Lucky Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 chini se da su generalne reakcije crkvenjakovim naterale pinkovce na hitre korake i vecheras ce nacionalni dnevnik da vodi neki hiperanonimus koji je "ambasador dobrog novinarstva, poverenja i kaki zlato vetj 30 godina" =o)))) Koliko sam ja razumeo, sam nacionalni dnevnik je i koncipiran tako da ga vodi nekoliko ljudi, valjda njih 4-5, kako stoji na bilbordu, tako da se necemo resiti crkvenjakova tako lako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Pink je valjao samo onda dok im je signal bio slab, slika sa snegom, a trshavi Nesha svako jutro drao Sega Mega Drive igrice sa gomilom klinaca :) ← pozdravio te azdaja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 gledao sam i juche a i danas...kada se sabere jedno minut ili dva uzalud bachenog vremena mog zivota. Juche je Crkvenjakov bio i dobar u poredjenju sa danasnjim penzosom (mihajlo kovach valjda) koji je lepo prekrstio ruke na stolu, podbochio i pokusava da istovremeno bude i mudar i zabavan. U oba puta neuspesno. Taj nacionalni dnevnik je parodija i komedija. Ne znam niti jednu osobu koja gleda Pink zbog informativnih emisija, jer ce rts uvek ostati rts. Neki gledaju vesti i na bk ili b92, eventualno i na studiu b. Ali pink je uvek imao ugled jedne neozbiljne , sarene, priglupe televizije pa jednostavno nemaju kredibilitet i poverenje publike. A da ne pominjemo da im onaj incident sa papirom preko kompa i komentatorkom koja sa "deska" pada u nesvest... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Sad... gledao sam i mislim da je bilo malo sranje... Igrom slucaja, poznajem sina dotichnog Crkvenjakova, pa sam i saznao neki insajd info.... Zeljko Mitrovic je nacionalni dnevnik sklepao kao kontra RTSu jelte, i stavio ga u 19:30 (kolko sam chuo da je u pauzi, ili posle neke spanske serije), time je hteo da otkine gledanost RTSu. Problem je bio (a i dalje je) sto je sve to pozureno, i nije dobro organizovano, uklopljeno, oprema je otkazivala nesto... Sto se voditeljskog kadra mislim da ce biti OK samo da se malo uhoda. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 nisam gledao dnevnik na pinku ali strasno mi da citam ovde da je dnevnik RTS-a "keva".... misim stvarno Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 ^Da stvarno, bolje da gledamo vesti na B92. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 e sad mu rece! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 da im onaj incident sa papirom preko kompa i komentatorkom koja sa "deska" pada u nesvest... Neka se negde notira ko je otkrio incident sa papirom na monitoru ja bih molio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Bilo danas u Kuriru, bas se pominje taj Pinkov fijasko sa dnevnikom. .... "Logično, prvim izdanjem Pinkovog dnevnika "najzadovoljniji" je glavni konkurent, direktor RTS-a Aleksandar Tijanić. - Ipak, nikada ne u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 jeste, sve se desilo baš kao što piše u kuriru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Danas sam prvi put video taj dnevnik.... odmah sam skapiro da ona debela plava keva nema pojma da vodi dnevnik :) I onda najjaci trip, taman pomislih da ne moze gore, kad u sred dnevnika, posle nekog snimljenog priloga opet ona u kadru, ali desna ruka joj uzdignuta do usta, kad ono pogledam bolje, a ona drzi onu bubicu mikrofon koji joj izgleda ispao nekako ispod bluze gde je normalno zakacen na reveru, i ona ga drzi ko da peva u njega ahhahahaa, to je bilo najjadnije od svega mislim, videlo joj se po faci da ce u zemlju da propadne od sramote... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 [quote name='Ivan Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Zasto niko ovde ne voli b92 osim mene ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 zato sto, nemoj da se ljutis, zivis u manjem mestu, pa mislis da je taj fazon koji oni furaju urban i kul. da zivis u Bgd-u (nema veze sto si cesto ovde, treba da ZIVIS ovde), shvatio bi na koliko su mnogo nacina oni zapravo odvratni. ja u Bgd-u ne znam coveka koji voli B92, osim onih ispranog mozga (koji bi prizenili Sonju Biserko) i onih pokvarenih, koji zaradjuju na tudjoj bedi. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 I onda najjaci trip, taman pomislih da ne moze gore, kad u sred dnevnika, posle nekog snimljenog priloga opet ona u kadru, ali desna ruka joj uzdignuta do usta, kad ono pogledam bolje, a ona drzi onu bubicu mikrofon koji joj izgleda ispao nekako ispod bluze gde je normalno zakacen na reveru, i ona ga drzi ko da peva u njega ahhahahaa, to je bilo najjadnije od svega mislim, videlo joj se po faci da ce u zemlju da propadne od sramote... Ona je glavni urednik informativnog programa koliko sam ja upucen. Nema veze sa voditeljstvom al' ume da odradi posao. To naravno ne mozhe da kompenzuje kamermana koji krece da odzumira, pa se zabaguje, pa brzo zumira nazad pa opet odzumira i slicno :) ne znam coveka koji voli B92 Ja volim b92, oni pustaju will & grace! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 zato sto, nemoj da se ljutis, zivis u manjem mestu, pa mislis da je taj fazon koji oni furaju urban i kul. da zivis u Bgd-u (nema veze sto si cesto ovde, treba da ZIVIS ovde), shvatio bi na koliko su mnogo nacina oni zapravo odvratni. ja u Bgd-u ne znam coveka koji voli B92, osim onih ispranog mozga (koji bi prizenili Sonju Biserko) i onih pokvarenih, koji zaradjuju na tudjoj bedi. ← Hahaha! :) Generalizacija. Pa i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 zato sto, nemoj da se ljutis, zivis u manjem mestu, pa mislis da je taj fazon koji oni furaju urban i kul. da zivis u Bgd-u (nema veze sto si cesto ovde, treba da ZIVIS ovde), shvatio bi na koliko su mnogo nacina oni zapravo odvratni. ja u Bgd-u ne znam coveka koji voli B92, osim onih ispranog mozga (koji bi prizenili Sonju Biserko) i onih pokvarenih, koji zaradjuju na tudjoj bedi. ← Ma daaaaaaaaaaj... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Nekoga nije mrzelo da pravi smajlija sa pinkom, odlicno :) BTW, kako mi rece prijatelj jedan, veceras ubacuju Agima Chekua u nacionalni dnevnik, kao rade intervju sa njim, ovo ono ... eto prilike da se jos malo prica o nacionalnom dnevniku. Naravno, mozhe biti da se to nece dogoditi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 ma jok, jebes to. nije generalizacija. samo smatram da nisi ni pokvaren ni ispranog mozga, pa mi je ovo delovalo jedino logicno. ne pada mi na pamet nista drugo zasto bi se nekom svidjao B92. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 BTW, kako mi rece prijatelj jedan, veceras ubacuju Agima Chekua u nacionalni dnevnik, kao rade intervju sa njim, ovo ono ... eto prilike da se jos malo prica o nacionalnom dnevniku. Naravno, mozhe biti da se to nece dogoditi :) Da odgovorim samom sebi, nisam pratio dnevnik, naravno imam pametnija posla, ali jednom prebacih i pink se ukljucivao u svoj "studio u pristini", sta god to bilo. Dal' je bio intervju sa ovim tipom ne znam, ali svasta oni tako tu spremaju ocigledno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Sve bi bilo u redu da u manjim mestima imas makar jedan urbani klub sa normalnim zvukom i radnim vremenom do jutarnjih sati...bar vikendom... Ljudi koji su ionako isfrustrirani svime i svacime tokom radne nedelje jedva cekaju da dodje petak da izadju i opuste se konacno, kad ono PRTZ - ne moze, bicete fini, necete trositi VAS POSTENO STECENI novac na alkohol i zezanje niti cete izlagati svoje culo sluha stetnoj decibelazhi, vec cete kao i sve male pipe kada im se ukine sijalica od 100W, poslusno otici na spavanjac..... ...a groktavi mufloni ce za to vreme i dalje krojiti vase zivote i puniti svoje dzepove preko vasih grbaca... DOKLEEEEEEEEEEEEEE BREEEEEEEE !!!!!!!!!!??? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) ma jok, jebes to. nije generalizacija. samo smatram da nisi ni pokvaren ni ispranog mozga, pa mi je ovo delovalo jedino logicno. ne pada mi na pamet nista drugo zasto bi se nekom svidjao B92. ← Pa ono, pre je zvučalo kao spu Edited September 29, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 mislis da je taj fazon koji oni furaju urban i kul. da zivis u Bgd-u (nema veze sto si cesto ovde, treba da ZIVIS ovde), shvatio bi na koliko su mnogo nacina oni zapravo odvratni. ja u Bgd-u ne znam coveka koji voli B92, osim onih ispranog mozga (koji bi prizenili Sonju Biserko)← ma bas to je ono sto ubija... misle da su skroz drugaciji da su oni "evropska" Srbija i to tolko se trude da to pokazu svima da mi je muka. Isto kao otpor po meni... misle ako nisu komunisti dobri su a verovatno su isto toliko zadrti u svom vidjenju stvari. Ne volim kad se neko toliko fixira u svom vidjenju svih stvari da neostavlja malo slobodnog mesta da dozvoli da nije najpametniji/u pravu/stagod. pokusavam da skapiram sta znaci "prizenili" i najbolje do cega sam dosao je "prizhenili" u smislu uzeli je za zhenu .. jel to to ili jos da razmisljam? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts