weasel Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) Bio u takvudu gledao DH4. Ima mnogo ma jeeeeste situacija ali i dalje je vrh.Da nije bilo babe i deda koji se hvataju za glavu i filozofiraju kako je nemoguce srusti hilihopter automobilom i gikova koji kad god se pomene komp ili haker govorili : ma jeeste to ne moze tako ... bilo bi jos bolje :). Oni koji su govorili da je ce umri muski 4 deo biti sranje pogresili su i te kako :) Lazo nismo isli na premijeru ali cekamo DH5 pa tad idemo :))) Edited July 1, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 E GLEDAO SAM BATMEN BEGINS BASH MALOPRE!!! KAKO JE DOBAR MORAM DA PISHEM CAPS LOCKOM! jebeno je odlican ! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 NIsam znao Lazo da ti volis crtace. Za par dolara vise je extra crtac mada ja mislim da je bolji ovaj Dobar,Los,Zao ali oba su fantasticna jer dusko dugousko na kraju sjebe ih koliko ja znam i pojede sangarepu i kaze Sefe koji ti je vrag? Mali laza cuo da je spencer najbolji glumac na svetu i da njega svi kopiraju pa reko da ga stavim u avatar ROFL nema potrebe za ovim hejtom ovde. da mi je znati čiji je ovo alt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) Gledam Transformers: Energon, spremam se za premijeru i radim animaciju transformacije Autobot i Desepticon "amblema" u logo/rech "Transformers" (ovo poslednje je posao koji treba da uradim da bi prisustvovao na premijeri za novinare 3 jula ;). da mi je znati čiji je ovo alt.. Ochigledno nekog ko nije bash pismen ;) Edited July 1, 2007 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 To je ustvari Lazin alt koji je "nepismen", samo da bi ovaj imao koga da ispravlja na forumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Gledam Transformers: Energon, spremam se za premijeru i radim animaciju transformacije Autobot i Desepticon "amblema" u logo/rech "Transformers" (ovo poslednje je posao koji treba da uradim da bi prisustvovao na premijeri za novinare 3 jula ;). Ochigledno nekog ko nije bash pismen ;) okachi kad odradish :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Bio u takvudu gledao DH4. Ima mnogo ma jeeeeste situacija ali i dalje je vrh.Da nije bilo babe i deda koji se hvataju za glavu i filozofiraju kako je nemoguce srusti hilihopter automobilom i gikova koji kad god se pomene komp ili haker govorili : ma jeeste to ne moze tako ... bilo bi jos bolje :). Oni koji su govorili da je ce umri muski 4 deo biti sranje pogresili su i te kako :) Lazo nismo isli na premijeru ali cekamo DH5 pa tad idemo :))) "Hilihopter", joj majko. :)))) Za DH5 smo sigurni! Ochigledno nekog ko nije bash pismen ;) Provalio sam da je alt, pogotovo kada sam video način pisanja... To je ustvari Lazin alt koji je "nepismen", samo da bi ovaj imao koga da ispravlja na forumu! I namerno sebe prozivam da bih bio u centru pažnje. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 bole će vam rado objasniti da se zapravo kaže "helihofter". Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Naravno da se kaze 'helihofter" isto kao sto se kaze "emotifka". ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) Bre lazo baba i deda koji se hvataju za glavu i filozofiraju kako je nemoguce srusti hilihopter automobilom stvarno nepisemen ovaj stari naraod i ja sam se cudio Edited July 1, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Ne brini se, nisam mislio na tebe, već na njih. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) okachi kad odradish :) Here you go = http://www.interactivemedia.ru/trans01.zip Background sam stavio onako da ne bi bio crn... Zaboravih da kazem, grafika se radila za interaktivnu projekciju - kada dotichesh logo on se transformishe u rech "Transformers" pa se posle vraca u standby... Edited July 1, 2007 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Covece, sto je imbalansiran ovaj srba! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Srbo majstore, odlično je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Krš, loše je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 odgledao green street hooligans :) dobar film, malo patetike pred kraj ali nevermind Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Krš, loše je. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=45217 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts