iguana Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 od novih stonsa sam cuo samo rough justice i kao i uvek - oni koji su i ranije voleli stonse volece ih i dalje jer nisu loshi ali ni nista spektakularni da bi ih neko nov zavoleo. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Cirkam samo jelen u poslednje duzeeee vreme. ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 A gde i ti, u Bigzu? Pa ako si kod kutje iznad mene onda si u mrachnom tavanu, a ja ljude zakljucavam samo u podrum ... ovaj ... ups ... tako da nije to, da, mislim na bigz :) Inace sam poc'o da pishem one tekstove o kojima sam vam govorio, bas sam finu kolicinu juche zavrsio, imam sigurno posla i za danas i sutra, al' dobro, polako, nije loshe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Ja sam trebao da se uvalim sa nekom ekipom u Bigz, al je skupo, imaju samo prostorije od 60 kvm sad :P Ma "seru usta ne otvaraju" ... sa kim ste pricali? Znam sigurno da ima jos dobrih prostora koji su manji tamo, pa ako jos uvek trazite i slicno javi da pogledam. A mozhda im se samo niste dopali kada ste otisli da se raspitate ;} A taj sto se smeje k'o ja, znam ko je ;) Sto je mali ovaj svet :> Oh prokletinje, sinoc sam stucao neka 3 sata, smirilo se, i poceo sam opet da stucam kako sam ustao, odlepitju. evo vec cuku vremena stucam... tri po tri mala gutljaja vode, drzhi vazduh, nek te neko uplashi ... znas vec ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 @Kruko Nesto su izbacivali ove ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 evo malo radio vezbe....sad cu idem da peglam bajs,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Doso iz skole najeo se bureka sad cu valjda da spavam posto sam umoran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Dosho iz skole, uplatio flat, sad imam da se razbijem od Guild Wars-a Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Nesto su izbacivali ove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Nashao 200 kinti na ulici Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 krule, sad si najebo... sad ima da nadoknadis svih 10 godina nestucanja @ topic sad ustao... kad popijem kafu, moram nesto da pojedem, pa palim kod drugarice da ucimo Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted October 5, 2005 Author Report Share Posted October 5, 2005 slusam muziku. madeleine peyroux. i piem caj. veceras nocni basket na otvorenom terenu kod arene. najverovatnije. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Lado ortak koji je trebao da ide samnom na prodigy ima ispit 8 ili ti odmah sutradan posle certa danas moramo opasno da smislimo sta cemo i kakocemo.. bas ono bedak..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 malopre sam napravio sendviče i pojeo ih, i mogu toplo da vam preporučim somboledovu "zdenku" koja se zove vojvođanka, i to varijantu sa feferonama.. ekstra. sad ću malo da jedem jogood i slušam neki slovački radio, baš me zanima šta se tamo sluša.. veceras nocni basket na otvorenom terenu kod arene. najverovatnije. ← ima da banem da ti bacim malo hejta, kad si tamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Naso neki super hub za domacu muziku pa je skidam za ekskurziju sutra mi istice net :( ali nebitno za 3 danas sam u monte karlu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Malo pre sam zavrsio elektroniku, i sad Qliram Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Evo ugasio wow,tusno se i cekam ribu,a posle kod druga na rakijanje(ne mislim da se napijemo rakije nego se to samo kaze,picemo pivo!!) Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 malopre sam napravio sendviče i pojeo ih, i mogu toplo da vam preporučim somboledovu "zdenku" koja se zove vojvođanka, i to varijantu sa feferonama.. ekstra. sad ću malo da jedem jogood i slu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Neverovatno kako Guild Wars moze da oraspolozi coveka... Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 sad sam vecerao pa malo na net.....bio po sestru u zemunu i uspud mi otpadne auspuh....zlo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Covek kada ima brzu vezu ne ceni ono sto je skinuo.... Ovako kada se vuce kao meni, bude srecan i sa sitnicom tipa Bruce Springsteen - All the Way Home ... cirka 5 MB :))... Oooo, lazna skromnosti, moja vrlino... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 sad ću malo da jedem jogood i slu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 a šta se kod nas sluša? :) malopre sam iz nekog (ispostaviće se glupog) poriva upalio tv, nesvestan datuma, i zaprepastio se količinom palamuđenja na temu petog oktobra.. sinoć miss yu, danas to, definitivno ću izbaciti tv kroz prozor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 idem na kunt...sutra ujutru kod majtora za auspuh....eh kad bi pao jedan remus xaxaxa pffffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 @Topik Raducka se po malo na ovom posliću. Počeo je BEMUS, pa koga interesuje biće odličnih stvari. http://www.bemus.co.yu/ A u tom smislu ba Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts