darijan Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 spremam se za skolu... osecam se gadno.... ali nema veze sa skolom... povredio sam jednu devojku... :((( ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Usto pijan po 5 dan za redom. Planiram da prestanem da se opijam... koliko mi dajete sanse ? ← male. hihihihi, i ja sam se isto pitao prosle nedelje treba da se udruzimo Alo, jos da pozovemo i raspalog Cilima, pa da mu ga damo za sve pare po bistrenju MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 usao oko pola jedan....malo dok sam dosao sebi....doruckovao....bleja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 dobio slike sa exqurzije na 3 cda... i gledam... i gledam.. i izvaljujem da sam mnogoooo chupav... ima jedan filmitj kako trchim butt naked kroz hotel (: Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Ja isto sad gledam neke slike i videa sa exkurzije i svatam koliko smo bili pijani isli smo krzoz barselonu i svakom crncu govorili:gde si mali crnjo cuknem te u glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 trulim u racunskom centru na faksu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Ja isto sad gledam neke slike i videa sa exkurzije i svatam koliko smo bili pijani isli smo krzoz barselonu i svakom crncu govorili:gde si mali crnjo cuknem te u glavu ← Hehehe, sad me podseti proshle ekskurzije u Budimpeshti. Stoji grupa od jedno 10-ak crnja i neshto dobacuju ortakinjama sa kojima idemo nas 4-ica. I ortak jedan vikne: Ma pushi bre kurac...tek jedan od crnja na chistom srpskom: "Shta je bre bilo, dodji da ti jebem mamu...ajde". Mi ono, skamenjeni, stali i lik dolazi i kao: "Niste pobegli, vidim niste pichke, radio sam u Srbiji 13 godina kao kuvar pa sam nauchio jezik"... mrzelo nas da mu objashnjavamo da nije da ne bi pobegli od brda crnja, ali ono bili smo zbunjeni do jaja . @topic: Shkola, kuca, jelo. Popodne ne znam shta cu, verovatno cu neshto da uchim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Dosao iz skole... gladan sam... sad cu uzmem da jedem neke punjene paprike od juche:))) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 crnci koji govore srpski.. kojoooteeeeeeee? gladan sam, još malo pa ću biti dovoljno gladan da se nateram da mrdnem dupe i napravim nešto za jelo (što uključuje cimanje do pekabete) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 crnci koji govore srpski.. kojoooteeeeeeee? ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Ortak mi pobedio u "Najslabijoj karici", danas mi javio. Dobra je lova, nekih 700 - 800 hiljada dinara. Bitlje emisija pochetkom novembra... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Ortak mi pobedio u "Najslabijoj karici", danas mi javio. Dobra je lova, nekih 700 - 800 hiljada dinara. Bitlje emisija pochetkom novembra... U svaka cast ... to je stvarno dobar kesh, mislim da je top bio svojevremeno 1.2 miliona kada su uzeli, a obicno dignu tek oko 100 ili preko 100k dinara. Inache, 'de ti ono zhivi ortak beshe reche ti nama? Dokopao sam se fotoaparata koji je bio kod zwerka jer nisam hteo da ga nosim na koncert, videcu da vam okacim pokoju sliku sa Logitech partyja odnosno modne revije Women's Secret ... Ne ocekujte previshe naravno, ali eto ... mozhda ima i kojot pokoju sliku od poznatih koji su bili. Inache stigla neka kolichina nove muzike pa prebiram sta tu valja, sta ne, sta su loshe pesme, sta pogresne i planiram da idem kod babe na neku klopu ... to je ono sto cekam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Hehehe, sad me podseti proshle ekskurzije u Budimpeshti. Stoji grupa od jedno 10-ak crnja i neshto dobacuju ortakinjama sa kojima idemo nas 4-ica. I ortak jedan vikne: Ma pushi bre kurac...tek jedan od crnja na chistom srpskom: "Shta je bre bilo, dodji da ti jebem mamu...ajde". Mi ono, skamenjeni, stali i lik dolazi i kao: "Niste pobegli, vidim niste pichke, radio sam u Srbiji 13 godina kao kuvar pa sam nauchio jezik"... mrzelo nas da mu objashnjavamo da nije da ne bi pobegli od brda crnja, ali ono bili smo zbunjeni do jaja . ← Ovo me podsetilo na akciju kada smo sa ortacima bili u Londonu. Trazili Carnaby street i kao reshili da pitamo nekog sluchajnog prolaznika gde se nalazi: Mi: Excuse me, can you tell us where's Carnaby street? On: gleda nas belo, mashe glavom. Mi (medju sobom): jebiga, verovatno ne zna... On: Pa shto ne pitate lepo gde je Karnabi strit, nego tu meni na engleskom?!? Mi: zbun... Ladno smo od svih ljudi na Oxford street-u u centru Londona naleteli na nekog nasheg lika koji pri tom josh nije znao engleski!?! @topic: spremam se polako da palim kuci, ovde su najavili zwersku oluju u toku sledecih nekoliko sati... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 U svaka cast ... to je stvarno dobar kesh, mislim da je top bio svojevremeno 1.2 miliona kada su uzeli, a obicno dignu tek oko 100 ili preko 100k dinara. Inache, 'de ti ono zhivi ortak beshe reche ti nama? Super je lova. Zivi u Cvijitjevoj. I drago mi je shto se to bash njemu desilo, jer je bash kul lik. Ono svira bas i nije mnogo bash radio u zivotu. Zivi sa ribom vetj x vremena i dobro tje im dotji kesh... Inteligentan je. Najgore shto sam se ja bash tripovao da se prijavim na "Milionera" naprimer. I ono chesto upadamo u neke intelektualne rasprave i to. Pa mi sad krivo shto nisam ja uzeo :) Inache nije prvi lik koga znam da je uzeo kesh na kvizu. Rashko je uzeo 1,5 milion u "Milioneru". I bukvalno ti se menja zivot... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 osećam se ko da me je zgazio tramvaj, ne znam koji mi je.. a mrzim da srećem naše ljude u inostranstvu, fazon mi je da dve nedelje ne čujem psovku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 evo me na faxu, josh 2 chuke pa onda gajbi, smorio sam se ziv. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 od subote sam dao uslov za trecu godinu na faksu (90%, znacu u sredu konachne rezultate) pa pokusavam da se nekako odmorim zivcano ova dva dana a nikako ne nalazim vreme za tako nesto. Svi me zivkaju, svima nesto treba a moram da idem i na predavanja, npr kao sutra sto imam od 11 do 19.Ove nedelje treba da nadjem dobro vino, dobre cashe za vino, kolache za ortake, da obnovim vozachku, da uradim neki graficki dizajn ako stignem, da sredim sobu, odvedem machora kod lekara jer se izgleda prehladio a cale me smara kao da mu je rodjeno dete, da ponovo krenem da uchim flash (nabavio verziju 8) kojeg sam znao super pre ali nisam pipnuo od kako je dosla verzija 5, i da na kraju posle svega nauchim kako se pravi jezgro zgrada za zgrade vishe od 10 spratova i da znam kako se zove arhitekta svake druge crkve u italiji a koje se sve zovu Santa Marija.... spisak se tako nastavlja u beskraj.. a meni se samo spava, gleda tv, ili jednostavno sedi na obali reke i gleda u vodu dunava koja polagano, neumitno protiche tamo negde daleko, daleko od svih smorova, obaveza....mozda na jamajku ili neku plazu sa crnim peskom gde ce me cekati moja crnka ili meleskinja sa kovrdzavom kosom i reci na uvce, nesto slatko, na spanskom ili josh bolje na portugalskom... Slusam Jazzamor i poslednji disk Depeche Moda ( btw koji nije nesto) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 pao ispit... nemam uslov za petu... jebem majku faxu i svima odande !!! sutra idem da kukam, tj da podnesem molbu da mi dozvole upis bez pola ispita... pish me luck Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Pish,pish Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Danas se u školi ispostavilo da sam sve učio za džabe umesto da sam kunto...bedak Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Tushiram neke crteze, pa tju da chekiram neki torrent :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Svi me zivkaju, svima nesto treba a moram da idem i na predavanja, npr kao sutra sto imam od 11 do 19 Bas sam danas prichao nesto sa ortakom, on ima sjajan raspored na faksu (II godina): od 10 do 13h jedno predavanje od 14 do 16h drugo od 16:30 do 19:30h. Ajd' sto je ceo dan, ajd'sto je po tri sata, nego sa tim uzasnim pauzama između, nit da se vratis kući, nit ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 zbog kratkovidosti mi je vozachka istekla posle pet godina.zato je vadim ponovo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Skratise ovu civilku za jos tri meseca tako da je i to sranje jos malo pa gotovo.Celu zimu cu da igram igre.Hmmm-Oblivion,Call of Duty 2,F.E.A.R.,NFS-Most Wanted........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 (edited) ako ne budem imao nijednog asa na tromesechju odog da treniram vozhnju... ako budem.. vidimo se... iz gspa.... Jedva chekam vojsku... seljatzi... kad dodjem na red... samo shto se prijavim vetj tju zavrshiti vojsku... ja da se pitam, god i vishe...... no, ne pitam se.. Edited October 24, 2005 by Ph0r3w3r0 Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts