~Z!~ Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 evo malo izvadio glavu iz wow-a,pa da vidim sta vi radite itd.... Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 bio u školi...došao gajbi štrebao do sad....sad ću mali izađem napolje.....sutra kolokvijum...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 jos uvek sredjujem gajbu. pu picka mu materina. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Uzeo sam muvopič i prozvao ga Bonopič (Bono=ime psa)... Wow? He he he, nikada nisam igrao wow :))... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 (edited) skapirao sam da vishe ne znam kako da smuvam ribu (pre par nedelja raskinuo sa ribom sa kojom sam bio 4 godine, a naravno nisam je varao), pa se sad opasno tripujem :) EDIT: zaboravih da spomenem, nemojte davati link ka onom topiku u zoloshkom, nisam u tom fazonu :P Edited November 7, 2005 by Sa1Nt Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 bila mi drugarica, pu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 ekstra. brate. najjaca signa ;>. uvek se odusevim kad procitam. ;>. ← Fala, fala Danas sam bash uzivao u prostoti monotonije. Idem da se malo sredim pa bezim kod devojchitze. Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 sutra ako bog da stud. kred.. pa preksutra pravac NS u army shop... da se qpe soldzerske cheezme... ide zimaa.. duuga i laadnaaa... btw veceras derem MTG... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Danas trebalo da idem na neko predavanje u Skupstinu SCG, i kao pro na posao, ali racunam ionako sedim za kompom pa nije problem da budem sav fensi i na poslu. I dodjem tamo kad saznajem da se krece kancelarije, te da je potrebno izmestiti sve kompove na druge lokacije i jos gomilu stvari srediti. Izasao sam k'o odzacar :) U svakom slucaju odem u Skupstinu posle... Samo jedan komentar: Ono sto su sad sebi povecali plate na 100K din mesecno nije nista naspram toga koliko je para baceno na onu zgradu u kojoj se nista pametno ne radi. Znaci ne mozete da verujete koji je ono fenseraj. Bitno je da na onim glupostima gde su mikrofoni imaju mali displeji sa kojih nije skinuta zastitna folija vec dve godine otkad su ih ugradili. Ortak i ja smo zakljucili da je to zbog ustaljene prakse da poslanici donose burek, te da se ne bi izmastio ekran. Ali bitno je da imaju brkate babe u garderobi u onim soc-realistickim uniformama sa cipelama bez peta i prstiju... Haos i nasilje... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 cek, nisi vishe sa zokom lele, iskreno nisam mislio da je to moguce. oduvek ste mi delovali kao par, sa velikim P ← dosta mi je ljudi ovo reklo. miloshe, shta da ti kazhem - shit happens:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 stigao iz skole , totalno smoren i sada pokusavam da pobegnem od keve i caleta jer me ubise da im pomognem pred slavu... btw... je l' ima jos neko na ruru , a da mu je slava SV. Dimitrije [Mitrovdan] fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Evo ja! :) Srećna slava domaćine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Srecna slava domacine... fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 HAHAHAHAHAhhahahahahahHAHHAHAHAH , ludi delija , aj molim te me nemoj kvotovati vishe. ← e ajd' napisi onu pesmu koja se zavrsava ..."mrzim ceo beograd" zanima me kako ide... btw...jel se to samo meni desava ili ti avatar ne radi? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 (edited) @epic: Mrzim Zvezdu i Partizan Mrzim Zemun , mrzim Rad mrzim tebe mrzim njega mrzim ceo Beograd... Za Crvenu Zvezdu ne zelim da znam nju je stvorio komunizam. To ti je bonus ^^ Edited November 7, 2005 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 "ucim" sociologiju, nalivam se nesom i slusam muziku uzivanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Došao sa ćaletom sa roditeljskog i nadam se da mi ovo nije zadnji post u narednih dve nedelje :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 posle nargile, došla mi devojčica, pa smo se malo družili pa posle gledali madagaskar.. baš fin crtać, smejao sam se jako, naročito kod omaža/parodija na filmove.. američka lepota npr. onda dođoh online, polako overavam forum, dok u pozadini bole otkriva lepote msn group chat-a.. uzgred pročitah ovo dole.. weaselu, car si.. exlplorel.exe ← ----- a onda idemo dalje, da vam svima pobacakam hejt.. jos uvek sredjujem gajbu. pu picka mu materina. ← heh, ja sam odustao, samo sam oprao par tanjira i čaša da imam iz čega da jedem i pijem sutra.. sve se nadam da će doći neko sa čarobnim štapićem.. muvopič ← muvopič? muvo pič? muvao pičku? u ovo sam buljio tri minuta dok nisam skontao da misliš na ono za ubijanje muva.. skapirao sam da vishe ne znam kako da smuvam ribu (pre par nedelja raskinuo sa ribom sa kojom sam bio 4 godine, a naravno nisam je varao), pa se sad opasno tripujem :) ← pomirićete se :) ako ne, ne brini, ne znam ni ja da muvam ribe pa nekako uvek ubodem.. ;) jedno je biti fensi a drugo je voleti dobre stvari...i znati sebi ugoditi. ← šalio sam se, bar se po pitanju vina i mp3 plejera uvek slažemo.. mada, ja sam više tip za belo vino i bele mp3 plejere :) a evo ti ga ispod pravi iskonski fenser sutra ako bog da stud. kred.. pa preksutra pravac NS u army shop... da se qpe soldzerske cheezme... ide zimaa.. duuga i laadnaaa... ← kapiram da te armi čizme koštaju više od tvoje i moje celokupne garderobe, igi mrzim ceo Beograd... ← apiš me za mudo :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 nhf ;). Sto bi kazli:" That's nothing personal , just bussines" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 evo jedem picu,znaci bajata nesto,necu vise da kupujem tamo.... i telefoniram -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts