ZeRoX- Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 e bre ko mi je postovo na nicku :) mami cu mu btw moja grupa ubica valjda cu procio kao drugi zeerox naravno prvi :) ← TT usrala te jedna ali ako se sastanemo drugog dana objasnicu ti neke stvari... :) Btw Vladice mene ce da osveti Duke,ionako smo se dogovorili da objasnimo sta je Undead,uz podrsku Freemana :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Shta ja i vladica da kazemo za to shto dolazimo iz ns-a?, i moramo ostati 2 - 3 dana u bg-u... ja se nebunim shta cu raditi zato shto znam skim cu provoditi vreme, a ti ako mislis da se sam shetash po sava centru onda ne znam zashto stvarno dolazish na wcg.... A ima i ljudi koji su iz uzica ako se neveram etc.. oni moraju da krenu u 5 ujutru da bi dosli na jebeni wcg, tako da nemash pravo da se zalish ( nemoj misliti da imam neshto licno protiv tebe nego jednostavno nemash prava da se zalish ) ← da pokazete za pocetak licnu kartu i da cutite... otezavate ljudima prolaz iz prestonice ;P jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 U koliko kesha da ce te shaman ugaziti ? ← ako je to shaman koji je cepao sc... mogu da zamislim kako decko trpa... na prvom turu me je dobio 2 : 0... za ukupno 15 minuta... e onda sam odlucio da pocnem da igram sc ozbiljnije :) iako me se verovatno ne seca: hvala ti shamane sto si me tada naguzio strasno... meni je vredelo :) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 rogi=yoshi nece doci posto je na moru ili u banji ne znam sta je od ta dva :P,a gogo ti rece 2-3 dana u beogradu,valjda se vracas veceras?:P prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 ajde bre ljudi sedam je sati,jel ima nekih vesti sa prvog dana ,rezultata ili tako nesto? I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 ja sam bio 1 u grupi sa 5-0 scorom ... znam samo da nije bilo iznenadjenja i da su svi gosu-i prosli ... normalno ne racunam u iznenadjenje to sto je goga ispao ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 ja sam bio 1 u grupi sa 5-0 scorom ... znam samo da nije bilo iznenadjenja i da su svi gosu-i prosli ... normalno ne racunam u iznenadjenje to sto je goga ispao ... ← Nemoj Gogu, ipak je imao najjachu grupu (sa Fatom i Razorom). Jebiga . Ja sam isto proshao grupu sa 5-0, a od ostalih likova za koje znam da su proshli: Sharky, Vladica, Domi, Ghost, Wolfy, Duke, Fata, Razor...ne znam dalje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 ne rise da je goga ispo,ja sam bas mislio da ce biti inenadjenje,sta je zerox uradio? I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 i on je prosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Znam da je Zerox bulja trebao da ispadne, izgubio je od Vladice(koji je nabio sve u grupi naravno), i od nekog buljasha, ali na njegovu srecu je taj buljash izgubio od nekog 3. buljasha, pa su igrali razigravanje, a tu ne znam shta je bilo, otishao sam da jedem, a posle gajbi na kunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Znam da je Zerox bulja trebao da ispadne, izgubio je od Vladice(koji je nabio sve u grupi naravno), i od nekog buljasha, ali na njegovu srecu je taj buljash izgubio od nekog 3. buljasha, pa su igrali razigravanje, a tu ne znam shta je bilo, otishao sam da jedem, a posle gajbi na kunt. ← ma zato nemam pritisak da branim 4to mesto ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE<DoktoR Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 27, 2005 Author Report Share Posted August 27, 2005 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE<DoktoR Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Freewin??? Mrzelo te da čeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 27, 2005 Author Report Share Posted August 27, 2005 Freewin??? Mrzelo te da čeka 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Freewin??? Mrzelo te da čeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Ah, evo i mene... stigao kuci.. :) Eto, ispao sam.. imao sam 2:3 skor na kraju... neznam tachno koji sam bio u grupi, uglavnom za one koji ne znaju bio sam u grupi sa Greenom... Niko nije pomenuo tastature... sto je najveci problem bio na turniru... ne trazim razloge zasto nisam prosao. Nisam nezadovoljan, ovo mi je prvi turnir, trema, neiskustvo i tako dalje... Priznajem, bio mi je cilj da uzmem to 2. mesto u grupi, nisam uspeo, a realno malo mi je falilo da pobedim little dragona koji je na kraju bio 2 i posle bi nas bilo 3 sa skorom 3:2 i svi jedni druge dobijali i gubili jedni od drugih pa bi verovatno bilo neko razigravanje... ali eto sta je tu je... Nebrojeno puta sam pritisnuo taster "windows" umesto alt ( nije radilo srecom :)), milion puta sam pritisnuo ctrl umesto shift, milion puta ono dugme za konzolu u CS-u umesto 1, milion puta 1 umesto 2, milion puta 2 umesto 3, milion puta "v" umesto "b" i tako dalje... zaista steta za te tastature. Inache, odlichna organizacija, svidelo mi se, a i dobio sam 2 majice :))) Malo mi je u pochetku bio smor posto nikog nisam znao, kasnije su dosli moji ortaci, verni navijachi :) Upoznao sam greena, zao mi sto ne upoznadoh fatu :) Crovaxa sam znao manje vishe od ranije, a higl1-ja sam upoznao jedne prilike u mojo-u... Sve u svemu jedno lepo iskustvo... obavezno se prijavljujem i za prvi sledeci turnir i malo cu ovaj put vishe vezbati ( imao sam neke ispite... nisam bas nasao dovoljno vremena... ) Eto, toliko od mene, srecno svima koji su prosli u finale i nek najbolji pobedi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 (edited) Tastature su ziv krsh za war3, barem dok se covek ne navikne na mali F1,2,3 kao i shift... Niko da pomene hostese, o majko mila, vise sam se tu namucio gledajuci ih nego sto sam prosao grupno takmicenje... Edited August 27, 2005 by Razorman retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiver [SiD] Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Upoznao sam greena, zao mi sto ne upoznadoh fatu :) Budi srecan sto nisi :) inace ja sam bio tamo glavni baja sutra dolazim da prebijem sve tamo i idem u singapur sam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Tastature su ziv krsh za war3, barem dok se covek ne navikne na mali F1,2,3 kao i shift... Niko da pomene hostese, o majko mila, vise sam se tu namucio gledajuci ih nego sto sam prosao grupno takmicenje... ← ebe mi se za shift ono stoji tamo makar mogu da ga nabodem, ali f1-2-3 ne znam da li sam potrefio 3 puta,uglavnom sam lecio protivnickog heroja umesto da ga boltujem dizao watere sa mk-om etc :P sutra moja tastature od 7e idemoo :P prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Upoznao sam greena, zao mi sto ne upoznadoh fatu :) ← Treba da budesh srecan shto nisi upoznao Fatu :)) @tastarure: Do jaja su, jedino shto su pomereni F-ovi za po jedno mesto i mali su. Osim ovoga, za sve ostale igre, tastature su keva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Budi srecan sto nisi :) inace ja sam bio tamo glavni baja sutra dolazim da prebijem sve tamo i idem u singapur sam ! ← Treba da budesh srecan shto nisi upoznao Fatu :)) @tastarure: Do jaja su, jedino shto su pomereni F-ovi za po jedno mesto i mali su. Osim ovoga, za sve ostale igre, tastature su keva. ← znaci uzeli ste mi post iz usta :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Budi srecan sto nisi :) inace ja sam bio tamo glavni baja sutra dolazim da prebijem sve tamo i idem u singapur sam ! ← Aj promeni avatara, stalno mi odvraca pazhnju, nikad ne prochitam tvoj post u potpunosti, vidish da sam postovao isto shto i ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Wolfy ← nije proso wolfy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts