Jump to content

pricajte.

Highl1

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pochinjem da mislim da bole misli da daje kompliment kad kazhe "malena sisica", naravno to se kosi sa mojim religijskim uverenjima koja su da dika mora biti krupna i lepo oblikovana....

no da ne digresiram

aktuelna je sezona #7

i da bi potpuno appreciateovao zadnji kadar 22 epizode morash pre toga pogledati:

Season 7, Episode 2: Built to Kill: Part 2 (samim tim nije loshe ni part 1 da pogledash)

Season 7, Episode 7: Post Mortem

Season 7, Episode 10: Loco Motives

Season 7, Episode 16: Monster in the Box

Season 7, Episode 20: Lab Rats

e sad tih 5 su samo deo tog story arca, realno mnoge druge epizode ove sezone su genijalne same po sebi i treba ih pogledati...

sachekaj lepo da se 7. sezona zavrshi i onda uzmi od tog drugar ai pogledaj je celu =o)

juče videh u nekoj seriji na pinku ribu s kojom sam išao u srednju, pa sam gledao nekih dva minuta. igra i slobodna mićalović i voditelj hrvatskog milionera, a ortakinja iz srednje igra njegovu ribu. uglavnom, majko mila, od onoga je i kasandra bolja.

gledao abota i kostela u "dr dzekil i mr. hajd" na rts2. linak

kolko sam video, to je deo ciklusa AiK... ubitju se ako sam propustio vishe od 2-3 pre ovog :/

poslednji put sam gledao AiK kad sam pikolo... mozhda chetvrti osnovne. setjam se da su bili na politicu u okviru ciklusa crno-belih filmova koji su se davali u 16:00. imao sam ih vetjinu snimljenu na kasetama ali sam ih pogubio :/

ako ste ljubitelj dobre komedije, pogotovo iz vremena crno-belog filma... svaki film abota i kostela je bullseye :p

true romance

Stariji ali dobro uradjen film, sa dobrim scenama nasilja, emotivnim momentima, tu i tamo Sony Chiba gegovima. Jbg, Tarantinov scenario.

Definitivna preporuka za svakog ko nije odgledao. Kontam da je ovo najkraci performans Samuel L. Jacksona.

Zapravo poenta tog filma je monolg denisa hOpera :)

Edited by Kole

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Zapravo poenta tog filma je monolg denisa hupera :)

Da, i Val Kilmer kao Elvis!!

Nego, gde se tu pojavljuje SLJ, ne

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Kole sve je to lepo, ali moras razumeti da smo mi, memberi, svaki dan torturisani marinim postovima sa svakojakim slovima gore-dole, pa se refleksno nametnula misao da je i Igor poklekao [:D]

A Clockwork Orange , sta sad ja da kazem, osim dO jaja.

Ae dajte neki predlog tih "starijih flimova", ako ima jos ovakvih vrhova :)

Meni je CO najbolji film ikada. Od Kjubrika je fenomenalan (i ne toliko poznat) film Barry Lyndon. Hipnoti

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Denis Huper je odlican glumac. Nesrecni moderatoru kad god zelis na takmicenje iz engleskog ili pravopisa samo javi, posto meni ni prvi ni drugi ne idu od ruke - al svejedno imas jabucastu zadnjicu!

@jungleboy : uh polusf-a iz 70ih imas kolko oces i svi su sjajni.

Loganovo beKstvo

Zardoz

Zeleno Sunce

Ma ih :) tona ima

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

vetjian ljudi kritikuje deja vu a meni je nekako "seo".

svideo mi se preterano denzelov lik i njegov odnos prema toj ribi.

a i sam film nije toliko losh... samo zahteva 2 gledanja ili veliku pazhnju pri prvom. u poredjenju sa morem sranja koje dolaze iz holivuda u poslednje vreme, ovo je vr'

elem, dodjoh samo da opljunem po spajdermenu...koje govno od filma...

dok sa druge strane sve najbolje za panov lavirint i pre svega za sunshine koji me je odushevio...mozda zato sto sam ocekivao neko kvazi sf sranje kao jezgro, ali na srecu sam se prevario...najbolji film koji sam gledao ove godine, pored iwo jime naravno:)

srpskivojnik-3.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...