Troublemaker Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ma idi na plivanje jednom nedeljno i vremenom cesh vratiti kondiciju Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ma nadji nesto karaj, ko jebe trcanje ^^ Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Slusas Kilija,ne zna 'di bije ← Sta znaci "ne zna 'di bije" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 ^ never mind... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 e, da, karanje nije nikakav sport (što se efekta na zdravlje tiče).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Morash imati i volje da svaki dan odradish ceo program i da ne skracujes/preskaces. Ja sam recimo danas radio ledja u teretani i kao se smorio i ma ko jebe josh ove 2 serije palim kutji...To nikako , ja isto retko tako postupam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 ono shto ti je kruko rekao je pure kondicija nabijanje jedino shto ti treba ako zhelish da imash kondicije shto se tiche grbljenja to ti je ono shto je wulfi rekao: mishici koji te drzhe usravo su ti oslabili ovde najvishe uchestvuju trubshnjaci (pre svega plochice i kosi) i donji i srednji deo ledja e sad, jebiga, ako to hocesh da napucash kako hocesh morash malo da se potrudish @shpils opet si batalio teretanu? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Pre 5 godina sam mogao da kazem: "Imam dobru kondiciju". Na danashnji dan mogu da kazem: "Zelim da budem u dobroj kondiciji..." ← nekako sam uspeo da primetim da svi tvoji problemi pochinju od pre pet godine... hmmm.. dal se nisi tad ozenio ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Ma teretana, trcxanje i bajs su smaranje, najbolje je da se tekmasx u nekom sportu em ti je zabavno em je super za zdravlje i kondiciju...Od ove prve tri varijante se veoma lako odustane Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 meni je trchanje nevidjen smor - bolje upishi neki sport pa idi 3xnedeljno na trening, ne oduzima mnogo vremena. bicikl je odlichna alternativa trchanju, a uz to mozhesh da ga ukombinujesh sa dnevnim obavezama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 nekako sam uspeo da primetim da svi tvoji problemi pochinju od pre pet godine... hmmm.. dal se nisi tad ozenio ? ← Pa ne bash, ozenio sam se pre 3,5 godine, ali sam pre 5 godina pocheo da radim po moskovskom radnom vremenu - od 10-19 ili kao sada od 11-20 h. Kada imash radni dan koji se zavrshava u 19.00 (ili josh gore u 20.00), nemash neku zelju posle da se bavish bilo kakvim sportom osim mozda pritiskanjem dugmica na daljinskom TV-a. I da, sex se ne rachuna u sport :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Pa ne bash, ozenio sam se pre 3,5 godine, ali sam pre 5 godina pocheo da radim po moskovskom radnom vremenu - od 10-19 ili kao sada od 11-20 h. Kada imash radni dan koji se zavrshava u 19.00 (ili josh gore u 20.00), nemash neku zelju posle da se bavish bilo kakvim sportom osim mozda pritiskanjem dugmica na daljinskom TV-a. I da, sex se ne rachuna u sport :) ← AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Taman sam pomislio da sam sportista Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Hm, pa reche Ivan najbolje je da odaberesh neki sport, moja preporuka recimo Aikido ili Kendo, mnogo je lepshe trenirati neshto shto te zainteresuje :) Po mom iskustvu (radim sklekove od 7. godine skoro svaki dan) sasvim je dovoljna voznja bajka, zgibovi (shipka na gajbi, nisu previshe skupe), sklekovi, trbushnjatzi i eventualno propadanje ako imash neko zgodno mesto u kraju, moz` i na dve stolice. Teretana uglavnom dosadi ali recimo lepo je imati na gajbi klupicu i tegitje. Generalno, uopshte ti ne trebaju tegovi da bi izgledao dobro i bio u formi. Sklekovi su najjacha vezba jer ti se zateze celo telo, dupe, noge, grudi, triceps. Jedino zimi nema voznje bajka, to je malko bedak. Ali mozes recimo kao da chuchnesh (ne do kraja, nego napravish 90 stepeni) pa kolko god da izdrzish. Ne praktikujem chuchnjeve jer imam sjebana kolena, ali bajk je majka za noge... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 trcanje ili bazen Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Taman sam pomislio da sam sportista ← drkanje se ne računa u seks :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Nemoj da se preforsirash na pochetku - upale su VRLO zajebane! Pochni sa manjim serijama, pa postepeno kad osetish da mozesh vise ti povecaj... Jedi vishe voca i povrca, u stvari jedi MNOGO voca i povrca, manje masti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Ma jedi shta ti se jede i shta ti prija, samo vidi da ne jedesh istu vrstu hrane svaki dan po ceo dan. A shto se upale mishica tiche, necesh umreti... Radi koliko mozhesh, dobi upalu mishica, iskuliraj dan-dva i onda cesh moci da radish puno bez problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Kad dobijesh upalu nikako nemoj da iskuliras , nego sutradan obavezno radi normalno da bi razbio tu upalu , jer ako iskuliras i prodje te upala i ti pocnes da radis opet ces dobiti upalu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Pre toga zgutaj par aspirina... Chisto da pomerish ruku Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 ali nikako ne gutaj sa pivom.... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 jer u pivo sipaju heroin a sport i droga ne idu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Kad dobijesh upalu nikako nemoj da iskuliras , nego sutradan obavezno radi normalno da bi razbio tu upalu , jer ako iskuliras i prodje te upala i ti pocnes da radis opet ces dobiti upalu... ←Kao sto rece longli... Klin se klinom izbija ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 (edited) jedino sto nisu spomenuli to je konstantnos,znaci mozes da zaboravis sve ovo sto su ti rekli za trcanje vezbe etc. ako nemas volju da poboljsas sebe u sportskom smislu ona bolje da nista od ovog predhodnog ne radis posto jelte trosis vreme,a ako imas volju i zelis da dobijes kondiciju e onda ces morati da odvojis poprilicno vremena.ne znam koje si godiste ali posto vidim da raids za compom pretpostavicu da si 20+,treba ti barem pola godine da mi bogao bilo sta da kazes o kondiciji,tako da probaj ako mozes da izdrzis 6meseci,svaki drugi dan neka aktivnost od gore pomenutih,sklekovi zgibovi trbus. sve to daje kondiciju,u vezi ishrane STO VISE HRANE ako postujes sebe i znas da ces sledecih pola godine provesti baveci se fizickim aktivnostima. Edited August 26, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Pa ne bash, ozenio sam se pre 3,5 godine, ali sam pre 5 godina pocheo da radim po moskovskom radnom vremenu - od 10-19 ili kao sada od 11-20 h. Kada imash radni dan koji se zavrshava u 19.00 (ili josh gore u 20.00), nemash neku zelju posle da se bavish bilo kakvim sportom osim mozda pritiskanjem dugmica na daljinskom TV-a. I da, sex se ne rachuna u sport :) ← Samo da napomenem ovde da generalno gledano laze k'o pas Nikada nije imao kondiciju :) To sto on podrazumeva pod dobrom kondicijom je ono "uglavnom mogu da stignem 95-icu ako je ugledam dovoljno rano" :) Pre pet godina je bio u kondiciji kao ja sada, dakle nikakvoj. A ja sam sada i u goroj nego nikakvoj. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 ono shto ti je kruko rekao je pure kondicija nabijanje jedino shto ti treba ako zhelish da imash kondicije shto se tiche grbljenja to ti je ono shto je wulfi rekao: mishici koji te drzhe usravo su ti oslabili ovde najvishe uchestvuju trubshnjaci (pre svega plochice i kosi) i donji i srednji deo ledja e sad, jebiga, ako to hocesh da napucash kako hocesh morash malo da se potrudish @shpils opet si batalio teretanu? ← da,zaduzhio se na pokeru,pa nemam apra za teshu :p al tamo od oktobra bi sve po starom trebalo biti :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts