byp_ Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 hm. kapiram da e bilo. pa. gde izlazite? sada kada su mesta na vodi "potonula"? kopno? gde izlazite? koi fazon furate? sta volite a sta ne? ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 jel ovo samo za oblast bg-a? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 zrenjanin :P ima neki doyayni blues rock caffe.. moj fazon, muzika mi vise nego odgovara.. skuplja se drustvo koje mi odgovara... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 cirkam na ulici i po studiima, a poslednji put kad sam izasao negde je splav knjaz na savskom keju zbog piva, stoni fudbala i cice koja peva Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 26, 2005 Author Report Share Posted September 26, 2005 ma pricajte svi. ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 E, ja sam hteo da otvorim slican topic, pa evo taman ovaj mozhe da se iskoristi za to (osim ako byp nema nesto protiv ;)). Znaci, interesuje me mesto gde covek mozhe da sedne i popije pitje cak i posle 23h-00h, a da po mogucstvu svi "aparati" rade, nisu pred zatvaranjem i sluzhe "poslednju turu" i slicno. Mislim naravno na neki kafic, znam u koje klubove mozhes da odes u to vreme, al' pitam prvenstveno za kafice kao "mirnija mesta" gde sa nekim mozes i da porazgovaras a ne da tresti zika. Mesto koje ja znam a koje je na taj fazon je "BRE" na Crvenom Krstu, radi od 04h posto je u podrumu Diskoteka, a na ostalim spratovima je kafic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Izlazim vecinom na mesta... gde ima ljudi mojeg godishta... ili slichno... volim sve shto je lepo... gde mozesh da se provedesh ludo... i tako... :) lolche maleno malecko... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Kud god mi stanje u rezervoaru dozvoli :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Nevolim bas mnogo da izlazim Najcesce u neki kafic u centru ili na splav na savskom keju Ortak radi na jednom tako da tamo blejim najcesce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Nemoj nama vrsxcxanima so na ranu da sipasx :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 tja ja blejim uglavnom po gajbama drugara i tamo smo na cirki ako ne moze da se bleji napolju kad ima neki rep idem tamo sto znaci akademija dom skc Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Znaci, interesuje me mesto gde covek mozhe da sedne i popije pitje cak i posle 23h-00h, a da po mogucstvu svi "aparati" rade, nisu pred zatvaranjem i sluzhe "poslednju turu" i slicno. Mislim naravno na neki kafic, znam u koje klubove mozhes da odes u to vreme, al' pitam prvenstveno za kafice kao "mirnija mesta" gde sa nekim mozes i da porazgovaras a ne da tresti zika. Mesto koje ja znam a koje je na taj fazon je "BRE" na Crvenom Krstu, radi od 04h posto je u podrumu Diskoteka, a na ostalim spratovima je kafic. ← Kafic u Strahinjica Bana, ubi me ako znam kako se zove, uglavnom kada silazish od Lokija prema dole, skrenesh levo, i prvi kafic sa leve strane ulice. Muzika tiha, uglavnom neki ambijental, eventualno house. Udobno, prijatno...meni je tamo extra. I nije neshto posebno skupo. Inache, zimi idem na privatne zurke gde se nadje, psy trance neki dobar kada ima (2-3 puta mesechno), a pored toga Sargon, Underground, F-6, Stefan Brown kada ima ko da me uvede (iznad 23 tamo kao, ali je nedeljom nenormalno dobro). Otprilike tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ima jedan do jaja cafitj, uzhivo rock zika, stvarno do jaja muzichari, zove se Extreme pa ono, kad izlazim zavuchem se tamo... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Iako nemam obicaj cesto da izlazim, kad se desi sve se svodi na izbegavanje fancy mesta...znaci ide se gde je neka uglavnom gitarska muzika, ili okupljanje kod nekoga u stanu ili moja omiljena varjanta kad vreme nije skroz usrano - klosarenje uz pivo na nekom otvorenom prostoru. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ranije sam stalno visio u underground-u i eventualno neki kafici u centru (downtown i iron, mada neznam dokle rade iskreno) a sada slabo. mada bio sam u mnogim dobrim kaficima i klubovima ali u svima po 1-2 puta i uglavnom se nadjem sa burazom u gradu pa me odvede negde, tako da nisam zapamtio imena niti lokacije kad izadjem u kafic uglavnom volim da cujem rege, rock neki blazi, jazz, blues itd... kad izadjem u neki klub/diskoteku volim house/trance/rock/rnb u zavisnosti od raspolozenja i doba godine :P Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 downtown ← Kahm, kahm, gay kafic, nije ti niko rekao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claw of the wing chao Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ti sharky cuti sto ides u freak house :P ja uglavnom izlazim tu po centru ..jer me mrzi dalje da idem:) Quote Cobratix ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Kahm, kahm, gay kafic, nije ti niko rekao? ← pa sada.... nekako mi glupo da se pravdam nekom liku na forumu na ovakvu provokaciju ali u jedno 80% sucajeva kad sam bio u downtownu bio sam sa 1-2 extra riba minimum, kad kazem extra mislim 1 je bila miss mediterana, za drugom se svi okrecu u skoli itd itd.... pre nego sto krene prozivanje za ovo da dodam da nisam bio nisajednom od njih u vezi, ali to me necini gejom vec samo siromasnim Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ti sharky cuti sto ides u freak house :P ← E, vidish, nisam bio odavno da se napijem ko chovek tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Tramvaj, Parlament, Hot spot.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 e da vidis tramvaj je skroz ok sto se tice riba i atmosfere Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Kafic u Strahinjica Bana, ubi me ako znam kako se zove, uglavnom kada silazish od Lokija prema dole, skrenesh levo, i prvi kafic sa leve strane ulice. Muzika tiha, uglavnom neki ambijental, eventualno house. Udobno, prijatno...meni je tamo extra. I nije neshto posebno skupo. Inache, zimi idem na privatne zurke gde se nadje, psy trance neki dobar kada ima (2-3 puta mesechno), a pored toga Sargon, Underground, F-6, Stefan Brown kada ima ko da me uvede (iznad 23 tamo kao, ali je nedeljom nenormalno dobro). Otprilike tako... ← kafici svi u strahinica bana rade do 1h, tako da mu bash i nisi pomogao. Shto se tiche topica, od kafica to su life (ispod doriana gray-a), kandahar, i casablanca jer mi je u zgradi. To su neka od stalnih mesta, ostalo gde me put nanese. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 (edited) izlazio sam pre brdo dana na onaj brodic karpediem (ortak mi radio kao dj pa ajd...a i cool muzika je bila) ....od tad sam svaki vikend u crnji tako da tamo izlazim :) Edited September 26, 2005 by zEx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 bre i vrt su do jaja a ne izlazim nigde, sedim pred forumom i bacam hejt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 slabo bilo gde u poslednje vreme .. neki random kafici ili neka stracishta .. kruz, ben, na trgu par komada (kad dodjem da se vidim na zeninoj pauzi), puzic =) .. slabo Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts