goran.rs Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Mnogo lepa pobeda.Mislim da je Partizan sad i definitivno gotov za ovu sezonu. Onaj tip uopste nije nadglasao tako sever kako kaze formica.To nije nikakva nova pojava. S'obzirom da nije bilo grobara,tojest nije bilo tako zanimljivo navijanje je bilo jako dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 ja bas govorim da mikrofon/megafon u Italiji, Argentini, Brazilu, itd, koriste da pevaju celu pesmu. Samo kod njih ima i vise navijaca (po tekmi ne uporedjujem sa derbijem konkretno) a i dosta su glasniji... i imaju takav jezik, melodican i svi pevaju pa taj sto vodi pesmu na mikrofonu/megafonu ne dolazi toliko do izrazaja vec se nekako stapa sa masom a opet se cuje ... ako me razumes ← razumeo sam je ja... ali ti kazem da nije tako... :) @goran.rs hoces da kazes da delije ne mogu da navijaju ako nema grobara? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Pa poznatoj dalije furaju italijanski(cigani:)) fazon(vizualni),dok gorbari to rade na ostrvski nachin...a meni je ipak mnogo gotivnije nashe(cigansko)najvijanje,jer mnogo vedji efekat stvara...a i cinjenica je i da imamo mnogo bolje tekstove :))) ← Da pa naravno pa vi ste fantastichni u svemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 @formica necu to da kazem,naravno.Mnogo je jace kad se cuje i sa jedne i sa druge strane.To je pravi derbi onda.Ovo je bila malo neobicna situacija,da sa druge strane na derbiju nema nikog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Jebo vas derbi u dupe VOSA - OFK 1:0 Samo jedan klub na celom svetu volim JA!! Mi smo iz centra u, centru rodjeni Najjaci smo novosadjani VOJVODINO pobedi danas ti Pesma ce ti nasa pomoci!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 ma mogu i ja da se foliram da navijam za Zemun ali deep down inside svi mi navijamo na prvom mestu ili za Partizan ili za Zvezdu, ili uopste ne pratimo sport kod nas. simple as that Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 moramo da raskurcamo mafiju u sportu ako mislimo da ikad vise ista uradimo. smorio me Partizan i totalno podrzavam ono sto Grobari traze. jebite se Zeko i Bjeko, eto vam Partizan bez najfreneticnijih navijaca koji su ikad navijali za neki klub. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 gde je tih 3 miliona navijacha zeko? Kazes 200 grobara je protiv tebe? Juche ih je toliko bilo uz tebe! kao da ce on da chita ovo :) loodilo pricam sam sa sobom... :::) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Neka brate Formice svaki trud se isplati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 samo par rechi nisam prochito sve postove tako da se unapred izvinjavam sudija je najveci krivac za tako ruzhan derbi.propustio je barem 3 direktna crvena.na kraju je samo jedan igrach zvezde dobio zhuti,a oni su praktichno sve zapocheli,sa prekidanjem svakog jebenog napada partizana.necu da kazhem daje uticao mnogo na ishod(penal je kompenzacija za propushteni u prvom poluvremenu)ali je zato derbi bio jedan od najruzhnijih do sada. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 ma mogu i ja da se foliram da navijam za Zemun ali deep down inside svi mi navijamo na prvom mestu ili za Partizan ili za Zvezdu, ili uopste ne pratimo sport kod nas. simple as that ← Znaci vecu glupost odavno nisam cuo/procitao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 17, 2005 Author Report Share Posted October 17, 2005 samo u nasoj zemlji ima da ja iz bp , navijam za bg tim (zvezdu ili partizan) ili da neko iz nisa navija za zvezdu... glupost u engleskoj , nemackoj , francuskoj , bilo kojoj drugoj drzavi , svaki grad ima svoj tim , koji bodri , voli itd.. ali sada opet , vracamo se na temu gde smo mi a gde je evropa i svet ? : \ Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 u USA se navija za klub koji ti je najblizi.. primer NYC... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 pa ja i pricam kod nas kako je... @longli izuzetaka ima svugde Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 pa ja i pricam kod nas kako je... @longli izuzetaka ima svugde ← Naravno , nego mi se tvoj post ucinio kao indirektan odgovor na moj , ali ne kontam zasto bi se neko pravio da navija za neki tim?? Ja sam 1000 puta pominjao tu pricu da j eglupo da neko iz NS-a , Nisa (bilo kog grada) , navija za BG tim , ali jebiga tako je kako je , ali takodje stojim iza toga da kad bi svako navijao za tim iz svog grada , nasi stadioni i liga uopste ne bi bila ovakva kakva je sada , tj. skrnava!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Ja navijam za Pancevacki Dinamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 exile , starbak: C====3 :P Inache nije dovoljno biti simpatizer lokalnog tima , nego ici na utakmice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Inache nije dovoljno biti simpatizer lokalnog tima , nego ici na utakmice... ← no hejt ... ali zasto nije dovoljno biti samo simpatizer, i zasta? ima mnogo pametnijih i zanimljivijih stvari od gledanja uzivo tekmi... pogotovo kod nas Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 no hejt ... ali zasto nije dovoljno biti samo simpatizer, i zasta? ima mnogo pametnijih i zanimljivijih stvari od gledanja uzivo tekmi... pogotovo kod nas ← Zbog takvog razmisljanja nam i jeste fudbal u kurcu... Pa kakvu ti podrsku klubu pruzas ako si samo simpatizer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 zapravo prvo nam je fudbal otisao u kurac pa su onda ljudi poceli ovako da razmisljaju.... edit: hoce li proci neki derbi da grobari ne smaraju za sudiju i koje prvo poceo ....kmeeee...kmeee... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Da slazem se potpuno sa longleyy da takav nacin razmisljanja nikako ne valja.Treba ici na tekme ako sebe smatras nekim simpatizerom kluba.Liga nam je kakva takva,nasa je! Mada to nikako nije istina za mesto u kome si,real bi onda bio dosta slab po tom pitanju.A o Juventusu da ne pricamo... Grobarima uvek smeta nesto u derbiju,a vidi se da nemaju muda za marakanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 edit: hoce li proci neki derbi da grobari ne smaraju za sudiju i koje prvo poceo ....kmeeee...kmeee... ← Jok, chak planiramo da na sledetjem derbiju nash nigerijski centarfor (bivshi bokser, ako je mogutje) stoji nasred 16erca i ne dozvoljava vashem igrachu da izvede penal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 E da je nama igrao Tundzi Avodzobi u subotu dobili bi vi pet komada ko protiv tikve a ne samo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Naravno, poshto Avodzhobi nije bio sposoban ni za prosek od 3 kosha (6 poena) po utakmici, sigurno bi bio sposoban za bar 3 gola... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Grobarima uvek smeta nesto u derbiju,a vidi se da nemaju muda za marakanu. ← mnogi nisu imali... elem, nije stvar u mudima stvar je u prokletstvu... kad se otvarala marakana dovedeno je 50 woodoo vraceva da bacaju kletve... ko zna shta su sve pobacali :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts