Jump to content

najgori trip sa ribom

Recommended Posts

Pa uzo sam joj broj , ali nekako trulo mi da je muvam jer je ona jedna od onih ja sam 87 a decko mi je 83 sa kajlom 1kg i dzipom sa zatamnjenim staklima , mada kontam da sam joj se malo svideo , uglavnom pazi sta si rekao :))

a dis se ti sa njom upoznao i uzo br?

brate ona ti je riba koja se ne zajebava, ponasa se i oblaci kao da je gospodja od 30 godina, vrlo je nepristupacna... sumnjam u neki uspeh ali samo napred.

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

• Replies 778
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a dis se ti sa njom upoznao i uzo br?

brate ona ti je riba koja se ne zajebava, ponasa se i oblaci kao da je gospodja od 30 godina, vrlo je nepristupacna... sumnjam u neki uspeh ali samo napred.

U teretani , ona staalno trci po nekom steperu i ja doso kao kolko josh imash ovo ono , sto mi ne das broj pa mozemo da trcimo zajedno po keju ^^

Ma znam da je sva , ufff , bash zbog toga je i toliko jebozovna , znaci kad podigne onako nos u visine pa samo prodje pored a meni vilica na patos.

Jednom sedim ja tamo na nekoj klupici u teretani i kao kucam poruku i prodje ona i u tom trenutku pogledam je u facu i ona mene i fon mi ispadne onako bezveze a ona kao hihihihih , a mene blam , nekako ispalo kao da sam prepaljen na nju :(

Edited by Longleyy

U teretani , ona staalno trci po nekom steperu i ja doso kao kolko josh imash ovo ono , sto mi ne das broj pa mozemo da trcimo zajedno po keju ^^

Ma znam da je sva , ufff , bash zbog toga je i toliko jebozovna , znaci kad podigne onako nos u visine pa samo prodje pored a meni vilica na patos.

Jednom sedim ja tamo na nekoj klupici u teretani i kao kucam poruku i prodje ona i u tom trenutku pogledam je u facu i ona mene i fon mi ispadne onako bezveze a ona kao hihihihih , a mene blam , nekako ispalo kao da sam prepaljen na nju :(

Ne seri mali sxtakore, zaljubljen si pa zvoni ;) jooooj kako ce da te otpali... :)))) kad tad :))))

fml

Zene su zlo, to je prvo pravilo u knjizi, a drugo je da ne treba trcati za devojkama jel ce vam se to samo obiti u glavu, coolirajte sve pa kad vidite da se neka dovoljo potrudila onda uzvratite, svako verujem da se ponekad zajebo ali vi koji niste isqsili bolje poslusajte.

Znam da necete i kapiram da mislite da lupetam ali devojke su sada razmazene, istripovane i zele SVE.

Zato nemojte trcati za devojkama i sta ti ja znam nego se opustite i pustite da one trce za vama koliko to god izgledalo nelogicno ;)

Pametna, glupa devojka to je sve veoma diskutabilno i subjektivna ocena pojedinca...

Treba cekati neku koja vam u svakom slucaju odgovara ili ako bas zelite nesto da kresnete pa ne birate...

Jos jednom zene su nuzno zlo ;)

2 od 2, De1, staro momce. [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ne, kao "e sacekaj, idem samo da crash-ujem ljudima u dvoriste da vidim sta imaju.... btw imas papirne maramice ?? "

[:p]

I papirnate i vla

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

ispade sejnt jedini normalan ovde....

Ne mislim da su sponzoruse niti lepse, niti bolje ribe (tj. bolje su.... ali riba je meni oduvek bilo negativno znacenje), niti se bolje jebu....

ali brate kad kazes smuvo sam sponzorushu onako kao zvuci u jebote ti si hiper master..i te stvari...it's all about tha talking..barem moje misljenje..ako imas korekt zvaku imas sve... [:)]

ispade sejnt jedini normalan ovde....

Ne mislim da su sponzoruse niti lepse, niti bolje ribe (tj. bolje su.... ali riba je meni oduvek bilo negativno znacenje), niti se bolje jebu....

A ne vole ni da se seku je l` da? A sad koliko si jebao sponzorusxa da mozxesx da izvlacxisx paralelu sa nekom drugom klasifikacijom riba? I po cxemu se odredjuje da li je riba sponzurusxa ili ne?

fml

haha kad kazem da sam smuvao sponzorusu mogu samo da kazem da imam gomilu kesha i da volim da mi riba bude glupa (uglavnom, ne kazem da su sve sponzoruse glupe).

pre bih se pohvalio da imam normalnu devojku koju volim , nego da jebem neke plastikanere...

edit: @ shoosh... ne mnogo (jebao), ali jesam...chak i plavusu shvedjanku ( i ne bih se pohvalio da sam time kako rece neko hiper master). Ko voli da jebe sponzoruse neka ih guzi do mile volje, nista protiv. Samo kazem da nisu bolje/lepse.

Ako zelis neko moje vidjenje sponzorusa to je svaka devojka koja izvlaci bilo kakvu korist od tebe u zamenu za svoje telo (samo telo).

Edited by Pesma-mrtve-dece

Get smart or die dumb!