavi autotune. On 4/10/2022 at 2:36 PM, Dule_smor said: Novi Ramstajn kida kao i obicno 😄 Odlicna izvedba grupe Rammstein. Ono sto se dogadja vec godinama, podmladjivanje plasticnim operacijama. Svi cemo ostariti i svi cemo umreti, niko iz ovog zivota nece izaci ziv. 😄 Zig zag odseci, tik tak, bices mator, tvoje vreme polako tece. Ko hoce da bude lep, mora da pati, sujeta nikad skromna... Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 11, 2022 Report Share Posted April 11, 2022 kad smo kod Njemaca evo malo paganizma 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 Pogledati i lyricse obavezno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 lako je tebi kad znas njemacki! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 23, 2022 Report Share Posted April 23, 2022 Opa, novi Korn, nisam ih slušao 100 godina 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 23, 2022 Report Share Posted April 23, 2022 50 minutes ago, manson said: Opa, novi Korn, nisam ih slušao 100 godina 🙂 nisam poslušao sve, ali deluje da je u fazonu starih albuma. basista im je otišao ali koga briga za basistu kao da on nečemu služi! šalu na stranu, zapravo je snimio ceo album pre nego što je zapalio tako da je i dalje "stara postava" snimila ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 29, 2022 Report Share Posted April 29, 2022 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted April 29, 2022 Report Share Posted April 29, 2022 (edited) Edited April 29, 2022 by Tyr Quote Najbolje su subare od Kolubare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2022 Report Share Posted April 29, 2022 12 minutes ago, manson said: Upravo slusam i htedoh da okacim na forum:D...nego izgleda da se razilazi Ramstajn posle toliko vremena:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 1, 2022 Report Share Posted May 1, 2022 Jako zarazna, slusam je non stop od kako su je izbacili pre 20-tak dana 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 On 5/1/2022 at 2:13 AM, mohr said: Jako zarazna, slusam je non stop od kako su je izbacili pre 20-tak dana da, vrti se na radiju ... pravo trajanje, 2 minuta! ali ludi su: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 A ispostaviće se da je petak 13. izgleda bio neki bitan dan u muzici jer su svi živi izdali svoje nove albume na taj dan 🙂 Ujedno i black keys. Ne mogu da kažem da ima nešto novo u ovom zvuku iako su uvukli neke nove ljude (ZZtop ekipa koja nije mrtva npr) da rade, sve to meni zvuči slično/isto kao oni prvi albumi. Što nije nužno loše, kada se poredi sa prethodna dva problematična (ne računam onaj iz prošle godine sa onim obradama) tako da u odnosu na njih ovaj je vrh, ali opet, skoro nikakav pomak u odnosu na one stare od pre 10-15 godina. cela plejlista sa svim novim pesmama. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 17, 2022 Report Share Posted June 17, 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts