Jump to content

frankfurt motor show

Guest

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

(za slučaj da nestane prvi post)

hihihihihihihihihi...

Vidim da Bugatti konacno krece sa proizvodnjom pompezno najavljivanog Veyrona...Bilo je i vreme.

Lepe fotke nema sta... [yeah]

BTW Ako ikad budem imao brdo love kupicu neki od modela Aston Martina, npr. DB7 (koga nazalost nema na fotkama).

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

@srba: ta brera koju si linkovao je koncept sa ferarijevom mehanikom.. umesto toga, praviće mnogo skromniji kupe sa sličnom osnovnom linijom, običnim vratima i mehanikom alfe 147..

@zwerko: koliko sam ja shvatio, kajman je malo jeftinija i malo praktičnija karera.. verovatno ciljaju američko tržište, ko će ih znati..

meni je q7 onako... nekako mi deluje suvishe "smooth", odnosno glatko, i bez mnogo detalja na karoseriji, kao neki izdignuti karavan, poput slichnih modela audija i alfe(crosswagon). Lepsha mi je Antara (opelov prototip koji ce posluziti kao osnova buducoj fronteri) i Renoov prototip Egeus...

Jaguar XK je ocajan...nekako deluje kao "jeftini" Aston martin DB8 ili DB9 iz profila, dok odnapred deluje tuzno i smoreno. suvishe prost.

alfa brera pocinje da se pravi oko nove godine. vec je predstavljen fabricki model i to je otprilike jedina alfa koja mi se trenutno svidja pored 166 jer mi je 159 veliki korak unazad u odnosu na 156. Deluje preozbiljno, tesko i potpuno suprotno od inventivne (npr svidjao mi se uvek detalj sa sakrivenom kvakom zadnjih vrata), naizgled male i okretne 156 (i to onaj originalni, bash prvi dizajn).Svako ko zivi u zemunu je verovatno video jednu sedefastu 156-cu parkiranu pored onog doma zdravlja gde se ide kada se uzima zdravstveno uverenje za polaganje vozackog...mmm

ali mi se vejron i pogotovo ovaj mali jebacki z4 kupe potpuno svidjaju

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Z4 coupe sam ubacio samo zbog tebe :)

XK i jeste jeftini aston, iz iste su kuće (osim ako ja nisam nešto propustio, ford je i dalje vlasnik obe fabrike).. a inače, primećujem da posle poslednjeg bonda bočna linija astona ima sve više kopija.. recimo gorelinkovani fiskerov kupe, ili chrysler firepower koncept..

A gde ti je Mercedes gore medj' slikama? Oni su pavnovali sve ove godine...

Enihau, S-klasa je najveca zvezda salona. Zajedno sa Audijem... oni su ok.

Fordov koncept Iosis je novi Mondeo, sledece godine bi trebalo da se krene sa produkcijom. BMW Z4 Coupe je previse zakasnio i njega otpisujemo odmah. Porsche Caymann je Boxter sa cvrstim krovom i stvarno ne znam sta su se ljudi primili na taj auto? Zao mi je sto nece ranije krenuti sa Panamerom (limuzina sa cetvoro vrata)... Honda Civic je toliko... bljak, ne znam... mozda se nekome i svidja. Takodje, nije mi jasno zasto su Golf kabriolet nazvali posebnim imenom - Eos? Shatro gistro... i unutra su ga unistili skroZ! Slozio bih se i sa tim da se Jaguar XK raspao. Raspad su i MINI Combi i novi Ford Galaxy. A sta onda valja na ovom salonu?

Spomenuta S-klasa, zvanicni Citroen C6 i Renault Clio, VW Golf R32, Opel Antara GTC Concept i Astra TwinTop, Octavia RS, Grande Punto i jos poneki... U svakom slucaju, nesto slabiji salon.

facebook.com/speed.rs