Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 dadada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 mislim da je top otishao u potpuno pogreshnom smeru.jel neko uradio neshto skoro za shta je trebalo biti lichnost, skupiti malo muda ili tako neshto, mislim putovanja po parizu, londonu,shpaniji, obilazak diznilenda(ftw),rafailovica, voznja pedaline... nije neshto shto ce vas ubiti. ← Slazhem se Ja sam (al pre oko 2 god) ishla stopom od Kosovske Mitrovice do Beograda :P Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 poenta topika nije bilo da se pokaze ko moze koliko da popije, zguta ili da laze... jer sve to radite u manjoj meri i u normalnim okolnostima. POenta je da li ste uradili nesto za vas neuobicajeno, sto je zahtevalo promenu navika, razmisljanja... ako pijesh i obichno, kolika je promena u zivotu to sto si jedno veche popio pet piva i posle na forumu lagao da si popio 12 i da te nije uhvatilo ??!?!? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 mmm, ja sam se tek sad skoro napio po prvi put, ne bash razvalio , ali dovoljno da mi bude super, i tako se secam da smo to veche svi iskisli, mokri i znojavi , em od piva em od skakanja, se vratili sa nekog xxx dela kalamegdana u knez mihajlovu sa josh 3 slovenca, osecao sam neki mir u dushi, po prvi put u zivotu sam uspeo da uzivam u kishi (posto se veoma lepo kombinuje sa alkoholom), nakon toga sam se vratio kuci i tako osamucen uspeo da se okupam vrelom vodom, koja, kao da mi je vracala zivot, nakon toga sam se osecao toliko srecno i pospano, da sam utonuo u krevet i osetio kao da beskonacno padam sa neke veoma visoke tacke (veoma gadan trip). Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 cudo je kisha... ne mogu da skontam ljude koji ne uzivaju u setnji po pljusku... pa sta ima lepse od toga ?? kao da te opere, ali skroz... posle toga jes da je malo smrz i mozda boles', ali mala je cena za taj osecaj... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 cudo je kisha... ne mogu da skontam ljude koji ne uzivaju u setnji po pljusku... pa sta ima lepse od toga ?? kao da te opere, ali skroz... posle toga jes da je malo smrz i mozda boles', ali mala je cena za taj osecaj... ← nem pojma, meni je bilo loshe sa bez alkohola, nekako alkohol te ugreje, krenesh da isparavash a kisha te spere , super je osecaj Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 cudo je kisha... ne mogu da skontam ljude koji ne uzivaju u setnji po pljusku... pa sta ima lepse od toga ?? kao da te opere, ali skroz... posle toga jes da je malo smrz i mozda boles', ali mala je cena za taj osecaj... ← Ja prvo mrzim kishu dok ne pokisnem(narochito ako je slaba), jer osecam svaku jebeno hladnu kapljicu, i prolazi me jeza. Ali kad sam vec skroz mokar, onda mi ne smata, shta vishe - do jaja je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Ja prvo mrzim kishu dok ne pokisnem(narochito ako je slaba), jer osecam svaku jebeno hladnu kapljicu, i prolazi me jeza. Ali kad sam vec skroz mokar, onda mi ne smata, shta vishe - do jaja je. ← ima da otvorimo kisha fun club Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 hehehehehe ni 5 ni 6 nego... onesvestio!!! dobar si, Zekane! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Realno, ovde je najzajebaniji ispao onaj sto ga je izdrkao 6 puta zaredom. Ja bih se onesvestio :) ← POsle petog je bilo najcupavije poceti sesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Nije veruj mi .. pogotovo ako imash dobar nic ispred sebe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Alo 6 puta!? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Da, to moze i da zaboli... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 upravo. osecam da bi ceo dan ili trco ili visio negde. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Da, to moze i da zaboli... ← bin der dan det. Boli, ali ne tad, nego kad sledeci put, kroz dan-dva krenesh da ga bacakash... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 dan-dva? mnooogoooo... Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 dan-dva? mnooogoooo... ← Posle 6 puta za redom? Veruj mi, malo je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Ja sam (al pre oko 2 god) ishla stopom od Kosovske Mitrovice do Beograda :P ← Ja sam zimus trcao do Budve.Biciklom. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Shta ne verujesh mi?! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 verujemo, verujemo;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 posle ovakve dve poruke vishe ti niklo nece poverovati;) btw.ebem ti sarkazam.... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (edited) Po meni posle 6 puta vam kita ostaje u ruci garantovano mada citao sam da je neki lik sa 17 godina izdrljo kitu 14 puta za redom, na sliku neke sisate plavuse, 1975 godine ako se dobro secam :) to je mangup ! ( ili ga roditelji poslali od rodjenja u manastir ) Edited August 24, 2005 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Hmmm .. Da li se pod zaredom podrazumeva pauza od 1 sat izmedju zlodela ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Nemoj sad tu 1 sat, 15 minuta itd. To je odma' sada, shtrc, shtrc i tako 6 puta za redom Bolesno... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Jedino ako je prikljucio jaja na infuziju.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts