ZerBah Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Vredi znati cirilicu! Video sam kako se stranci muche u Rusiji i mogu da vam kazem da ih tsirilitsa ownuje Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Nigde nisam napisao da sam pametan←Ali si mnogo predobar? :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 To je neshto interno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Juče sam prvi put igrao paintball i igrao sam ga ko zmaj :) :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 sharky, noga grujo, iskuliraj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vodja Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Najvishe zato shto me savrsheno boli kurac za sve. btw. genije sam :) ← Пази сад, генијалност је таленат а да би га искористио треба да радиш. Уз мало труда можеш да own-ујеш, што ти топло препоручујем. А ленчуге који могу а неће треба терати мотком за њихово добро. Једног дана ће доћи и рећи ХВАЛА. Друг ми због ленчугарења понављао и сад се клати на GigaTrendu уместо да је редовно уписао нормалан факс (ЕТФ ). Иначе је много cool лик. jebes cirilicu ← А што? Зар није cool. a koja je to fora sad kao mi cemo da pricamo samo srpski ?? jeste sve to kao maternji jezik, ovoono... al meni je lakse da kazem lol /btw, umesto smejem se naglas / inace. ;] mnogo torbate ← Пази сад. Нико не каже да мораш да користиш само ћирилицу. Штос је у томе да комбинујеш. Знам, знам alt+shift мора стално да се стиска али шта је ту је. Уосталом сам одлучи. Мени је готивно да пишем ћирилицом. @topic Први пут плесао са 4 (четири) цуре за једно вече. Не истовремено наравно. (мало боли мене (нога), мало њих а кругови по сали се нижу и срећи никад краја) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 btw. Gde na nabavim "Virtual Sex with Jenna&Bryana"? ← Ne znam...i ja trazim Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 nego chisto ja da napishem, poshto se digla velika buka oko sharkyjevog alkoholisanja sharky jeste stoka, koja moze sama da pojede pohovani kachkavalj kao predjelo + staru treshnju(celu za 2 osobe) + jednu porciju punjenih raznjica, zajedno sa shopskom, 2-3 koce i litrom sode, imamo josh svedoka kako jede tako i pije ,tako da iako nisam bio na tom rodjusu verujem da je pricha skroz tachna, jer sam imao prilike da se uverim u nekim drugim sluchajevima kolko pije (ko je bio na Vesketovom ispracaju u vojsku zna o chemu pricham) ajd sad da odgovorim na topic, da ne bude bash off-post Ovog leta sam: -prvi put ishao na razgovor za posao -povracao posle nekog veceg alkoholisanja (ranije mi se to nikad nije desilo) -uchestvovao u poradjanju pekinezera kod komshinice :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 hahha , evo... jebao se s devojkom danas na kalishu na zidu na 30 metara visine.. ah da... kresnuo se s devojkom 28. na WCGu u sava centru u onom ooooogromnom muskom wcu. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 pesmo, radis li ti ista osim jebanja majku mu ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Pa dobro, morate da ga razumete, ipak je covek cekao da dobije graficku karticu i treba nekako ubiti slobodno vreme ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 ah da... kresnuo se s devojkom 28. na WCGu u sava centru u onom ooooogromnom muskom wcu. ← ne verujem ti. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 pitao sam se ko će overiti tu klonjaru, jer je bila pusta ali je tako jebeno smrdela.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Prvi put bio na okeanu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 hhhahahha @chizra: pa zagrevam se za faks sad .. budzeti su to.. hahah.. @divinitineshto: ne morash... hahah BTW.. klonja nije smrdela... cak je mirisala lepo.. barem kabina u koju sam ja ulazio i tokom pishanja i posle jebanja.. (znaci kad se udje u muski, prva s desne strane, s unutrasnje strane pishe nesto tipa Ivan Gej.. pa broj mobilnog neki -Ivane, nije prozivka upucena tebi, jednostavno je bilo tako-) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 lazes siso... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 lazem :( Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 hvala na opisu kabine, da ne uđem nikad (iz dva razloga). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vodja Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Pa dobro, morate da ga razumete, ipak je covek cekao da dobije graficku karticu i treba nekako ubiti slobodno vreme ;) ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 o chemu prichate vi, u mushkom wcu nemaju kabine a svaki put kad udjem u isti zabodem i bar 3 sekunde gledam gde da pisham kad ih ima 172485985289 jebote =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 o chemu prichate vi, u mushkom wcu nemaju kabine mozhda su bile kabine za peep show? saznacemo ako se pesma pojavi na netu i da, mushke imaju kabine, to gde si ti kenjao je kuhinja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 mozhda su bile kabine za peep show? saznacemo ako se pesma pojavi na netu i da, mushke imaju kabine, to gde si ti kenjao je kuhinja ← stidi se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 i da, mushke imaju kabine, to gde si ti kenjao je kuhinja ← spu, isro si se klintonu u saksofon.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 A da nije bilo Ace Lukasa sluchajno u tom WCu? :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts