Jump to content

''Potraga za Sreckom''

Mitch

Recommended Posts

Znaci ono bacite svoje utiske,misljenja i naravno hejt,koji je ovde neizbezan.

Bas sam malopre gledao i sta da kazem,sem plac majke bozije...Onako jeftine fore,koje nisu smesne ni detetu od 12 godina.Onda gluma,iako je glumacka ekipa na nivou,gluma jednostavno nije,sve je nekako nategnuto.Katarina Radivojevic koja je ustvari totalno nepotrebna u celom filmu,tu je samo da bi film dobio celih sat ipo.

Dobro nije sve tako crno,kao sto sam rekao ima par dobrih provala,koje sam vec zaboravio ali sta je tu je.

To bi bilo neko moje kratko misljenje,ali cini mi se da je tako reagovalo pola bioskopske sale,jednostavno svi su izasli onako ravnodusno na kraju...

Bjukenon Mitch

ja sam prvo mislio da se narodna lutrija otvorila za reklame (red bi bio kad su vec uzeli tolko para)

a ono film

film odvratan glup bez dijaloga i sa loshim forama (sa par izuzetaka)

K.R. koja pravi face ko da sere

onda onaj debeli sa loknama (a.k.a. nikad izvini & da se najezis) koji je najbolji bio dok su mu faca i telo bili zamenjeni lutkama

i shaka jada onih grka

jedino micko jedan i jedini njemu svaka cast

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

mozda gresim ali po mom misljenju posle "Rana" nije napravljen ni jedan kvalitetan domaci film...

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

stvarno ne znam shta je to toliko genijalno u kenguru ?

mozhda ona fora na kraju filma ?  [xx(]

;]

i meni je kengur totalno glup film...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Pa znas kako, ja sam vec objavio da je Laki kesh moj brend, i da je onaj glas sa druge strane "zhice" zapravo moj glas. Tako da, ako vam treba kesh, samo se javite. Inache sam to napravio jer su kamate za taj kesh toliko dobre da ako dam nekolicini makar i po 1k evra, od kamata ne mora covek vise nista da radi.

Sa druge strane, potera za sreckom je neuspeli pokushaj da me uhite, uvek im pobegnem na vreme ... mnoge parole "nacicu te srecko", "zelim te srecko" i slicne nisu uspele da slome moju psihu, pa im je ostao samo raspali film ;)