Jump to content

pricajte.

Highl1

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Upravo sam odgledao Dinu, mini seriju (tri epizode po sat i po, bilo je skoro na Avali). Koje govno, i ne pricam ovde o fantasticnim efektima (sto rece Pertu), vec o prici. Citao sam knjigu davno, tad mi je bila sranje, ali ovo, ovo je govno nad govnima. Ne znam kako je moguce da tu knjigu svrstavaju u top10 SF dela? Inace, serija je sve gora i gora sto se blizi kraju, tako da ako gledate ne idite posle prve epizode.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

"serija" je pretpostavljam jedan ili oba mini serjiala sa scifi channela..neka kanadsko/nemachko/cheska koprodukcija sa vilijamom hrtom, saskijom rivs i nekim chobanima u ostalim ulogama...mislim mene je ta serija smorila jer je pravljena iskljuchivo da se uzmu neke pare ne znam ni sam kome....casting je agonalan, pola fremena su bucmasti likovi (na chelu sa uwe icsheknechtom koji je stilgar!) dramatizacija knjige je isto losha....u principu knjiga tj serijal knjiga se meni jako svideo, izmedju ostalog sto se herbertov strah od smrti bukvalno oseti u svakoj knjizi...ali ti bole nisi u tome fazonu pa da ne zapochinjemu tu prichu...

ja sam u onaj utorak odgledao Supersize me, nije mi se svideo, lik preteruje i time, bar po mom misljenju, gubi veliki deo publike koji se u principu slazhu sa njim...nadao sam se da je lik temeljan kao moore ali nije...

hah ja sam morao da skinem linchovu verziju dine da malko plaknem mozak posle ove mini serije :)

Mislim da cu veceras pa narednih 5 dana opet da gledam sw serijal :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

SW as in star wars? trebash 5 dana da bi odgledao 2 ipo filma? strahota...

osecam blagu uvredu SW serijala.

Nemoj se cuditi ako jedne noci osetis lagano toplo probadanje u predelu bubrega od strane mog svjetlosjeka

Pokusao sam sinoc (ponovo) da odgledam potragu za jednookim al sam zaspao... :(

Ahhahah sad vidim : "glagol trebati se ne menja" doktore :)

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...