Guest Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Dnevnik pinka je bezveze kao i vecina stvari sa te televizije.RTS dnevnik ne gledam jer me nervira onaj majmun Tijanic.Jedina televizija na kojoj skupljam informacije je B92. ← pozdravila te srbijanka turajlić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 za b92 info a ko je srbijanka turajlić? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 jedna od onih profesora koje su izbacili zbog šešeljevog zakona, pretvorila se u najgoru NGO babuskeru, mada više liči na dedu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 a da... b92=NGO haven Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 i heaven i haven, majku li im izdajničku ;>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 ja neprekidno, silom prilika, gledam informativne emisije B92 i citam dnevni list Danas... na kraju sam shvatio da mi ovo pomaze da neprekidno budem besan i naostren do krajnjih granica. ne bi ih menjao nizasta, takav trening se ne moze novcem platiti. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Prica o patriotama i izdajnicima se nastavlja....Rusilacke snage u liku TV B92 nadiru na nasu mocnu zemlju.............Tu pricu nam je ispricao jedan covek.Mnogo njih su je izgleda sa paznjom slusali.Ja tebi Staljine ne branim da gledas sta hoces.A pogotovo tebi Ivane.Opustite se i uzivajte.Nemorate gledati B92 ako necete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 a ti si samo umesto jednih imash druge idole. nista nisi drugachiji. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 drale bolje cesh biti naostren chitajuci kurir i nacional & gledajuci I ostale tv stanice =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Prica o patriotama i izdajnicima se nastavlja....Rusilacke snage u liku TV B92 nadiru na nasu mocnu zemlju.............Tu pricu nam je ispricao jedan covek.Mnogo njih su je izgleda sa paznjom slusali.Ja tebi Staljine ne branim da gledas sta hoces.A pogotovo tebi Ivane.Opustite se i uzivajte.Nemorate gledati B92 ako necete. ← haha, on sad misli da je bolji od mene bio sam u takvoj ekipi jednom-dvaput, pobegao glavom bez obzira. užasni su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 drale bolje cesh biti naostren chitajuci kurir i nacional & gledajuci I ostale tv stanice =o) ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 haha, on sad misli da je bolji od mene bio sam u takvoj ekipi jednom-dvaput, pobegao glavom bez obzira. u Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 chudi me da niko nije pomenuo pink posle tekme sa bosnom? izveshtaji iz raznih "srpskih gradova" -i da vidimo shta se radi u banjaluci.reci nam kakva je atmosfera? -ljudi su izashli na trg srecni -...(pauza 15 sekundi) -dobro,valjda ces moci kasnije da nam kazesh josh neshto....... -dobro -(15 sekundi)pa dobro,rezhija jel imamo neke vesti?(15sec)dobro gospodine dzhajicu.... takvu neorganizovanost nisam skoro video:)josh kao oce da bude opushten kao cnn smeje se na sopstvene greshke kurir chitam iskljuchivo dok kenjam:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 @ivan ne, ja uopste ne mislim da sam bolji od tebe,nisam uopste ostrascen ni na jednu ni na drugu stranu.Mislio sam bas to sto sam napisao-gledaj sta hoces.I nemam nikakve idole i ne mislim da vas ubedjujem da gledate B92 a jos manje da verujete u to sto tamo mozete videti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 ok, neka se završi onda na tome jer je to sve ionako prazna priča štaviše, žao mi je što sam išta postovao a ti izvini zbog glupog hejta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Ok,sve je u redu.Izvini i ti.Jebes dnevnik,gledam kako da odem u subotu ujutro na FTN ima tribina o game development u Srbiji.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts