Mario^^ Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Realno to nije u redu i ja bi ih sve kaznio ... Znaci ono maskirao bih 10 inspektora u slovence i litvance i poslao ih da 'vataju taksi po gradu. Meni je jasno da svi hoce da se obogate "na lak nacin" ali nije u redu da deru ljude i time rushe iovako slab ugled koji postoji. ← pa naravno da nije u redu, chovek je bar koliko toliko ispao poshten... zamisli kakvi su ostali... Mada i nije bash neka poshtenjachina, taxi do kuce me u tim kasnim satima obichno koshta nekih 250-270 dinara... kad sam se sa ovim vozio... taximetar je na kraju otkucao 360 dinara... zato ja nikad ne pricham sa taxistima, namazani su, josh mi dao i vizit kartu, da nazovem zbog popusta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Mene je vozio jednom lik i malo-malo pa ukljucxi brisacxe...ne bi mi to bilo sumnjivo da napolju nije bilo suvo...i tako provalim da kada kod ukljucxi brisacx, taximetar otkuca po 20 dindzxi...reko "majstore opusxteno sa tim brisacxem, izucesx me...mislim..."...tadzxovani ol skul dzxukci... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 ^^ ja bi ga sakom u glavu pa mi bu brisac u dupe nabio .. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Auuuu brate kakav mec.Odlican,necu da kazem da mi je drago sto su Spanci dobili,ali sam navijao za njih :) Znaci ne znam i ne zanima me dal su ''sudci izrezirali'' faulove,ali ovo je bio pure ownage na kraju.Komentatori sa HRT-a su bili jednostavno zaprepasceni,samo sto nisu poceli krive nas za reziranje faulova.Pa onda bespotrebno pominjanje nase reprezentacije bez ikakvog razloga... Jbg,jeste da Hrvati nisu igrali sa dva kljucna igraca,ali imali su ih na kraju 4th cetvrtine,tako da ne vidim nikakvo reziranje faulova. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 (edited) sad sam gledao na hrt2 prenos cetvrtfinala hrvatska - spanija. Neverovatno koliko je to iskompleksirana nacija ili barem strucnjaci u kosarci. Ruku na srce imaju bolji TIM nego mi trenutno, ali bilo je fascinantno slusati kako petrovic i onaj komentator njihov poraz svode na reziju, na najvecu kradju sudija "u historiji". Indirektno su rekli kako se ovo moglo ocekivati i moralo desiti jer je "njima ovde sve puklo...". Mislim, kada li ce vishe prestati da se ponasaju tako iskompleksirano. pobedili su u ratu, sta ce vishe... Edited September 23, 2005 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 dobro, bilo je par 'sumnjivih' faula :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 pa jeste, ali ne toliko da nisu da pobede, a svakako to nije nashe maslo jer je nama reprezentacija ispala, pa sada da napakostimo i drugima jer smo se mi obrukali kod nashe kuce... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Ma ko im jebe ... Pa imali su ih sa 3 poena razlike 13 sec pred kraj,sta ce vise. Nisam hteo odma da ih hejtujem al stvarno,brate odma na nas krivicu,ne bukvalno ali pominicu nasu repku bez razloga koja je pukla jos u osmini... Jes vala,bio je ogroman pritisak,cela arena protiv njih i braca slovenci i braca spanci a i mi sa nasim pesmicama :)) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 a zar isto tako ne bi bilo i sa nasom reprezentacijom u zagrebu ili sarajevu? to nije opravdanje Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Sudije ili ne, drago mi je da su ga usta Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Ma daleko da ja ih ja branim ili trazim bilo kakvo opravdanje,nedo bog :) Kao sto sam rekao,imali su cistu pobedu u rukama sami su sebe sjebali,a ne ''sudci''... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 ma nisu ih pokrali.barem ne mnogo.pa dobro aj jesu.odrashe ih:D aco i slavko su do produzhetaka bili solidni.chak je slavko iskuliro,ali je moro petrovic da izjede govna.budimo realni,tako objektivne(ako izuzmemo taj produzhetak i acu)mi necemo nikad imati,i zato ne volim da gledam na domacim kanalima tekme(kad god je bilo na dsf,tamo sam gledo). a da ne spominjemo to shto nishta nije izreprizirano.pa recite mi da neki nash ne bi dodao "pa da,ne smeju da puste"? sve u svemu,konachno je jedan pobednik grupe proshao u polufinale,shto je pokazalo da je pauza izmedju grupa i 1/4 finala od 5 dana prevelika.mislim jebote,da nemci odvale slovence.eeeej sutra hrvati protiv slovenaca u 16.00 ?biti ce jebeno:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Uf ima da padaju prozivke sutra :) A sto se tice svaba,pa ne bih se slozio.Igrali su do jaja,ceo tim je funkcionisao kako treba,nisu se oslanjali samo na Nowitckog,vec su igrali kao tim.A Slovenci su bili u rasulu jednostavno,mnogo isforsiranih trojki su samo jedan od razloga. Aj da ne serem previse,over and out :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 ne seresh u pravu si.nemci su zajebali slovence shto nisu forsirali dirka.a ostali se pomamili.green i femerling su....ma ...SRALO IH JE ne mogu da prihvatim da ovakva repka nemachke koja je dala rusima 8 kosheva za 16 min mozhe da udje u jebeno polufinale.i to sve zbog pauze... Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Stvarno bedak... da smo bar malo bolje odigrali onu utakmicu protiv Francuske... tuga... Jebote ko je sve otishao u polufinale... Grchka... Slovenija ih odrala... Nishta posebno nisu, jedna budjava reprezentacija Nemachke, naravno... ne mozemo da zaboravimo vishe nego uzasne Francuze... Ajde jedino ta Shpanija kao neshto, mada su se i oni provukli ko nikad... Sve u svemu, jedno od slabijih prvenstava u zadnjih 10 godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 mogao bih da se zakunem da francuzi sipaju svojim protivnicima nešto u vodu vodu.. mi smo očajno igrali protiv njih, pa litvanci, a eto i grci danas.. drago mi je zbog grka, i iskreno se nadam da ih nećemo izviždati kao oni nas.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Najbolje je da ce neko da se cima da zvizdi Grcima. Dobise Nemci. Finale Grcka - Nemacka, s obzirom sta se izdesavalo sve na prvenstvu, vise me nista ne moze iznenaditi. Kosarka je prsla, jebes ga. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 mene vishe brine to kako nemci, koji su to sto jesu u evropskoj kosharci, igraju u finalu...smejurija =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 grci osvajaju... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Obe polufinalne tekme resene u poslednjim sekundama...Diamantidis pwnz! Novicki standardno jebacki raspolozen... Ko je mogao da predpostavi da ce Grcka i Nemacka da igraju finale...bas mi cudno zvuci. Sutra invazija Grka na Beograd...hehehe...sta znam...navijacu za Grke...bolje oni da osvoje nego bangavi Nemci, bez obzira sto imaju ubedljivo najboljeg stranca u NBA. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Ma no comment.I ajd kao navijacu za Nemce jer su svi za Grke... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 navijam za grke :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ja hteo da gledam slovenija-litvanija,al jbg nema nigde.bash sam kapiro da ce biti najlepsha tekma ekstremno mi je drago zbog grka,pogotovo shto je dijamantidis dao trojku.naravno navijacu za njih u finalu,i za francuze da budu treci ne mislim da je neko veliko iznenadjenje shto su grci u finalu,ponajmanje su imali oscilacija,a i zasluzhili su da konachno osvoje to zlato:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ama nisam ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ogao bih da se zakunem da francuzi sipaju svojim protivnicima ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts