noodle Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 (edited) Oduvek sam gotovio ovakve "tralala" manifestacije. Znam da MTV nije bas merilo kvaliteta, ali je cinjenica da je gledan. Dovoljno za novi topic, pobogu. Nagrade po kategorijama: Najbolji mu Edited November 5, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Najbolja grupa: Gorillaz-----> Kontam da su jedina grupa koju bash mrzim nekako iritiraju me... Najbolji rok: Green Day-----> oduvek sam voleo kako u rock stave sve sto ima gitare i malo zesci zvuk @cela manifestacija: MTV awardse sam gledao u 6,7,8 (kad sam i gledao MTV) razredu i tad sam se bash lozio na to , i onda sam odjednom skontao koliko je neverovatno glupo&nezanivljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Ja gledao zbog ali g-ja tj Borata :DKako nisi cuo za sidhartu..ccc pa bili su u bg-u :)) imam ja mp3 njihov..dobri su i mislim da su od onih ponudjenih grupa bili najbolji(mada mi se mnogo svidja ona pesma Leut Magnetic-a:)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Speed of sound,pffff,imaju 10x lepse pesme na tom albumu,ali neka,barem je nagrada otisla u prave ruke... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Uh, madona izgleda bolje nego pola beogradskih "riba", a koliko ima godina... svaka joj čas'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Siddartha je jebeni vrh na ovim prostorima.MTV me je iznenadio izborom.Mew,SOAD,Anouk,James Blunt,ne mogu se nacuditi ovako dobrim izborom.Bice skoro propast sveta. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Najbolja grupa: Gorillaz-----> Kontam da su jedina grupa koju bash mrzim nekako iritiraju me... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 a daj najbolji POP? najbolji ROK - GRIN DEJ?> kako mi se penje jebeni mtv, ne znaju da prave razliku izmedju rap-a i hop-a, svrstavaju pank u rok (ne dirati svetinju) i izmishljaju nove zhanrove Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 već rekoh, ukratko: koldplej dobili, u2 nisu, srce mi je na mestu madona jeste milf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Najbolja svirka uzivo Slipknot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Koga jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 @LAg: TO je bio onaj rad kao Green Day su Punk-Rock , ma ajde sve sa gitarama cemo u rock @Raven: ne kontam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Najbolje da je Green Day punk... da su članovi Exploiteda mrtvi, sad bi se prevrtali u grobu... ovako ih ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Najbolji rok: Green Dayoduvek sam mrzeo ove pedere! ma sve te nagrade mtv-ja su cisto sranje.... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Najbolje da je Green Day punk... da su članovi Exploiteda mrtvi, sad bi se prevrtali u grobu... ovako ih ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Shit-punk? :)) U svakom slučaju, kr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 upravo to. MTV nikad nije imao realna merila. uvek im je izbor bio ... cudan. meni je potpuno nejasno otkud pored maraje keri shakira? i green day najbolji rock ?? helooo ? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 potpuno nejasno otkud pored maraje keri shakira?← pa čekaj, zar nismo već utvrdili da je Tortura najbolja pesma ikad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Madona jeste MILF ipo , ali ima fudbalerske noge nekako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Shto kaze moj ortak, jahalo je pola L.A. samo ja i ti netjemo brate Ne znam. Meni je ova nagrada postala pomalo dosadna... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 @Raven: ne kontam... ma samo ti sedi i isprichaj nam svoja najranija secanja vezana za grupu gorillaz ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Najbolje da je Green Day punk... da su članovi Exploiteda mrtvi, sad bi se prevrtali u grobu... ovako ih ba Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Pank je mrtav, a bogme i rok, nazalost, tako da grin dej je samo bojs bend koji svira na gitarama. @Topik Sto rece moj burazer kad je izasla Madona: Sad znate sta ce se nositi sledce sezone. Naravno njen nastup i nastup Gorillaz je bio ubedljivo najbolji, klasa (najmanje jedna) iznad svih ostalih. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Zanimljiva je i nova nagrada koja je ustanovljena za podrucije bivse SFRJ, tj. MTV Adria. Nagrada ode u ruke Slovenaca. Siddharta je ime benda. Nikad cuo. Siddharta je zaista nesto najbolje sto je bilo u tom MTV adria izboru i sto je iole slushljivo. Ono sto je tragicno jeste nacin na koji je ta nagrada dodeljena. Stos je bio da se ostvari utisak kao da je to radjeno na samom hepeningu u "realnom vremenu" a zapravo je citav materijal snimljen pre i kasnije samo dodatno izmontiran i pusten. Uzas. Mislim da je onaj Ali G malo retardiran, sto reche bole, i brate, napljuvase one Kazahstance ni krive ni duzne ... cudi me da nisu nas odabrali za "temu veceri". Sto se nagrada tice, ne bih ih posebno komentarisao, oduvek su te MTV dodele bile u skladu sa trenutnim trendom a ne pravim kvalitetom, mada me nekoliko izbora iznenadilo (prijatno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 stvarno koji im je bio trip s tim kazastancima?jel ono trebalo da bude smeshno? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts