Jump to content

pricajte.

Highl1

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"D&D 2 : The Elemental Might" (ako se ne varam tako se zove). Secate se prvog dela sa Dz. Ironsom ono je bio uzas :). Uzeo sam drugi da pogledam cisto iz zajebancije poshto sam fan i igrac FRP-a. Samo cu reci da sam se apsolutno odushevio filmom :). Film mozda za nekog nepristrasnog (citaj neupucenog u D&D i generalno u fantasy svetove, pogotovo Wizards of the Cost-a) sigurno nece biti neki dozivljaj ali je svejedno vredan za gledati. U odnosu na prvi deo...ne mogu da se porede jer je ovaj za 3 klase iznad prvog :).

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Drama ali mnogo dobra

Monty Brogan(Edward Norton) upadaju u kucu(DEA) i nalaze u toresedu drogu i pare

Osudjuju ga na 7 godina

Onda on ima 25 sati da promeni svoj zivot

http://www.imdb.com/title/tt0307901/

Ne bas. Tih 25 sati predstavljaju njegovo preispitivanje o dotadasnjem zivotu i spremanje za odlazak u buvaru i strahove vezane za to (najvise za cinjenicu da ce biti necija whore u apsu). U jednom trenutku se cak i tripuje da pobegne iz drzave. Inace, u tom filmu ima ona apsolutno genijalna scena u kupatilu kad glavni lik pocne da napusava sve sto ga u zivotu nervira u vezi Njujorka a i sire. Priceless.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Zaoko, batice, odgledao sam film i samo cu reci da je katastrofalno los. Onaj prvi je za 3 klase bolji od ovog a ne obrnuto. Ali sam se bar smejao jer sam gledao sa ortakom hejterom koji je hejtovao sve vreme, pa sam se nauzivao. Bol, neizreciv bol, ce snaci onog ko odgleda ovo. Damn you Sting, damn you!!!

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Ma daj jel si bre ti lud. Ona glupost sa Dzeremi Irons-om bolje od ovoga? Jel smo mi gledali isti film? Ja sam pokazao josh 3ci ortaka i rekli su da je super. Kao shto sam vec napomenuo mene je odushevilo to shto su preneli neke stvari iz D&D-a na film a da to ne izgleda retardirano kao u prvom delu. Mada licno ne volim AD&D sistem bilo mi je veoma interesantno shto je neko uspeshno uradio gore pomenutu stvar.

Ako ti je prvi film bolji od drugog, onda nemam reci :).

p.s.

Ajde mi poshalji PM sa kratkim opisom radnje filma koji si ti gledao (Josh ne mogu da verujem da smo gledali isti film :P).

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Konachno sam odgledao Ring2 i nije me bash neshto odushevio...nekako mi je mlak i predvidljiv.

Gledao matori film Mela Brooksa Spaceballs koji sam obozhavao kao klinac. Sad ga konachno ulovio na sbb hubu, pa sam ga overio. Iz ove perspektive mi nije bash tako urnebesan, ali opet ima gomila dobrih fora.

I na kraju, ponovo sam posle duzheg vremena pogledao American History X. Fantastichan film... Edvard Norton je genije.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Odgledao Doom...

Stvarno jadan film...nije bash toliko bljutav kao shto sam mislio, ali ipak ga sakuje...

Mada onaj FPS deo je solidno odradjen.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Iako mrzim Adama Sendlera, pogledao sam The Longest Yard, cxisto iz posxtovanja prema originalnoj verziji sa Bertom Rejnoldsom koji se pojavljuje i u rimejku...ocxekivano, original je bolji...gledao sam i Clerks po X-ti put, uvek me nasmeju ona dva morona ;)

fml

My boss's daughter-Cerka mog shefa

Ashton Kutcher

Neka plava cava

gay-teen-nedeljno popodne komedija

sta ja znam dosta me je i nasmejao , ono ashton stalno upada u neke nevolje , svi ga jebu u zdrav mozak , glumi nekog retarda , koji se lozi na ovu do jaja ribu ali ne sme da joj pridje , standar...Nije loshe , smesnije od ostalih fimova na ovaj fazon.

Brate, odgledaj "Mean machine". To je film.

Na "Mean machine" sam i mislio pod original ;) a The Longest Yard je rimejk ;)

napravili su skroz Sendlerovski film, pu!

Danas gledao "Hide And Seek", impresioniran sam pre svega produkcijom zvuka u filmu, muzicxka podoga savija, zatim IT ton jacxe docxarava napetost u nekim scenama...zanima me jedno jako mi je poznata radnja, da li je mozxda i ovde rimejk u pitanju?

Edited by shoosh

fml

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...