Green Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Dakle, zanima me ako neko zna gde ima da se kupi veliki, ogromni plishani Shrek. Hocu da uzmem devojchici za rodj. Samo Shrek (interno znachenje), nishta drugo plishano ne dolazi u obzir. Pa tako...ako neko sluchajno zna, bio bih mu vrlo zahvalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Ne znam za shreka, al' ako ne nadjes tamo u prolazu ispod Sony Worlda, mislim da ces tesko naci bilo gde. E da, ustvari, ima jos jedno novo mesto za te stvari, krenes Balkanskom nanizhe od Moskve, i sa te strane 2-3 zgrada posle hotela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 18, 2005 Author Report Share Posted October 18, 2005 Tu u Balkanskoj sam gledao...a vidish nisam se setio tih radnji za decu ispod Sony Worlda, thx. Ali situacija u Balkanskoj: Ja: "Dobar dan, jel imate velikog plishanog Shreka?" Prodavachica: "Hmmm...ne, ali imamo velikog konja" Ja: "Da, ali meni treba Shrek" Prodavachica: "Znash kako je lep konj..." Ja: "..." . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Ali bash lep konj... Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 (edited) evo presvucicu se ja u zeleni plish :D Edited October 18, 2005 by Tiger21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Aj iscimacu ja ortakinju ona gotivi ta plishana sranja...cu ti javim ako saznam nesto Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 18, 2005 Author Report Share Posted October 18, 2005 evo presvucicu se ja u zeleni plish :D ← It`s a deal . Aj iscimacu ja ortakinju ona gotivi ta plishana sranja...cu ti javim ako saznam nesto Ok, javi se...mada kapiram da cu sutra da odem do tih radnji ispod Sony Worlda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 idi i ne vracaj se.. nek te prepariraju tamo :D pusti nas da disemoooooooooo u FW =( Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 Samo opushteno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Moram da primetim da Laki zna za svako mesto shta ima/gde ima u BGu bilo o chemu da se krene spika.. hrana, pitja, plishane igrache.. ffs Laki shta ti radish? Ceo dan shetash BG ulicama i pametish gde se shta prodaje i da li je dobro/okej/loshe?! =) Baj d vej, Greenche priznaj da si sa ovim topikom hteo samo da nam dash do znanja da imash devojchicu a plishani Shrek tebi treba jerbo imash neki chudan fetish! =))) Priiiznaaaaj, razumni smo mi sa RUR-a! :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Hahhaa znaci vidovit si nema sta..ja hteo do da kazem ali kao necu ortak mi je :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 Moram da primetim da Laki zna za svako mesto shta ima/gde ima u BGu bilo o chemu da se krene spika.. hrana, pitja, plishane igrache.. ffs Laki shta ti radish? Ceo dan shetash BG ulicama i pametish gde se shta prodaje i da li je dobro/okej/loshe?! =) Baj d vej, Greenche priznaj da si sa ovim topikom hteo samo da nam dash do znanja da imash devojchicu a plishani Shrek tebi treba jerbo imash neki chudan fetish! =))) Priiiznaaaaj, razumni smo mi sa RUR-a! :p ← Brzo brishi post, dok ne vide ostali...gaddemit, da li si morao?? . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 bogami... ja sam to primetio pre nedelju-dve da green na svakom drugom postu ima devojcicu... in your face green-che Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) Cenim da ovde nigde neće Edited October 19, 2005 by nt.maharaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 Ahahahaha, gj...nije bash blizu, ima malo vishe od mesec dana. Pa dobro, moze i preko neta, gde bi to mogao da naruchim, da stize ovde i tako to... Anywayz, vecheras idem do tih radnji, pa ako tamo nema, ostaje preko neta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 prajsles :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Ako si negde na Nbgd-u u Piramidi isto ima par prodavnica sa plisanim igrackama. Cenim da ovde nigde neće Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 maha> rofl za sliku Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) Ako imash nekoga ko ide na exkurziju uskoro ili nekoga ko ide preko uopshte, iscimaj ga da ode do Disney shopa, ulazio sam u Firenci i Veneciji, povece su prodavnice. Edited October 19, 2005 by Pajser Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Joj upavu si pajseru...booljo idem ja jos malo u italiju pa cu ti qpim hmmm ^^ ne zvuci bash kako treba zar ne :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Hmm, Shreka nema sigurno u Disney prodavnici, nije Disney crtani :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Moram da primetim da Laki zna za svako mesto shta ima/gde ima u BGu bilo o chemu da se krene spika.. hrana, pitja, plishane igrache.. ffs Laki shta ti radish? Ceo dan shetash BG ulicama i pametish gde se shta prodaje i da li je dobro/okej/loshe?! =) Moje je da znam! :> Zapravo, ja dosta idem gradom, ne vozim kola a ne volim da idem prevozom osim kada bas ne moram, pa se odgovor sam namece :) Baj d vej, Greenche priznaj da si sa ovim topikom hteo samo da nam dash do znanja da imash devojchicu a plishani Shrek tebi treba jerbo imash neki chudan fetish! =))) Priiiznaaaaj, razumni smo mi sa RUR-a! :p Stavio je on to nama do znanja na mnogo vise topica nego sto ti mislis :)) btw, video sam Nema plisane igracke na onoliko mesta kod nas, i to "original", ne one kineske sto ima tri oka ili bez jednog peraja. Naravno to sad nije toliko vazno, al' bas ih je bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 To ima na Zapadu u Disney-evim radnjama. Ja sam letos usao i Disney-evu radnju u Veneciji i jedva sa izdrzao da ne kupim Nema (da sam znao da ti treba mogao sam da ga uzmem). Nije cak ni bio skup, mislim oko 20ak evra a bio je mlogo vejiki i plisan :) a ja gotivim plisane igracke. U stvari to je verovatno bio ovaj Nisam ga uzeo samo zato sto ne bi imao gde da ga zbudzim u basu... ← Heheh, upravo sam tu na kraju i uzeo, u Dizni radnji u NYC. A stvarno je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 Pu hejteri!! . Bio sam do radnji ispod Sony-ja...naravno, nema. Negde ni ne znaju shta je Shrek, pa mi pokazuju medvede, konje, aligatore i ostale. Jel ima neko predstavu gde bih mogao to da naruchim preko interneta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Hmm, Shreka nema sigurno u Disney prodavnici, nije Disney crtani :) ← Ozbiljno ? /me nije znao Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts