Jump to content

Da li neko zna?

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tu u Balkanskoj sam gledao...a vidish nisam se setio tih radnji za decu ispod Sony Worlda, thx. Ali situacija u Balkanskoj:

Ja: "Dobar dan, jel imate velikog plishanog Shreka?"

Prodavachica: "Hmmm...ne, ali imamo velikog konja"

Ja: "Da, ali meni treba Shrek"

Prodavachica: "Znash kako je lep konj..."

Ja: "..."

[:D].

Moram da primetim da Laki zna za svako mesto shta ima/gde ima u BGu bilo o chemu da se krene spika.. hrana, pitja, plishane igrache.. ffs Laki shta ti radish? Ceo dan shetash BG ulicama i pametish gde se shta prodaje i da li je dobro/okej/loshe?! =)

Baj d vej, Greenche priznaj da si sa ovim topikom hteo samo da nam dash do znanja da imash devojchicu a plishani Shrek tebi treba jerbo imash neki chudan fetish! =))) Priiiznaaaaj, razumni smo mi sa RUR-a! :p

Moram da primetim da Laki zna za svako mesto shta ima/gde ima u BGu bilo o chemu da se krene spika.. hrana, pitja, plishane igrache.. ffs Laki shta ti radish? Ceo dan shetash BG ulicama i pametish gde se shta prodaje i da li je dobro/okej/loshe?! =)

Baj d vej, Greenche priznaj da si sa ovim topikom hteo samo da nam dash do znanja da imash devojchicu a plishani Shrek tebi treba jerbo imash neki chudan fetish! =))) Priiiznaaaaj, razumni smo mi sa RUR-a! :p

Brzo brishi post, dok ne vide ostali...gaddemit, da li si morao?? [:D].

Moje je da znam! :> Zapravo, ja dosta idem gradom, ne vozim kola a ne volim da idem prevozom osim kada bas ne moram, pa se odgovor sam namece :)

Stavio je on to nama do znanja na mnogo vise topica nego sto ti mislis :))

btw, video sam Nema plisane igracke na onoliko mesta kod nas, i to "original", ne one kineske sto ima tri oka ili bez jednog peraja. Naravno to sad nije toliko vazno, al' bas ih je bilo.

To ima na Zapadu u Disney-evim radnjama. Ja sam letos usao i Disney-evu radnju u Veneciji i jedva sa izdrzao da ne kupim Nema (da sam znao da ti treba mogao sam da ga uzmem). Nije cak ni bio skup, mislim oko 20ak evra a bio je mlogo vejiki i plisan :) a ja gotivim plisane igracke. U stvari to je verovatno bio ovaj

Nisam ga uzeo samo zato sto ne bi imao gde da ga zbudzim u basu...

Heheh, upravo sam tu na kraju i uzeo, u Dizni radnji u NYC. A stvarno je