Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A gde i ti, u Bigzu?

Pa ako si kod kutje iznad mene onda si u mrachnom tavanu, a ja ljude zakljucavam samo u podrum ... ovaj ... ups ... tako da nije to, da, mislim na bigz :)

Inace sam poc'o da pishem one tekstove o kojima sam vam govorio, bas sam finu kolicinu juche zavrsio, imam sigurno posla i za danas i sutra, al' dobro, polako, nije loshe :)

Ja sam trebao da se uvalim sa nekom ekipom u Bigz, al je skupo, imaju samo prostorije od 60 kvm sad :P

Ma "seru usta ne otvaraju" ... sa kim ste pricali? Znam sigurno da ima jos dobrih prostora koji su manji tamo, pa ako jos uvek trazite i slicno javi da pogledam. A mozhda im se samo niste dopali kada ste otisli da se raspitate ;}

A taj sto se smeje k'o ja, znam ko je ;)

Sto je mali ovaj svet :>

Oh prokletinje, sinoc sam stucao neka 3 sata, smirilo se, i poceo sam opet da stucam kako sam ustao, odlepitju. evo vec cuku vremena stucam...

tri po tri mala gutljaja vode, drzhi vazduh, nek te neko uplashi ... znas vec ;)

malopre sam napravio sendviče i pojeo ih, i mogu toplo da vam preporučim somboledovu "zdenku" koja se zove vojvođanka, i to varijantu sa feferonama.. ekstra.

sad ću malo da jedem jogood i slušam neki slovački radio, baš me zanima šta se tamo sluša..

veceras nocni basket na otvorenom terenu kod arene.

najverovatnije.

ima da banem da ti bacim malo hejta, kad si tamo?

malopre sam napravio sendviče i pojeo ih, i mogu toplo da vam preporučim somboledovu "zdenku" koja se zove vojvođanka, i to varijantu sa feferonama.. ekstra.

sad ću malo da jedem jogood i slu

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

a šta se kod nas sluša? :)

malopre sam iz nekog (ispostaviće se glupog) poriva upalio tv, nesvestan datuma, i zaprepastio se količinom palamuđenja na temu petog oktobra.. sinoć miss yu, danas to, definitivno ću izbaciti tv kroz prozor.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...