Shale Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 neeeee maznushe mi ACC [:(!] popizdeo sam....... sad chekam blizzov "sveti" odgovor.... Mohane aj plz kad ovo prochitash reci lemi i ostalim shta je bilo ASAP da bi rekli GMu da blokira acc ! plz ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 OMG...kako? Wow reader ili sta? Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 evo zasto necu NIKAD igrati original WoW... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 1, 2005 Author Report Share Posted November 1, 2005 ne znam poslednji put bio online oko 4 ujutru i sad je jednostavno pass pogreshan :S ako ne budem imao iteme, papa magu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 alakhazam... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 1, 2005 Author Report Share Posted November 1, 2005 alakhazam... ← nikad video barem ne sa moje mashine.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 evo zasto necu NIKAD igrati original WoW... ← yupiiiiii !!!!!! ulepsao si mi dan. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 yupiiiiii !!!!!! ulepsao si mi dan. ← o_O sto bi ja placao za original kesh i 12-13eur mesecno da bi mi to sve neko capio pomocu hacking tool-a??? bolje onda klosaru da dam 100 eur-a bice mi mirnija dusa... krekovani server zakon... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
maideen Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 neeeee maznushe mi ACC [:(!] popizdeo sam....... sad chekam blizzov "sveti" odgovor.... Mohane aj plz kad ovo prochitash reci lemi i ostalim shta je bilo ASAP da bi rekli GMu da blokira acc ! plz ! ← mozda nisi pokupio nesto sa neta mozda ti je neko iz okolike maznuo .... ako ides u igraonicu itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 ja bas sam mislio da sa originalom nemogu da ti uzmu ACC kad ono epp... kako uopsta da se zastitis od ovoga,to samo neki debil sedne za komp i pocne da lupa username i password i odjednom ga ubode lose bas lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 ja bas sam mislio da sa originalom nemogu da ti uzmu ACC kad ono epp... kako uopsta da se zastitis od ovoga,to samo neki debil sedne za komp i pocne da lupa username i password i odjednom ga ubode lose bas lose ← 0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000......1 je sansa da ubode.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 1, 2005 Author Report Share Posted November 1, 2005 mozda nisi pokupio nesto sa neta mozda ti je neko iz okolike maznuo .... ako ides u igraonicu itd ← idem u igraonu ali ne, ne bi mi tmao niko maznuo acc, chak su i njima maznuli jedan od 17 accova :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Meni fala bogu jos nisu ukrali a nemam bukvalnu nikakvu zastitu a nebi bilo lose mi ga drpe i produze mesec dana umesto mene bio bih im mnoooogo zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Auuuu bedaka...ja kapiram da mi dignu acc da bi odma prestao da igram i presao na guild wars,eve il nesto drugo Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 (edited) Meni kad bi drpili acc automatski bih prestao da se zamajavam i sa kompom. Edited November 1, 2005 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 alakhazam... ← koristim allakhazam svaki dan i nishta da kucnem u drvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 noob pa ne mora sa tvog kompa da ides na alakazam mozes da sa bilo kog kompa acc da ti maznu ako su compovi bili inficirani u igraoni eto ti ... zato samo od kuce svoja sifra i acc iz igraone koristi igraonin jer nije tvoj komp neznas koj spyver ima ili tako nesto ... mada ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 reto, a odakle ti ideja da ja idem u igraonicu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 bio je trojanac nedavno... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 da, al' radi samo sa IE koliko ja znam;) Koristim FF ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Firewall ? Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 E soul jebiga ja tek sad videh topic a mislim da ovi vec znaju posto mi reki rece danas .... :( jbg Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 FF=firefox Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ukrali su 25.000 acc neki kinezi, pomocu nekih exe fajlova, koji su smesteni u addonse ... znachi bilo ko ko je downlodovo neke adone moze biti da mu je ugrozen acc ... kada se logujete automatski taj exe neki ne znam koji salje tim kinezima vas username i password na mail ... znam jedno 6 nas kojima su bili ukradeni acc ... neke od nas koji su lvl60 su ostavili gole bez icega .. ali je blizzard vratio stvari (naravno ako se secate sta ste imali) u slucaju da vam ukradu jos jednom onda blizzard ne vraca nista ...btw .. napisao je blizzard negde na njihovom sajtu da ne downlodujete addone nikakve jer onda to nije njihova odgovornost .. tolk`o od mene Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ali je blizzard vratio stvari (naravno ako se secate sta ste imali) Kako bi naslago opremu, brooka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts