IvanSu Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Pokusao sam sve, i ne ide,jednostavno ne mogu da izadjem na kraj sa Rougom,ja sam momentalno shaman lvl 38 i nema shanse da pobedim istog lvl rouga,sa svim ostalim klasama izlazim na kraj ali sa roug ne mogu. Dali neko od iskusnijih igraca moze da mi preporuci neku taktiku koja je efikasna protiv njih,koje toteme i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade.crs Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 baci slow totem i spamuj ga sa frost shockovima, ne moze da te dobije..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Ja nikad cuo za klasu Rouge-to ne postoji, mozda dodaju u nekom sledecem patchu. Momentalno lvl 38? Valjda trenutno :) A za slow totem sam tek eto sad cuo, jel to dobijas kad uradis quest za 5 element? Sta cu morao sam jace od mene :) Gledao sam par puta borbu shamana i rogue-a u kome rogue nikad nije ni imao sanse. Ono sto je bitno za samog shamana je da ima nature's swiftness talent, mislim da moze da ga ima vec na 30-om lvlu koji daje spellovima ispod 10 sekundi da budu instant. Ako cujes stealth u prednosti si jer znas da je tu. Bacis 'slow' :) totem, fire nova i ne pomeraj se od totema. Lightning shield je obavezan jer prvi udarac rogue-a je za tebe stun. Stun ce kad-tad prestati a ako prezivis prvi napad preziveces celu borbu. Nature's swiftness-healing wave i eto tebe ponovo sa punim healthom. Stoneskin totem, searing totem ce ti umnogome pomoci i samo pljesti instant-tvoji drugovi su frostbrand weapon i fire schock-a ako pokusa da pobegne frost schock. U slucaju da nemas nature's swiftness - kreni da bacis neku bzvz magiju, on ce instiktivno kick-pa onda drmni po healu. Ovo nije moje iskustvo-napominjem! Prenosim ono sto sam video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Sad se setih jedne situacije :) Napada nas jednom prilikom pre jedno 20-ak dana shaman lvl 60-ja tad bio 55 lvl druid i drug lvl 57 rogue... Ja roots i heal rogue-a a rogue tuce li tuce... Mene je drmnuo jednom nekim instant cudom i sabio me odjednom skinuo mi crit 2,7k hp-a odnosno tacno koliko sam i imao... Ja padam a rogue ga ubija i ubije ga skroz. Pocinje slavlje, al shaman uskrsne pomocu spella i razvali ga ko kantu :) Macka mozda ima 9 zivota, ali shaman ima 2 ljudi! Zato se pazite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Ja igram rogue-a...evo ti savet:cuvaj se vanish-a..ako ne znas to ti je skill kojim u sred pegle skocim u stealth...ako si na oko 35-40 % heltha verovatno si gotov..zato ako nestane "slow" :D totem bezi heal i onda sabij frost shockom i ssamo udri.. :P I nikad mu ne okreci ledja A ako vidis roguea kako ide ka tebi Lightning bolt da ga uvuces u combat da ne moze u stealth i onda sigurno dobijas Valjda ti je ovo pomoglo Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 ili mozhesh da zamolish warlocka da ti baci detect invisibility... pa onda opet sve ono gore navedeno Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 kad te baci na 50% samo heal pa udri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Detect invisibility ne otkriva stealth... Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Igrao ja pre neki dan kod booty baya i krljam rogua sa warlockom i lik se vraca stalno , ali stalno , a ne moze da mi skine ni 1/3 hpa , bukvalno se zajebavam :) i dolazi on 9 put i tu dolazi imba hunter isiti llv kao i ja 37 sa njim i sabijem ja rogua a huntera sa dots spustim na 15 % hpa ubije mene on ja se dignem iz mrtvih pap bacam master demonologys summonujem succubusa za 1 sec i 150 mane :) i sabijem nooba ... e sada fora je sto se zvao Stojan :) joj srbi su najgori od sve dece :) AAAA leba ti kakav sam gosha ;) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 "Ja igram rogue-a...evo ti savet:cuvaj se vanish-a..ako ne znas to ti je skill kojim u sred pegle skocim u stealth...ako si na oko 35-40 % heltha verovatno si gotov..zato ako nestane "slow" :D totem bezi heal i onda sabij frost shockom i ssamo udri.. :P I nikad mu ne okreci ledja" Ako drmne fire schock, od tog vanisha nema nista, jer je to jedini shamanov spell bez totema koji daje dps... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 mislis daje DoT... ;) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Da, to sam hteo reci. Hvala kolega :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 zavisi od oba igracha shamani su zajebani... ali ne previshe Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Igrao ja pre neki dan kod booty baya i krljam rogua sa warlockom i lik se vraca stalno , ali stalno , a ne moze da mi skine ni 1/3 hpa , bukvalno se zajebavam :) i dolazi on 9 put i tu dolazi imba hunter isiti llv kao i ja 37 sa njim i sabijem ja rogua a huntera sa dots spustim na 15 % hpa ubije mene on ja se dignem iz mrtvih pap bacam master demonologys summonujem succubusa za 1 sec i 150 mane :) i sabijem nooba ... e sada fora je sto se zvao Stojan :) joj srbi su najgori od sve dece :) AAAA leba ti kakav sam gosha ;) ← ... ali pvp kombinacije na levelu 35 Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overlooker Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 jel ovo sve na pvp-u ili na pve-u??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 ... ali pvp kombinacije na levelu 35 ← Rekoh gosha ;) mada taj Stojan vidi se pravi chetnichki cetovodja , patuljak sa bradurinom ima dzukelu neku jede zive kineze za dorucak ... nema tu ... eee leba ti :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
junacina Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Vec su ti rekli za earthbind toem, dok od fire totema magma je zakon za razliku od nove koja pukne nakon 5 sekundi ovaj pucka stalno na sitno taman dovoljno da rogue-u padne cloak, i kada ga vidis odma fire shock da ne moze da ode u stealth, nakon toga uletis mu u melee bacis i bacis totem za skidanje otrova. I samo gledas da mu ne padne DOT pa ga obnovis, a ako pocen da bezi frost shock i udaras. Hunteri su meni veca muka, mada sada sa insignia of the horde ide malo lakse ali opet treba im prici. Quote Disciple of Khaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 e sada fora je sto se zvao Stojan :) joj srbi su najgori od sve dece :) AAAA leba ti kakav sam gosha ;) ← joj, covece, rekao sam ti da lik nije srbin... ffs... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Ma ne verujem , 100 % neki cetnik braduljina ide naokolo i pljuje vische e leba ti vodi dzukelu neku puca iz tandzare ... pravi cetnik i josh se zove stojan pa da cesh vishe ... nene cetnik srbenda da ne kazem ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 pitao sam ga odakle je, cini mi se da je rekao da je iz svedije... e, sada, ako si ti jednom iz nekog zbunica tumacio njegov /s razgovor, onda izvini, mene je lagao... stidi se da kaze da je jedan od srba koji igraju alliance na haumarush-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 pitao sam ga odakle je, cini mi se da je rekao da je iz svedije... e, sada, ako si ti jednom iz nekog zbunica tumacio njegov /s razgovor, onda izvini, mene je lagao... stidi se da kaze da je jedan od srba koji igraju alliance na haumarush-u ← I treba da se stidi Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 ako ti tako kazes... tarabo jedna... neka ga, neka se stidi. ja necu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Pa ja bi da sam paladin ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Hahah i ja bi da sam paladin :)))....good1 Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stinger Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 (edited) baci slow totem i spamuj ga sa frost shockovima, ne moze da te dobije..... ← not true ako rouge ima artisan alhemy ;) frost & nature protection potions resavaju ovakav duel za par sekundi koliko je potrebno da skupim combo's ;) pogotovu ako te rouge prvi zvizne sa recimo CheapShoot-om ... plus poison za DoT koji moze da se stack-uje do 5kom ... Edited October 4, 2005 by stinger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts