Doca Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 (edited) Jel iam topic o ovom filmu...ako ja nisam lepo video zatvarajte ovo... btw...jel bio neko na premijeri...utisci??? vredi li gledati??? Edited November 4, 2005 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 naravno da ne vredi gledati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 naravno da ne vredi gledati. ← a ti si gledao film? ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 ...nema tu sta da se gleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 ne moram da gledam svaki domaći film da bih znao da je 99% istih treš, zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 cuo sam da nije los. Kao ima smesnih scena, mada kapiram da to zavisi od toga sta smatrate smesnim. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 ...nema tu sta da se gleda. ← Mislisx "Nothing to see here, move along..." Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Ovo bih gledao jedino u slučaju da nemam apsolutno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 da se meni to desi, pao bi odmah shift-delete... nemam prostora na hardu ni za stvari koje mi trebaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Zajeb'o si me. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 sigurno nemaju tako dobar zajeb u Ivkovoj Slavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Ozbiljno, jel neko gledao film? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Evo ja da se javim, juche sam odgledao film, pa reko da bacim kratki privju.... Ne znam odakle tacno da pochnem, najbolje bi bilo da pocetak bude o tome o cemu se radi uopste u filmu: Radnja se zbiva negde krajem 19. veka, u oslobodjenom Nishu na jugu srbije jelte, i opisuje jednog izvesnog IVKA (koga glumi Cvijanovic), koji slavi slavu za Djurdjevdan , i sad cela euforija oko toga... Uglavnom, zlatna pravila srpske slave: 1. Na slavu se ne zove 2. Na slavu svako moze da ti dodje 3. Na slavi mozes da ostanesh koliko hoces 4. Sa slave se ne teraju gosti Po tim pravilima se i zasniva film ceo, i kad sam video jos na reklami da glume skoro SVI nashi poznati glumci, reko sam sebi:"ovo ne moze da ne uspe" , ali , drugachije bejashe... Film treba da traje sat vremena. Da je trajao toliko bilo bi super i ja bi bio srecan. Ali film traje 2 ipo sata (koliko sam ja provalio) , ko da gledam gospodara , a ne neku nashu kao komediju. Ima do jaja fora, stvarno, smejao sam se prvih sat vremena, i onda jednostavno ko da su hteli da oduze namerno film, iz nekih nepoznatih razloga, i taman mislish da je kraj kad ono josh, i josh , i josh i josh... Na kraju sam se smorio. Ali film jako dobro opisuje srbe, i u to doba i evo dan danas kakvi smo, kako slavimo te slave, kako nam je to svetinja sve, tako da sto se tog aspekta filma tiche ja sam zadovoljan sasvim. Do dushe celokupan film PREVISHE LICHI NA ZONU ZAMFIROVU sto me UZASNO nervira, sa sve onim glupim dijalektom i onim govorom ko u zoni, uzas uzas uzas, sto im je to potrebno bilo!?! Ja vise preporuchujem da cekate na dvd-u ili da gledate na divix-u, i da kad to budete gledali lepo prekinete film na prvih sat vremena i da lepo legnete da spavate zadovoljni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Provaljena forma za uzimanje para ovom glupom narodu. Daj nesto u cemu ce se pronaci i eto milion gledalaca. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Apsoluto se slazem,Shotra ionako smara sa seljacima,jedini reditelj cije filmove stvarno gotivim je Rasha Andric Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Film treba da traje sat vremena. Da je trajao toliko bilo bi super i ja bi bio srecan. Ali film traje 2 ipo sata (koliko sam ja provalio) , ko da gledam gospodara , a ne neku nashu kao komediju. Dva ipo sata? Zar je moguce da su napravili film od dva ipo sata, i to domaci, i jos su kao naterali sve te glumce da zaista glume dovoljno dugo da bi imali toliko materijala? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 film me smorio strasno,samo sto nisam zaspao :)) kao sto je exile rekao Uglavnom, zlatna pravila srpske slave: 1. Na slavu se ne zove 2. Na slavu svako moze da ti dodje 3. Na slavi mozes da ostanesh koliko hoces 4. Sa slave se ne teraju gosti Po tim pravilima se i zasniva film ceo e pogotovo zbog toga me je i smorio film jer na svaka 2 minuta to ponavljaju... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Srbi su najbolji kada sami sebe treba da izvrgnu ruglu tj da zbijaju shale na sopstveni rachun i sopstvenu nesretju... A sto se DOMACIH FILMOVA tiche, svaki koji sam odgledao u zhivotu, odgledao sam na nekom TV kanalu, ne na DVD-u, ne na DIVX-u, ne u bioskopu... Bash na TV-u, i to ako slucajno se zadesi da se izlezavam pa nabodem nesto sto mi zadrzi paznju duze od 2 min... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Odgledah u nedelju film... Film je solidan , ima smesnih forica , i Djuricko pravi budalu od sebe , ali je nista vishe od "nedeljno veche , ne znam sta da radim" filma.Po mom misljenju poslednjih 30 minuta su trebali samo da iseku.Exile je uglavnom sve rekao. U svakom slucaju ako imate 250 din vishka , pogledajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 meni se svidja tema filma iako ga nisam jos gledao :) ne znam kako kod vas u kuci ali kod mene (i siguran sam dobrom delu srbije, tj sumadije pogotovo) je slava nesto 'vazno' u porodici i odsjaj je dugovenocne tradicije (valjda zasto sto sam isao na selo kao klinac i sve mi je to nekako mnogo interesantno) kada se sve nesto posebno sprema na starinski nacin tu je prastara izbledela ikona, i cuvena 'panaija' to je ujedno i jedinstvena prilika da vidis neke dalje rodjake koji su super likovi i naravno da se izopijate kao dupeta od domace rakije sto dovodi do niza komicnih situacija :))) tako da u potpunosti razumem temu ovog filma i pogledacu ga aiko nimalo nisam sklon domacim filmskim ostvarenjima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackarz Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Secam se svoje slave... za 2 dana spremanja preso sam NFS underground 2 hehe, a i slava je bila dobra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 film je extra, vredi pogledati, mnogo je bolji od zone! Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Ovih dana ce mi doneti drug pa cu odgledati... Kapiram da je neki smor, ali pogledacu... Ko zna... btw nigger domaci filmovi su keva :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 Ipak Rane I Lepa sela ownuju! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 sad san pogleno snimak i film je PREJAKKKK btw// ima li neko pesmu "Nesanica" ta pesma se stalno vrti u filmu ivkova slava Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts