Lucky Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Shto se tiche poziva na RHH i u Bigz, no problemo, kad dodjem vidimo se :) Pazi sta si rek'o ... Nemoj posle da nam kukas! :) Inache sam dosao iz grada peske ... iako volim da idem cesto peske, ovaj put sam to ucinio samo zato sto sam poludeo zbog guzve, gledao gomile ljudi kako se guzvaju po autobusu, video zakrcene ulice i tome slicno. Kapiram da je zbog Nemanjine, ali mi je skroz trip da je bas samo zbog te ulice ovakvo ludilo. Cini mi se da nije bilo tako tragicno ni kada su Kralja Milana radili ... mada ko bi ga znao. Ono sto ce biti posebno interesantno za videti ce biti kada budu zatvorili Kneza Milosha, sto ce u jednom trenutku morati da urade da bi posao bio kompletan. Mozhda nece trajati 140 dana kao kompletan posao, ali ce najmanje nedelju dana taj deo biti zatvoren, a tada ocekujte kolaps. Sad sam odgledao Slagalicu, iscekujem uskoro one cetvrtfinalne emisije gde ce se ponovo pojaviti Milen kojeg svi mi toliko volimo i postujemo, a trebalo bi i da idem do grada na neko pitje, pali neki dogovori, samo pre toga moram malo da doteram zivotni prostor u red, nije bas najveseliji ovih dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 hmm.. zar nije ovaj topic imao 108 strana ??? /me zabag... inace, checkiram mail.. posle kod drugarice na kartanje... i tako.. sutra metal vece.. nisam bio 2 nedelje.. vreme je da poqpim clansku kartu Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 mrzelo me da idem u shkolu danas.. ali obetjavam da od sada idem svaki dan u shkolu... Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 vratio sam se iz skole wc nam je potpuno razbijen a direktor ne namerava da odvoji ni dinar za renoviranje istog, zato ga mi svaki dan lupamo ne bi li postao neupotrebljiv i morao biti popravljen verovatno mi je zato dan prosao tako brzo sad cekam drugaricu da dodje da joj pokazujem delphi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ^^ sve se plashim za delphi :PP @topic Spavao ceo celcati dan, sad seo malo za komp, odigram koji gejm, posetim forum, pa na kunt .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 "Pokazivanje Delphija"? To je neki novi naziv. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Radio psihologiju za sutra pa sam malo sabijao Civ4 i tako.... Nego Lucky odakle ti više toliko inspiracije da pišeš tolike postove na "pričajte" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 novi sad ne ide u skolu. raspust. raspad. trosim telefonske impulse u neverovatnim kolicinama ← Ko kaze moja skola ide(jedina),i danas sam imao pismeni iz mate kontam da cu dobiti 2 @topic evo dosao iy teretane mrtav umoran sad cu da hasam pa na komp Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Vidim da ce Uros uskoro u svoj "idem da spavam" hejt ubaciti i "doshao iz skole" :) Nego Lucky odakle ti vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 kako se hvali ovaj laki, već 8 godina brzo piše blog koji je izmislio u beep-u.. :D vadili mi umnjak danas.. sad sam gladnjikav ali jesti u ovom stanju nije baš najbolja ideja.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 bio u školi....dosao oko trojke....sipao antifriz.....svratio malo do ortaka....došao gajbi.....sutra ću malo da se naspavam...ne idem baš rano u školu Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 [quote name='Ivan ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 kako se hvali ovaj laki, već 8 godina brzo pi ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Mislim da imam najsjebaniju nedelju u istoriji shkolovanja. Nabrajam: 1. Ponedeljak: kontrolni istorija, pita filozofiju i fiziku 2. Utorak: pismeni engleski, kontrolni matematika 3. Sreda: pita ustav, istoriju (odmah posle kontrolnog, hejt njoj), kontrolni hemija, pita filozofiju 4. Chetvrtak: pismeni srpski (da, 2 pismena u jednoj nedelji...), pita francuski 5. Petak: kontrolni sociologija, pita biologiju i filozofiju Ako imam gramatichke greshke, jebe mi se, nisam se trudio...ne mogu glavu da dignem, a visim po forumu jer ne mogu da se nateram da bash 24h uchim. Sutra ujutru preskachem celo jutro uchenje, jer ne mogu vishe stvarno po celo jutro jebeno uchim, a realno ne mogu da stignem da nauchim ni 20% onoga shto mi treba. Nateracu devojchicu sutra da mi dodje, zakachili smo se neshto u ponedeljak, pa da to sredimo i izblejimo. Samo da prodje ova odvratna nedelja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 sutra upoznajem lazu \o/ 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ^^ sve se plashim za delphi :PP ← "Pokazivanje Delphija"? To je neki novi naziv. :) ← to mi je najbolja drugarica, pa ne bih ja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ^^^ shvalere!!! btw...svi imaju taj raspust (2 dana) a jedino nasa skola ne! kad strajkuju mamu im... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Smisljam raspored bezanja za sutra i napravio sam ga , u stvari sve se fino poklopilo 1.Fizika 2.Engleski 3.Engleski 4.Hemija 5.Biologija 6.Istorija 7.Informatika Oticicu na pismeni iz Engleskog jer je to smejurija , i onda cu iskusno otici sa odgovaranja biologije,istorije i kontrolnog iz informatike pod izgovorom kako me boli stomak , kevi cu prodati pricu da sam se zamalo usro a WC-i u skoli su OMG i da mi opravda i eto meni +5 dana da nauchim ovo i dobijem 3x 5 , nego 3x 1 :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 da,da... tako svako kaze...pa sta posle bude?? enivejZ..gl! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 da,da... tako svako kaze...pa sta posle bude?? enivejZ..gl! ← Ovaj , sednesh i nauchis , vetj kazah :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 evo.. odradih jednu slikicu u PS-u.. pa reko da bacim malo kurch na 4um... Bringer Of Blood btw.. nema veze sa time sto sam metalac, pa kao krv 'n' stuff... nego sa nekim mojim prokletstvom.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 ustao pre 10 mina....sad cu da doručkujem....idem prvo do banke pa do škole.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 U bre ch1zra, mnogo mrachno... Sedim na poslu chitam phorum detaljno posle nekoliko dana, razmishljam kako da se izvuchem s posla sutra, poshto je sutra praznik ovde, a teraju me da radim [:(!] А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Ovaj , sednesh i nauchis , vetj kazah :D ← pricam ti sve do jaja isplaniras i onda sednes da ucis..i ne mozes:)) tako je bar meni:)) e vrati avatar...ili nadji drugi...ovaj je skroz los:) @topic... sad ustao...cu nesto da jedem i palim u skolu:) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 kako se hvali ovaj laki, već 8 godina brzo pi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts