Astora Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Ajao, to sam cekao :D JEBI ! JE BI !Dok palme njishu grane ? hahahahahhahahahahhahahah MA AJMO :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 (edited) Nisam ni grobar ni delija, ali mi ovo lj bode oci. Koji to bese narod svuda ubacuje LJ? Pogotovo sto ne ume da ga napise cirilicom, Srpskim pismom? :) Edited November 19, 2012 by zerox~ Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 I opet @alfa, alfy tebra, pogledaj malo bolje to sto si okacio, skontaces tamo gde pise "ZAROBLJENIKA" je to vase slovo :D Nema uopste fotoshona :D Ma jebi glupe grobare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 prestani da ulazis u bulju ljudima, nece te zvati ni na sledeci derbi Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Jel sad mogu da citiram sve Astorine postove kao argument da nisu Grobari oni koji su glupi, ili će se to smatrati isuviše lakim? AHHAHAHEHAEHAEH JEBI GLUPE CIGANE, GROBARA LEŠKA I PURGERA MENDŽIJA AHEAHEHAEHEHAEH JE BI JE BI JE BIIIIIIIIII ps. šalim se, svi ste divni! ;) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Matori, imam ja svoje drugare sa kojima idem na derbi. Hteo sam da se upoznam sa ljudima a bice prilike za upoznavanje, bice jos derbija i jos karanja haha..@fushi :D vanja je razdragan jer, kao svaki grobar, voli cigansku kitu u ustima! elem: JEBI STOKU USTAŠKU Moram da kvotujem Docu.. @alfy .. Jos nesto.. Prema navijackom kodeksu, na osnovu onoga sto su mene ucili, ona grupa koja izgubi zastavu / transparent te grupe se gasi... Matori, pa vi skoro i da nemate navijacku grupu, pogotovo od zadnjeg derbija :D .. Da ne spominjem koliko ste smesni na ostalim tekmama, imate manekene na tribini a ne navijace, nemate svoje pesme vec kradete nase pesme, spominjete nas i kad nije derbi.. JE BO TE .. pa stalno smo vam u glavi, popisali smo vam se u titulu .. Joj, joj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 matori, kad ces da napunis 18ti rodjendan? hoces da me zoves na zurku xD Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Matora, sacekaj jos 4 godine, taman cu biti drugi put punoletan. Naravno, zovem sigurno :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 јеботе, добију један дерби и већ се сећају Барија... који комплекси... ц-ц-ц-ц... изађите из циганмале, баталите шахтове и каблове на један јебени дан, видите света мало. и да... ми славимо титулу опет, немој после крив Толе... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 4 za redom bolje reci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 @debeli dobili smo poslednja 4 derbija u fudbalu i derbije u praktično svim sportovima ove polusezone, ali opraštam ti, nisi mogao da ispratiš i sportske kanale i "24 kitchen" odjednom Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 само наставите да нас добијате тако и за коју годину ћете можда да освојите и неку титулу, можда, ако Толе не намести опет. :) јавите Вучићу да је женски кошаркашки клуб Партизан још увек бољи од вас, морате да обавестите човека, није ред да пропусти нешто. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 pa dobro, mi dobijamo u prakticno svim derbijima godinama, pa ne smaramo toliko :> mada nama je to navika, pa nam nije neka velika radost Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 па баш тако... каква радост надудлати курву... :) угасили би се данас да нас нису добили.ениуеј... честитке гаравим сународницима, волимо ми вас, није да вас не волимо, као мајка лудог сина, као сиромашне рођаке са села. јер, "не волиш човека за оно добро које је он теби учинио, него за оно добро које си ти њему учинио". у то име, до краја године, удвојите донације свим Цигићима на свим семафорима и по бусевима и по улицама!!! (и кад кажу "фала куме" ви да кажете "жив ти мени био куме"!) :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Evo i ovaj naziva Srbe ciganima. Klerofasisticka desnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 (edited) pa vi nazivate Srbe ustasama :c Edited November 19, 2012 by алфа 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Potreban nam je jedan trol, a jedan "ozbiljna" prepucavanja topic, ovako nema smisla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Drale uleti sa tenkom, pogazi cigane i ode na pivo. nothing new to see here Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 (edited) Evo i ovaj naziva Srbe ciganima. не, говорио сам о Циганима, видиш велико "Ц", ред је да се и они окористе о то што се део Срба циганише. јебига, они су власници јебене франшизе и ред је да у реалном свету добију нешто. Даки, није занимљиво кад бисмо били ми, партизановци и ви звездаши. овамо неки гробари и бал... делије, па цигани и усташе, па суперсрби и југословени... лудило. признајем да ваши више и боље и чешће тролују, али је то због тога што сте батхртовани у суштини. ми смо у зену; ја, кад, као гробар, причам с тобом, као звездашем, Даки, ја сам Дуљо. :))) едит: морао сам да додам још запета у последњу реченицу, хигијена језика је пола менталног здравља. :) Edited November 19, 2012 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Da ste zen ne bi posvetili nijednu pesmu nama. A vi, naprotiv, pevate pesme protiv Zvezde i kad igrate u Evropi. Mi vas nismo spominjali ni kad smo tu Evropu osvajali. Vi ste kompleksasi, ali tesite ste da ste zen. Sve dok znate da lazete sebe to je ok, ako poverujete u to, e onda mozete imati psihickih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 roflmao Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 daki se osetio prozvanim na 'ne bi je jebo ja kurva je ciganska' :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Igrate protiv Donjeg Srema, prozivate nas, igrate protiv Intera, prozivate nas.. IGRATE PROTIV NAS I JEBENO VAS NEMA NIGDE... 3-4 pesme vrtite ceo derbi.... o čemu pričamo ? Zen je uzeti titulu i uzgred karati večitog rivala a mi vam se popišamo po tituli...... SETITE SE 0:1 Kadu!!!!!!! Napravite neku svoju pesmu i prekinite sa krađom naših pesama.. Šteta što ste ispali iz Kupa, taman sam se ponadao reprizi seksa od prošle godine.. Nek' pobede tvoje, našu tugu leče! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Napravite neku svoju pesmu i prekinite sa krađom naših pesama.. ви сте бре изашли из наше песме, ДЕЛИЈО! 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 (edited) Da ste zen ne bi posvetili nijednu pesmu nama. A vi, naprotiv, pevate pesme protiv Zvezde i kad igrate u Evropi. Mi vas nismo spominjali ni kad smo tu Evropu osvajali. Vi ste kompleksasi, ali tesite ste da ste zen. Sve dok znate da lazete sebe to je ok, ako poverujete u to, e onda mozete imati psihickih problema. pogledaj snimak jucerasnje tekme protiv Krke, pa onda edituj post cigani su Vermezu posle derbija demolirali ulaz i auto, o cemu pricamo mi jebote :) Edited November 19, 2012 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts