ch1zra Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 pa dobro... znali smo svi da ga je to cekalo... al dobri smo. izdrzali smo celih 18/19 strana.. popravljamo se.. mozda cemo jednog dana postati ozbiljan community Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 jeeeeste :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 i sta ce na kraju da bude sa topikom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Pa ako se u sledecih 10 postova ne vrati stara tema lock valjda :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Spalicemo ga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 A sta ce biti s kucom? Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ok, evo ja dajem nesto... kapiram da se sa ribom nikako ne sme pricati o vojsci jer ce se smoriti k'o puzevi Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ne sme se pricati o bivsim curama Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 elem, da ozhivim moje chedo od topica: jedan pomalo ruzhni chika koga nekim zlom poznajem, nije znao da se jedna prilichno lijepa devojchica pali na njega, e sad, ja pokushavam da saznam da li bi je on pitao, po molbi ortakinje... e sad to pomalo retardirano debilche od deteta odma pochne da sere kako ona ima debelu bulju i da je ne bi ni shtapom, tek prolazi ona 2 m dalje ( bio je veliki odmor ) tjao XXX i zlobnim pogledom sa sve ljepo Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) elem, da ozhivim moje chedo od topica: jedan pomalo ruzhni chika koga nekim zlom poznajem, nije znao da se jedna prilichno lijepa devojchica pali na njega, e sad, ja pokushavam da saznam da li bi je on pitao, po molbi ortakinje... e sad to pomalo retardirano debilche od deteta odma pochne da sere kako ona ima debelu bulju i da je ne bi ni shtapom, tek prolazi ona 2 m dalje ( bio je veliki odmor ) tjao XXX i zlobnim pogledom Edited October 26, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 elem, da ozhivim moje chedo od topica: jedan pomalo ruzhni chika koga nekim zlom poznajem, nije znao da se jedna prilichno lijepa devojchica pali na njega, e sad, ja pokushavam da saznam da li bi je on pitao, po molbi ortakinje... e sad to pomalo retardirano debilche od deteta odma pochne da sere kako ona ima debelu bulju i da je ne bi ni shtapom, tek prolazi ona 2 m dalje ( bio je veliki odmor ) tjao XXX i zlobnim pogledom sa sve ljepo ←Otkud ti znas Corey-a? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 both.. :) cisto komparacije radi ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 ...komparacije...← mojne da koristis ovakve reci, mozda je jos u osnovnoj pa da se ne resetuje Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 cenim 14,15 Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 cenim 14,15 ← ako racunamo da je svake ruge godine bila prestupna Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 ako racunamo da je svake ruge godine bila prestupna icon_smile_big.gif Znaci vi idete u vecernju skolu? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Znaci vi idete u vecernju skolu? ← da, ali preopdnevna smena Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 mene jednom trebao ortak da odbaci kodd ribe svojim kolima jer sam isao na njen 18-ti rodjendan....medjutim kola mu riknula i ja sam jedno dobrih 2 sata zakasnio na samim vratima me je sacekao samar...ja sam joj samo dao poklon i otisao...mozete da zamisli te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 U brate pa i nije ti neka riba :(( Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ... na samim vratima me je sacekao samar...ja sam joj samo dao poklon i otisao... ← bolelo? Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 nabola te riba, sjajno. mislim, ja ne verujem u nasilje, ali mogao si i ti nju, jednaput samo, za zbogomdovidjenja, krose desnom ← sto u vugla, brate?! Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 za 2 sata kasnjenja? lol kill the bitch! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 hahahah kakve to ribe nalazite..... hhehehe rete meni moja dodje kuci oko 4h (nedelja, zvao je moj cale na rucak) ja joj kazem zvao te moj cale i keva idi sa njima i okrenem se i nastavim da spavam (nedeljni nap) i ona je sedela pored mene i cekala do 6h dok sam se ispavao i kao da nista nije bilo... to se zove riba i onda mi sutradan ispeche 30 palachinaka ;) (mada sam ja moro da kupim eurokrem) i naravno sve sto hocu (a zna se sta muskarac hoce) all the time Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 i ona je sedela pored mene i cekala do 6h dok sam se ispavao i kao da nista nije bilo... to se zove riba Hm, reche mi ortak juche da su se pojavile slike nekog novosadjanina obnazhenog u krevetu na nekom gej sajtu nemachkom na kojem se javljaju tipovi i kao "ako me pronadjete, mozhete da me jebete". Mada kapiram, to sigurno nisi ti, ipak ne bi tvoja riba prodala fotke za dobre pare koje tamo nude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 oo lucky... megarespect Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts