AlexG Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Da smo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Da su najbolje zene uvek pored nas! Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 "Da je pesme i vina, i da nas chuva Bog!" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Ajde ... samo nemoj da zaboravis da budes ovde i narednih pet godina :) A mozhda napravimo nesto lepo za rodjendan kompletnog sajta, to je tamo krajem Decembra :) ← Jeeee dabl selebrejshn :) i moj rodjus i rodjus rur-Eta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 srecan rodjendan rur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Malo kasnim, ali HB naravno. Nadam se da ce biti sve bolje i bolje, ma na koji nachin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Malo kasnim, ali HB naravno. Nadam se da ce biti sve bolje i bolje, ma na koji nachin... ← green se vratio, oh fuck Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Srecan rodjendan, pa da slavimo i 55ti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Srećan rođendan i sve najbolje i da budemo svi na okupu još dosta godina aj sve najbolje momci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Da ne bude da nisam chestitao. Dragi chlanovi rura i administratori (/me trazi spremljeni govor po dzepu), khm (/me shvata da je zaboravio govor), khm, pardon... ovaj srecna vam petogodishnjica sa najlepshim zeljama :) Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 E pa hepi vam/nam rodj Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 srecan rodjendan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimasti Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 ne mogu da verujem, ali prosto me obuzela neka milinica citajuci Lakijev tekstic:) ci bre je... Quote "Ako putnik ne naidje na boljega od sebe ili na sebi jednakoga, neka se cvrsto drzi svoje osamljene staze jer nema druzenja sa budalom." Dharmapade [5] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2005 Author Report Share Posted October 29, 2005 A malo kasnis, al' nema veze, lep post ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nix Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Srecan vam 5 rodjendan izvinte sto malo kasnim ali ako vam je za utehu prosle godine drug mi je cestitao rodjendan cak posle 3 meseca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 mene si utesio Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
(MiGsa) Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 srecan rodjendan rure ! :)) ( )... Quote <font size="1"><font color="white">... I tako isho ja sam pustinjom sa bozarom u ruci...</font id="white"></font id="size1"> <font color="orange"><font size="1">..Give me a kiss to build the dream on and my imagination will drive upon that sweet heart i ask no more than this a kiss to build the dream on....</font id="size1"></font id="orange"> Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 srecan rodjendan rure ! :)) ( )... ← glupi meksikancu... :)) ahh kad se setim price... shta cemo da radimo za 10 dina, tj. kako ce forum izgledati itd itd... bash je capri izgledala daleko... a sad josh 5. dina, uf uf... moracu da shto pre postanem milioner :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 ahh kad se setim price... shta cemo da radimo za 10 dina, tj. kako ce forum izgledati itd itd... bash je capri izgledala daleko... a sad josh 5. dina, uf uf... moracu da shto pre postanem milioner :)) Tell me about it! 2010. U Srbiji glavna tema 10. godina od promene vlasti (nadamo se da nista jos "eksplozivnije" nece doci u Oktobru) a mi na forumu slavimo 10 godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Živi bili pa to videli :D da još 100 godina budemo ovako zajedno :P :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 glupi meksikancu... :)) ahh kad se setim price... shta cemo da radimo za 10 dina, tj. kako ce forum izgledati itd itd... bash je capri izgledala daleko... a sad josh 5. dina, uf uf... moracu da shto pre postanem milioner :)) ( )... ← miksa se zabrojio. on je na 4umu 3 god ako se ne varam mada svaka cast ljudi! 5 godina od otvaranja... mogu misliti, vi od pocetka koliko ste se npr promenili kad se setite tih postova i tih dana i kad uporedite sa ovim danas. nadam se da je 4um napravio znacajan progres ka boljem ;) voleo bih da vidim kakvo je sve tada bila (na topicu kejbe naravno). valjda nije bilo idiota poput mene... (mislim retki su poput mene, ja sam jedan extra smarac i debil ali naviknu se ljudi vremenom...) Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 mogu misliti, vi od pocetka koliko ste se npr promenili kad se setite tih postova i tih dana i kad uporedite sa ovim danas. nadam se da je 4um napravio znacajan progres ka boljem ;) voleo bih da vidim kakvo je sve tada bila (na topicu kejbe naravno). valjda nije bilo idiota poput mene... (mislim retki su poput mene, ja sam jedan extra smarac i debil ali naviknu se ljudi vremenom...) Svaki period foruma imao je svoje "specijalne" clanove ... seticemo se samo Sex Machine-a, Ronaldinja, svakakvih je tu bilo. A inache da se napredovalo, svakako jeste. Ako nista, vecina tadasnjih srednjeskolaca sada uspesno pohadja / zavrsava faks, neki su promenili i drzave u kojima zive, svasta se tu desilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 nadamo se da ce tako i ostati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 sex machine i devojka mu jelena.. ah, to behu dani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 Jeste ... "Ja sam tolika faca i jebach da evo bas sada postujem od ribe!" Steta sto tada nije bilo popularno !!!11oneeleven!11 ;) I ne smemo zaboraviti ni sniper_boya koji kupuje Audi TT i koji kazhe "haha debilu, homoseksualci su pederi, a ne lezbejke" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts