phantomq Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Jeste videli foru sto b92 trazi od ljudi da im jave ako negde na kablovskoj nije skremblovan hr2 posto samo oni imaju prava na LS Znaci znao sam da su jadni al bas toliko ...... Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 a zasto je to jadno ? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 13, 2005 Author Report Share Posted September 13, 2005 zato sto sta ako ja imam satelit oce da mi brane da gledam neku drugu utakmicu? Ja placam kablovsku i imam prava da gledam sta ocu! b92 je plati da jedini od nasih tel. imaju prava na prenos a za strane nemaju prava da se bune hrt je isto tako platio i pretpostavljam da moj kablovski operater placa hrtu to sto emituje njohov program i sta tu ima da se mesa b92??? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 a to ce biti skremblovano samo za vreme tekmi ? jer ako uvek bude bilo popizdecu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 13, 2005 Author Report Share Posted September 13, 2005 pa valjda samo za vreme tekmi nadam se Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Vazno je da mozemo da gledao ER na HRT2, a LS ko jebe :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 vazhno je da sam ja gledo silovanje reala. i robinjo nije losh:) oce ovo u stiki?ako oce,odlichno smo ga pocheli:D shta ce ti hrt kad uglavnom daju iste tekme kao i b92 jedino shto hrt ima mnogo bolji zvuk.neki dolbi sraund:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 I prenose ne rade jadnici poput Sharanka i pogotovo Boshkovica... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Nisam znao da su i ovi sa B92 poceli da se pretvaraju u monopolisticku stoku...pu mamu im (s' oprostenjem)... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 13, 2005 Author Report Share Posted September 13, 2005 vazhno je da sam ja gledo silovanje reala. i robinjo nije losh:) oce ovo u stiki?ako oce,odlichno smo ga pocheli:D shta ce ti hrt kad uglavnom daju iste tekme kao i b92 jedino shto hrt ima mnogo bolji zvuk.neki dolbi sraund:) ← pa koliko znam od prosle godine uvek je bila druga itakmica na hrt-u Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Kako kada, nekada ista, nekada druga... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 nije uvek ali desavalo se da kada nema jasno najinteresantnijih dvoboja, izaberu da prenose razlicite meceve. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Nisam znao da su i ovi sa B92 poceli da se pretvaraju u monopolisticku stoku...pu mamu im (s' oprostenjem)... ← važi da su počeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 hmmmm...ne budimo toliko surovi prema voljenoj nam televiziji... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Ima neka fora sa tim. Nije se samo b92 bunio, nego sve domace stanice. Zato sto kupuju licence, a ljudi ih opet ne gledaju jer gledaju to isto na stranim kanalima. Cuo sam da tu uskoro pada opasna cenzura. Mislim na kablovske kanale. A b92 mozete samo da hejtujete. :P Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 jadno je to sto ocekuju da ce im ljudi stvarno javiti :)) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Sto svi toliko hejtuju b92? Mislim kapiram da su prodane duse ali sad se svi nalozili da prozivaju b92 a 95% vas koji ga "mrze" sto posto ga gledaju,jer ima skroz dobar program! btw...real puk'o Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 ja nemam nista protiv b92... BTW imam dve reci za vecerasnju tekmu JUNINHO PERNAMBUCANO... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 pa da, lakše je cenzurisati nego unajmiti dobre voditelje i smanjiti količinu reklama.. ko da se nekom sluša novohrvatština.. @epic: dosadašnjim postovanjem na forumu ne opravdavaš mojih 15 minuta da ti objasnim zašto ne volim b92. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 sto b92 trazi od ljudi da im jave ako negde na kablovskoj nije skremblovan hr2 posto samo oni imaju prava na LS B92 je sa tim krenuo odavno. Svojevremeno je recimo bio NBA na HRT2 i na B92 u isto vreme u onim nocnim terminima, ali nedeljom je tekma pocinjala oko 21h ili tako nesto, a na B92 je isla u "odlozhenom prenosu" od 23h zbog Utiska nedelje. Onda sam ja (kao i verovatno svi drugi normalni ljudi) gledao tekmu na HRT2, i onda su odjednom poceli da iskljucuju taj kanal nedeljom od 21h do 23h tj. u vreme trajanja utakmice. Inace ako krenu da tako seku sve zhivo, bice bas frka jer kao sto neko rece oni i prenose cesto razlicite mecheve i sve, al' ako to budu radili neka barem primene i onaj zakon o telekomunikacijama ili cemu vec koji sredjuje i pitanje reklama i sve ostalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 14, 2005 Author Report Share Posted September 14, 2005 ma razumem ja sve to prava monopol usrana drzava i sl. ali reci sta ako ja imam sateli oce i meni da zabrane da gledam??? ili ako gledam preko neta? (dobro jest da je teze ali ... ;) ) po kojoj logici to rade? a drugo opste je poznato da ljudi uz granicu hvataju njihove i oni hvataju nase kanale sta smo mi stoka pa nas shishaj??? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Ma to je sranje:) Ne znam sta se loze, kad i ovako i onako, ja im necu dati ni dinara. Nemaju nista od toga, mogu samo da me ucine nezadovoljnijim. I opet, ja stvarno ne znam po kom osnovu oni to rade. Ne verujem da to sto su kupili prava za LS njima dozvoljava da gase HRT. HRT nije sa ovih prostora... :P Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Hm ... a mozhda ima u nekom zakonu (a mozhda i nema) da kao ako kupis prava za jednu teritoriju niko ne mozhe da emituje. mozhda za njih sa te strane HRT radi "na divlje" ? A i ne znam sta se zale sada ovu sezonu, a prosle je bilo sve ok kao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Brate, ako mi neko skrembluje HRT... Jedino da ga SBB prebaci u one kanale koji se dodatno plaćaju, mada sumnjam da bi tako nešto uradili, a imalo bi to i političke posledice (barem ovde u Vojvodini). Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Meni HRT2 vec neko vreme na PTT kablovskoj ne radi, valjda nesto oko nekih ugovora ili necega i pizdim non-stop, ni jednu seriju ne mogu da gledam #&*%^#$ A sto se utakmica tice stvarno su jadni, mislim ajde razumem ako su oni uzeli ekskluzivno pravo za nasu zemlju da mogu da prikazuju utakmice, ali to ne znaci da treba da se ukinu kanali stranih televizija. Mislim sta sad B92 kupio pravo za NBA i onda ne sme ni jedan kablovski operater da kupi ESPN ili tako nesto. Budalastine. Ali je problem sto im se moze da ucenjuju kablovske operatere, jer bi im u suprotnom verovatno uskratili program B92, a to je ipak za ljude u Srbiji bitnije. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts