Guest Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 i dobro je dok se razlikuju za drugi deo posta ću se praviti da ne postoji, bolje po tebe tako.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 @Ivan, neverujem da pakuju tako krsh motore u ovakva chuda, al dobro ce da izvidimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 americki motori imaju po obicaju ogromnu zapreminu a uzasno malo konjskih snaga za istu tu zapreminu. NJima je vazniji obrtni moment (torque) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 @Ivan, neverujem da pakuju tako krsh motore u ovakva chuda, al dobro ce da izvidimo... ← evo ti za poređenje, šta se generalno smatra dobrim motorom.. ne obraćaj pažnju na to što je četvorocilindrični, ili zamisli da su spojena dva ovakva, to je V8 nešto manje zapremine od tog tvog iz lincolna, sa "malo" više snage.. - 2,157 cc 2.2 liters in-line 4 front engine with 87 mm bore, 90.7 mm stroke, 11.1 compression ratio, double overhead cam, variable valve timing/camshaft and four valves per cylinder - Premium unleaded fuel 91 - Fuel economy EPA highway (mpg): 25 and EPA city (mpg): 20 - Multi-point injection fuel system - 13.2 gallon main premium unleaded fuel tank - Power: 179 kW , 240 HP SAE @ 7,800 rpm; 162 ft lb , 220 Nm @ 6,500 rpm šta mislite, čiji je ovo motor? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 evo ti za poređenje, Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 moja ljubav... braco srbi... ako nije japanac sastavio to... onda je go k. josh jedna ljubav... :) ahh... divota:) ilit.... Ajkula... to su kola za sva vremena... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 teshko cesh m5 - kolko se ja secam on je 80k eura...sad proveravam -> 87k eu pez PDVa -> 103.5k eura sa PDV...necesh mi reci da je bolje puci 103.5k eura na M5 nego 40k na FX45? vetjini ovde je isti problem nabaviti 103.5 kao i 40k eura, pa kad vetj sanjam, bolje da sanjam najbolja kola :) @migsa svaka chast za interceptora Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 (edited) ,Nov 3 2005, 22:33]Ja sem ovoga o Lincoln Navigator-u nemam shta da kazem, i chini mi se da se shece samo jedan ili mozda 2 u celom BG-u... Cena 47000eu Engine: 5.4L SOHC 3-Valve V-8 Horsepower: 300 Torque: 365 lb.-ft. @ 3,750 rpm Seats: 7 Standard A Max Brzinu su u fazonu "Dovoljna" Prerachunate vrednosti (Inch->CM) » Click to show Spoiler - click again to hide... « 118.8 - 301.7cm 207.5 - 527.0cm 77.8 - 197.6cm 80.2 - Edited November 4, 2005 by skrimke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 @migsa svaka chast za interceptora ← vala vala... :) btw. jedan mocni ratnik voli ovaj auto... the tale of G!!! :)) tekila and bozar... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 evo ti za poređenje, Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 vala vala... :) btw. jedan mocni ratnik voli ovaj auto... the tale of G!!! :)) tekila and bozar... :) ( )... ← hehe, ako bih vozio neki americki cetvorotockas to bi bio Ford interceptor iz '73, al proizveden u australiji... il neku jefitniju varijantu odavde http://www.lastinterceptor.com/ <- samo za migsu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 me... vov u /hug :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Nemoj porediti Hondu sa Amerima.... nije zdravo... ← znaš znanje :) al što da ih ne podsetim na domaći koji im je zadat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Meni ovaj Nissan iz profila vuce malo na Mazdu, jbga! Mada, ne volim japanski dizajn, jednostavno mi je nekako debilan, sta znam... Jedino cenim Eclipse-a, 350Z, i EVO Lancere, ostalo bzvz... Nikad ovo ne moze parirati mighty Cayenne-u PORSCHE 4EVER! pusti snovi... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 A Skyline? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 nije on čuo za to, vidiš da misli da je kajen dobar ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 prosto ne verujem da sam jedini lik na ovome svetu kome je fx35 ruzhan?! danas sam video dodge nitro.ekstra je. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 moja ljubav... braco srbi... ako nije japanac sastavio to... onda je go k. josh jedna ljubav... :) ahh... divota:) ilit.... Ajkula... to su kola za sva vremena... :) ( )... ← mmmm moja ne ostvarena zelja na gornji mislim Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 prosto ne verujem da sam jedini lik na ovome svetu kome je fx35 ruzhan?! danas sam video dodge nitro.ekstra je. ← Meni je npr. FX35(45) bash lep, i secam se da sam bas bio (prijatno) iznenadjen kad sam ga prvi put video u bgdu. (narandzasti BG-44-44) Al', s druge strane, Nissan Murano mi je sinonim za dizajnerski promasaj, Cayenne-ov prednji deo nikako ne mogu da svarim, a za BMW X3 stvarno ni epitet ne mogu da nadjem... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 nije on čuo za to, vidiš da misli da je kajen dobar ;) ← e moj da ne kazem sta ........ da ne popijem neki warn opet... Naravno da znam za skyline, koliko i ti, odnosno iz igara, i dizajn doticnog mi je suvise sterilan, ravan Za Cayenne razumem da je nekome ruzan, meni ne moze biti, jer previse volim Porsche :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Brate ako ti se svodi poznavanje automobila na igru onda ja stvarno nemam komentara. A grdno se varash ako mislish da se meni poznavanje dotichnog automobila dolazi iz igre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) Obratio sam se Ivanu, a cisto sumnjam da ste se i ti i on navozali u pomenutom automobilu, otprilike koliko sam se i ja vozao u Cayenne-u :-) Ako ti znas mnogo vise o njemu, postovanje, a verujem da recimo ja znam mnogo vise o Porsche-u od vecine clanova foruma, ali to nije razlog da pravim takve komentare, kao Ivan Samo sam hteo da kazem, u stvari, da me iz nebrojeno mnogo razloga nerviraju japanski automobili (osim onih koje sam pomenuo), i, jbg, meni nikad ovaj topic-starting car ne bi bio dream car. Evropski, tacnije nemacki autobobil je za mene svetinja, al', jbg, ukuse se razlikuju:-) @ badnick: Brate, nisi jedini ni slucanjo! Edited November 12, 2005 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Ali, Porsche-ovi fanovi i ne gotive Kajen previshe... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 gotivim i ja porše, ali cayenne je vw, veze sa poršeom nema (ok, ok, ima - iskoristili su farove sa stare 911-ice).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) gotivim i ja porše, ali cayenne je vw, veze sa poršeom nema (ok, ok, ima - iskoristili su farove sa stare 911-ice).. ← jbga, istina, samo sto ja te farove obozavam :-) realno, taj SUV je MORAO izgledati kao Porsche, to je jednostavno u skladu sa tradicijom koju Porsche, iako je dosta mladji od vecine drugih kompanija, ipak najvise postuje- pa njihova 911 iz '63ce se realno zaista jedva malo razlikuje po obliku i dizajnu uopste od najnovijih carrera i turbo modela- to je ono sto mene tera da ih gotivim pa pogledajte koliko Mercedes menja dizajn svetala, recimo- pa svakih nekoliko godina je neko novo resenje-te okrugla, te pravougaona, te zaobljena te uspravan pravougaonik, te polozen...Porsche-ova su onakva 42 godine! Dakle Cayenne je bio predodredjen da onako izgleda, iako sam ubedjen da su i Porsche-ovi inzenjeri znali kakav to potencijalan rizik nosi sa sobom, pa ipak su se drzali tradicije (e sad istina da SUV bas NIJE deo tradicije, ali od necega mora da se zivi, jer je Cayenne odigrao ulogu koju je Boxter pre 10tak godina odigrao, tj. da spase finansijski kompaniju koja je realno suvise mala da bi sama poslovala, barem na nacin koji je u skladu sa njihovom, je li, tradiciom:-) To sto je Cayenne ustvari vecinom svoijh delova Touareg je samo pozitivno, jer mora se priznati da Porsche bas nema neko iskustvo sa ovakvim vozilima, i da su krenuli od nule, ko zna sta bi ispalo na kraju... I motor je Porsche-ov, i to kakav motor!- nego nesto sam desavanja u auto-industiji pratio slabije u poslednje vreme, pa me interesuje: jel' napravio neko brzi serijski SUV od Cayenne Turbo? Posecanja radi, 266 km/h, 5.6 sec od 0 do 100, ako se ne varam... @dovlagsi: ja sam fan, i gotivim ga! Edited November 12, 2005 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts