Jump to content

najgori trip sa ribom

Recommended Posts

• Replies 778
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

elem, da ozhivim moje chedo od topica: jedan pomalo ruzhni chika koga nekim zlom poznajem, nije znao da se jedna prilichno lijepa devojchica pali na njega, e sad, ja pokushavam da saznam da li bi je on pitao, po molbi ortakinje... e sad to pomalo retardirano debilche od deteta odma pochne da sere kako ona ima debelu bulju i da je ne bi ni shtapom, tek prolazi ona 2 m dalje ( bio je veliki odmor ) tjao XXX i zlobnim pogledom sa sve [upyours] ljepo

elem, da ozhivim moje chedo od topica: jedan pomalo ruzhni chika koga nekim zlom poznajem, nije znao da se jedna prilichno lijepa devojchica pali na njega, e sad, ja pokushavam da saznam da li bi je on pitao, po molbi ortakinje... e sad to pomalo retardirano debilche od deteta odma pochne da sere kako ona ima debelu bulju i da je ne bi ni shtapom, tek prolazi ona 2 m dalje ( bio je veliki odmor ) tjao XXX i zlobnim pogledom
Edited by Green

elem, da ozhivim moje chedo od topica: jedan pomalo ruzhni chika koga nekim zlom poznajem, nije znao da se jedna prilichno lijepa devojchica pali na njega, e sad, ja pokushavam da saznam da li bi je on pitao, po molbi ortakinje... e sad to pomalo retardirano debilche od deteta odma pochne da sere kako ona ima debelu bulju i da je ne bi ni shtapom, tek prolazi ona 2 m dalje ( bio je veliki odmor ) tjao XXX i zlobnim pogledom  sa sve [upyours] ljepo

Otkud ti znas Corey-a?

[:D]

Bjukenon Mitch

hahahah kakve to ribe nalazite..... hhehehe rete

meni moja dodje kuci oko 4h (nedelja, zvao je moj cale na rucak) ja joj kazem zvao te moj cale i keva idi sa njima i okrenem se i nastavim da spavam (nedeljni nap) i ona je sedela pored mene i cekala do 6h dok sam se ispavao i kao da nista nije bilo... to se zove riba i onda mi sutradan ispeche 30 palachinaka ;) (mada sam ja moro da kupim eurokrem) i naravno sve sto hocu (a zna se sta muskarac hoce) all the time

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

i ona je sedela pored mene i cekala do 6h dok sam se ispavao i kao da nista nije bilo... to se zove riba

Hm, reche mi ortak juche da su se pojavile slike nekog novosadjanina obnazhenog u krevetu na nekom gej sajtu nemachkom na kojem se javljaju tipovi i kao "ako me pronadjete, mozhete da me jebete". Mada kapiram, to sigurno nisi ti, ipak ne bi tvoja riba prodala fotke za dobre pare koje tamo nude.