Doca Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Ovih par dana dok nije radio rur gledao sam goasapiens forum...znaci likovi su totalni raspad... zanima me da li ste strejt??? evo naprimer ja nikad nista nisam uzeo pa chak ni travu,i nikad necu,zajebi! jedino sto uzimam je alkohol i to umereno,napijem se da mi je do jaja a ne da me vode unakazhenog kuci!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 davno travu... poslednji put 24. sept 1998. od onda samo piwo... meni je dojaja Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 11, 2005 Author Report Share Posted September 11, 2005 Ti to imas dnevnik pa pises kad si poslednji put vario...;DDD Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 samo ne mojte da baronisete... Ivan se sada baca pod voz na panchevachkoj stanici "metroa" :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 u poslednje vreme najradije džin, sa kriškom limuna.. mada, alkohol je droga kao i većina ostalih.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 ne vodim dnevnik, nego je to bila neka exqrzija.. vrnjacka banja... pa sam zapamtio zlo i naopako.. a inace, samo sam zelenis konzumirao... nista jace :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Uf, ja pijem uglavnom kiselu vodu i koka-kolu, nekad sok od jabuke ili neki drugi voćni. Alkohol i slične stvari nikad :) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DemonoiD. Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Ljudi, opustite se. Shta vam je... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Moram priznati da volim da se zarakijam , i da popijem pivce , ali samo subote , rodjendani i mora , necu da krenem radnim danima jer to je vetj zlo.Neko vreme sam isao i na rulet , ali ne moze se to nazvati bash kockanjem :) Droga=NE Sex u dupe=NE ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 ali buttsex pwn ! Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 pivo, dobro vino i gandza ponekad..... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 12, 2005 Author Report Share Posted September 12, 2005 cekam xenomorpha da overi topic....hhahaha bas me zanim sta ce on napisati...;DDD Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 (edited) Uf, ja pijem uglavnom kiselu vodu i koka-kolu, nekad sok od jabuke ili neki drugi voćni. Alkohol i slične stvari nikad :) ← Takodje. JBT, ne verujem, mislio sam da sam sam.PREZIREM alkohol.Meni je lepo i bez njega.Nikako ne kontam shto vama moze da bude lepo jedino ako ste pijani?Celo moje drushtvo pije a ja ne i boli me patka. Edited September 12, 2005 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 ko kaze da je meni lepo samo kad popijem ??? ja jednostavno volim ukus piwa, i stvarno uzivam u njemu :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 cekam xenomorpha da overi topic....hhahaha bas me zanim sta ce on napisati...;DDD ← Ima i gorih od njega u njegovoj Debeljachi, veruj mi, imao sam nesrece da to vidim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Vecini ljudi je jedino tad gotivno. Pa kad ga pijesh ceo zivot. Nikad nisam piJo alkohol i nemam zelju da to radim. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 12, 2005 Author Report Share Posted September 12, 2005 Ima i gorih od njega u njegovoj Debeljachi, veruj mi, imao sam nesrece da to vidim. ← Jesi nekad bio na Umci,ili nedaj boze u Obrenovcu??? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 kaki ste sabani droga rulez bre!! :)) Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 a sta je to strejt?i posto vidim da ovde pominjete neki alkohol nisam nikada pio nesto jace od borovnice, je li borovnica strejt ili? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Jesi nekad bio na Umci,ili nedaj boze u Obrenovcu??? ← hahaha ja sam iz umke,umka rula bre!!!!! nikad nisam neku hemiju,samo zelenis,skank ali to ponekad alkohol me smorio ne znam zasto,valjda sam preterao dok sam isao u srednju :) obrenovac brooka najveci procenat narkomana(nista pogrdno) po broju stanovnistva Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Gudru ne konzumiran. Vopi i fuka su standardni mada moram da priznam i njih ne uzimam svaki dan.. Evo npr vopi nisam cirkao vec meseca dana (Ispitni rokovi jelte), a kafu pijem samo kada su mi ispititi :) Ali zato bez net-a bi se prevrnuo posle 10 dana, ako ne i manje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Travu probao dvaput... Shto se tiche pica, pivce se popije mozda jednom mesechno u nekoj sasvim umerenoj dozi (do litra). Napijem se mozda jednom godishnje, mozda i redje i to samo od tada od kada sam u Rusiji :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Vutru probo i vise necu :) Od pica dzin kad izadjem a vopi ili viski kad se privalim kod nekog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Travu probao dvaput... Shto se tiche pica, pivce se popije mozda jednom mesechno u nekoj sasvim umerenoj dozi (do litra). ← dovela te zhena u red znaci:)...btw, uglavnom pivo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts