Jump to content

noob rogue na delu


Rakija

Recommended Posts

evo imao sam juce jedan jako smesan SM armory run.Evo sta se dogodilo:imali smo jednog noob rogue-a koji ne zna ni sta je sap ni sta je poison vec konstantno juri da ambush-uje mobove i uvek iz nekog kretenskog ugla tako da je uvek navukao bar jos 2-3 komada.Nekako smo zavrsili armory i krenuli smo ka katedrali.Mobovi su se u medjuvremenu respawnovali negde pri pocetku armory-a i svi smo se skupili da ih oderemo ponovo ali je rogue poceo da se sunja u nepoznatom pravcu.

Kada smo se okrenuli imali smo sta da vidimo.Jedino sto sam uspeo da uradim pre nego sto sam riknuo je da lupim ovaj screen

http://img453.imageshack.us/img453/5416/wo...052007356cr.jpg

Kolko smo skapirali rogue je pokusao da se prosunja pored mobova ali posto je bio samo 36 lvl male su mu bile sanse da ga ne detektuju pa je lepo navukao stampedo na sas.Sve u svemu pogledajte i smejte se :D.Noob rogue ftw

Link to comment
Share on other sites

jbg svakom se desava mene najvise nerviraju kad vode pristove i nista nerade sa njima samo navlace creepove

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

Link to comment
Share on other sites

looool [:D] koma retardiran je, ali nikada nece niko stici huntera sa shadowmoona mislim da se zvashe icstorm ili tako neshto, nebitno. Lik je u Diremaulu pullovao sa petom xD i posle se nama drao da se neshto ubagovalo shto ne moze da baci wyvern sting na sred figtha sa immol'tharom, ili kad mi je objashnjavao kako se pravi ogra suit, dakle : 7xRuneballs, 4xrabbitleather, 2xrunetreat and a ogrejacket xD lol

p.s. scarlet gace su imba za taj lvl :D

Link to comment
Share on other sites

ali meni to uopste nije jasno... kako neko moze da dodje do 35+ lvla i da i dalje bude noob? Pa kako se on to levelovao?

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."

Link to comment
Share on other sites

samo da se umesham za taj spit... molim vas, zbog vas samih makar... nemojte koristiti spit... ni u macrou ni drugachije, bedno je i nezrelo... kad god vidim da to neko radi deluje mi kao razmazheni klinac a u najvetjem broju sluchajeva takvo ponashanje osudjuju svi koji su normalni i neshto znache na serveru, bez obzira na frakciju.

Ako je 20 lvl-a vetji i gankuje te... a ti pritom spamujesh spit, velike su shanse da tje te josh vishe gankovati jer tje pomisliti da ga mrzish... a on to i hotje, da ga protivnichka frakcija mrzi, misletji da je zbog toga veliki igrach.

Ako hotjete neshto da spamujete (da bi zapushili njoihov log, k'o shto neko gore reche) napravite neki dance macro ili slichno... kod mene na serveru su neki igrachi otishli u legendu zbog /hug macroa koji su koristili od 20 lvl-a navishe u svakom pvp-u... pa chak i posle par meseci na lvl 60 i nekog opakog pvp ranka i dalje to koriste.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...