Sharky Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 8. Poboljshao standard zbog predloga 9 :) 9. zabranio kola starija od 5 god na ulicama ← To bi samo smanjilo standard, vecina ne bi mogla da priushti kola. A i zakon se ne bi poshtovao sigurno, jer shta ce da radi neko ko je pola zhivota skupljao za kola, i otplacuje kredite sledecih 10 godina, a posle 5 godina ne mozhe da vozi kola vishe? Vecina ljudi ne bi ni vozila nishta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 To bi samo smanjilo standard, vecina ne bi mogla da priushti kola. A i zakon se ne bi poshtovao sigurno, jer shta ce da radi neko ko je pola zhivota skupljao za kola, i otplacuje kredite sledecih 10 godina, a posle 5 godina ne mozhe da vozi kola vishe? Vecina ljudi ne bi ni vozila nishta. ← sta fali malo da se protegnu noge.... eee kolko sam ja puta iso pesice od liona ili krsta do karadjordjeve u zemunu... u po noci... i sta mi fali Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 To bi samo smanjilo standard, vecina ne bi mogla da priushti kola. A i zakon se ne bi poshtovao sigurno, jer shta ce da radi neko ko je pola zhivota skupljao za kola, i otplacuje kredite sledecih 10 godina, a posle 5 godina ne mozhe da vozi kola vishe? Vecina ljudi ne bi ni vozila nishta. ← U tom sluchaju predlog 10 je poboljshanje gradskog prevoza :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Oduzimao bih vozacku na godinu dana svakome ko ne postuje peshake u saobratjaju. ← sta to mene boli kurac sto ti moras da predjes ulicu...^__^ Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 citam ovo i znam sta bih uradio. postavio bih Cileta za apsolutnog vladara i otisao iz zemlje sa 10 mil$ na neko ostrvo na Pacifiku, da tamo ostanem do kraja zivota. a vi vidite sta cete... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Ah, dobar topic. Da sam one and only pritisnuo bi veliko crveno dugme i zavrshio agoniju Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Ah, dobar topic. Da sam one and only pritisnuo bi veliko crveno dugme i zavrshio agoniju ← vi niste normalni... preteknete me u svakoj misli Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 sporo misli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 sporo misli Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 ful paket ili..? ← da, full naravno! uvela bi animal police, pa mrsh u zatvor svako ko maltretira zhivotinje azile za iste sve bi radilo 24 sata dnevno Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 naravno, podrazumeva se da kosa, brada i obrve ostaju.. ..ili si mozhda sick,sick puppy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 mmm, krenuo da ulazem velike pare u genetsku inzinjeriju. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) da, full naravno! uvela bi animal police, pa mrsh u zatvor svako ko maltretira zhivotinje azile za iste sve bi radilo 24 sata dnevno ← Slazem se. Naravno, to za zivotinje :) Ali, morala bi da nadjes prikladno mesto za njih, stvarno nista ruznije nego kad izadjem ispred zgrade i vidim chopor od 10 pasa lutalica... Ne napadaju nikog, bar ja to nisam video, ali mnogo ruzno deluje.. ima male dece okolo, neko se plashi, ne bih voleo da ih odvedu shintere i ko zna sta da rade s njima, ali ako bi se nashlo neko normalno mesto to bi bilo ok... Edit : Ma slazem se i za ono prvo :)) Stvarno dlake smetaju, posebno leti... rado bi ih uklonio, ali naravno... to necu uraditi... znate vec... musko je musko... Ali jedan takav zakon bi bio odlichan izgovor :))) Edited August 21, 2005 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Orca se sad aktivirala povodom zastite zivotinja pa eto prilike za sve da se ukljuce i pripomognu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 1. Digo beograd u fazduh komplet, i ponovo ga izgradio 2. Legalizovao drogu 3. Zabranio narodnjake 4. Proglasio se za bozanstvo 5. Proglasio se za dozivotnog diktatora 6. Svu imovinu Srbije prepisao sebi 7. Prodao celu Srbiju Rusima, a Beograd zadrzao za sebe i proglasioga drzavom u lichnom vlasnishtvu. 8. Zapalio na Mauricijus. naravno ustrozaginje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ono za beograd je super ideja koja moze da se primeni i za neke delove zemuna (gardos mi nedirajte) a za drogu iskuliraj... narkomane Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Ah, dobar topic. Da sam one and only pritisnuo bi veliko crveno dugme i zavrshio agoniju ← Haha. Pogasite sve, pa da zatvorimo. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ono za beograd je super ideja koja moze da se primeni i za neke delove zemuna (gardos mi nedirajte) a za drogu iskuliraj... narkomane ← Nije to narkomanije...nego do lepog profita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Nije to narkomanije...nego do lepog profita ← pro diler... aj pm me da ti ostavim broj Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 naravno, podrazumeva se da kosa, brada i obrve ostaju.. ..ili si mozhda sick,sick puppy? ← Obrve ostaju ali lepo pochupane kosa ostaje ako je dobar friz brada samo minimalna ne nikako one korovske i sl Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) Obrve ostaju ali lepo pochupane kosa ostaje ako je dobar friz brada samo minimalna ne nikako one korovske i sl ← dada, taj decko se zove dejan, mozesh ga naci u deus-u , stari merkator, trazi lika: baka-47. Edited August 21, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts