Jump to content

pricajte.

Highl1

Recommended Posts

Gledao sam nekoliko filmova nedavno:

The Curse of The Golden Flower - u poslednje vreme uzivam gledajuci kineske filmove poshto imaju dosta drugachiji odnos ka emocijama, interesantne glumce i jako lepu scenografiju. I ovaj film nije izuzetak, pa ako vam se svideo Heroj ili The House of Flying Daggers samo navalite. Film nije zasnovan na scenama borbe, vec je malo sporiji, ali mi se bash zbog toga i svideo. 8/10

Pan's Labirinth - svi hvale ovaj film kao da je ne znam shta. Da se razumemo, film nije losh i ima dosta interesantnih metafora i sl., ali mi nekako nije tu ni tamo - niti docharava bajku niti ima pravu emocialnu tezinu (osim toga shto ima krvi do kolena, shto me generalno smara kao tendencija u poslednje vreme...). I da, sa likom kapetana su preterali - u stvari to je ono shto mi kvari vecinu stvari u filmu. 6/10

Teenage Mutant Ninja Turtles 2007 - treci nastavak filmova o TNMT je ovoga puta uradjen kompletno u 3D grafici shto se pokazalo kao fin korak za ionako zaboravljeni serijal. Likovi su odlichno odradjeni - ne samo kao 3D modeli, vec i kao lichnosti, shto se najbolje vidi iz odnosa Leonardo - Raphael, iako je pricha standardna: "save the world or die trying". Sve u svemu nije losh comeback za Nindza kornjache (koliko sam skapirao, bice i produzetak). 8/10

А в чем сила, брат?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jel neko gledao onaj Sunshine? Razmisljam dal' da idem u bioskop ili kao da to odgledam, posto je dobio fine ocene na imdbu, a i glumci nisu losi?

edit: Ne mislim na little miss sunshine, vec na bas "sunshine", kad idu da spasu sunce :)

Gledao sam nekoliko filmova nedavno:

The Curse of The Golden Flower - u poslednje vreme uzivam gledajuci kineske filmove poshto imaju dosta drugachiji odnos ka emocijama, interesantne glumce i jako lepu scenografiju. I ovaj film nije izuzetak, pa ako vam se svideo Heroj ili The House of Flying Daggers samo navalite. Film nije zasnovan na scenama borbe, vec je malo sporiji, ali mi se bash zbog toga i svideo. 8/10

I ja isto! Josh sam i gledala skoro Farewell my concubine

oO

Anchorman - The Legend of Ron Burgundy

Uzasan film. Vil Ferel treba da prestane sa pisanjem scenarija za sebe. Uzasan je sem scene kada se pokache ekipe vesti sa razlicitih televizija

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Sad sam odgledao Blades of Glory. Ne mogu da kazem odlican, ali svakako zanimljiv narocito za fanove Vila Farela u koje i sam spadam.

Vidim da se Igzu nije dopao Anchorman, a meni se dopao, tako da ti, Igz, ne preporucujem da gledas BoF.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

i meni je Anchorman isto bio dobar, kao i Blades of Glory

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Anchorman - The Legend of Ron Burgundy

Uzasan film. Vil Ferel treba da prestane sa pisanjem scenarija za sebe. Uzasan je sem scene kada se pokache ekipe vesti sa razlicitih televizija

...Tonight's top story: The sewers run red with Burgundy's blood....

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

ahahaha igi ovo je odlichno, funny 'cause it's true =o)

will je bio meni neverovatno simaptichan dok je bio prijazan i opusten...onda je polako pocheo da se irl pretvara u lika kog igra iz filma u film...ko kazhe "ne gledash lika zbog toga kakav je irl nego zbog toga kakav je u filmu" celava mu keva, svi glumci (nem nekolicine) prodaju samo svoj imidzh, will nije u pomenutoj nekolicini...ne kazhem da njegove novije komedije nisu napisane i izvrshene do te mere da nisu smeshne, ali da nisu smeshne kao nekada, nisu...

A ko jos fura izmisljene likove u stvarnom zivotu? Nije poenta u tome. Poenta je u tome sto on fura jedan odredjeni tip komedije koji je svojstven samo njemu. To ima svojih dobrih i losih strana. Prvo, kao i bilo sta, smori se covek kad dodje do ponavljanja. Drugo, kao posledicu takav pristup stvara tabore za, fanove, i tabore protiv, one koji ga ne vole. Nema tu mnogo price. Meni je dovoljno da vidim onu njegovu "ozbiljnu" facu i da se raspadnem od smeha.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

konacno sam zavrshio sa gledanjem druge sezone Boston Legala, i da ne volim CSI i josh par stvari koje su toliko dugo tako dobre, mogao bih opusteno da hijackujem boletov signature line i kazhem da je ovo ZOMFG najbolja serija ikada!

Licno nisam nikad voleo legal/courtroom drama serije, ne volim ih ni sada, ali ovo ima vecu agregaciju poremecenih ljudi nego Ali McBeal + sto je tako dobro napisano + josh bolje odglumljeno. Konstantno gostuju imba dobri ljudi, mnogi od njih stari drugari Davida E. Kellyja + kad sam mislio da ne mozhe biti ludje, Parker Posey postaje jedna od recuring likova (mada joj josh ne daju da se razmashe =o))

Ipak, najbolje stvari u ovoj seriji su Shatner koji je konachno pronashao idealnu ulogu za sebe (uopste ne sumnjam da je KEli napisao ulogu bash za njega), onda Star Trek reference i glumci koji se pojavljuju s vremena na vreme i povremeno genijalno rushenje cetvrtog zida koje me ubija.

AAAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaa!!!

upravo odgledah najnoviju epizodu CSIja

i sve vreme mislish kako im je ovo tako prosechna epizoda, kako nakon toliko pricha koje su genijalne ova nije toliko dobra...

i onda vidish poslednji kadar u epizodi i sve ode u 3 lepe =o)

genijalan, zaista genijalan momenat

svet ide ka Migshi, naravno =o)

a i tvoj comment zbog kog si bio vishe prozvan nego hejtovan je implicirao da ne mogu da dochekam da vidm njen sledeci film sto apslutno nije tachno =o) ja sam samo odushevljen kad naletim na njen aktuelni rad... ;o)

Ivane epizoda je s7e22, mada poslednji kadar ima veze sa 5 ili 6 epizoda ranije tokom ove sezone, ako te interesuje koje su mogu i njih da pobrojim =o)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...