Jump to content

Topic za PRAVE navijache...

Bartuc

Recommended Posts

Kakve to sad veze ima? Ti si zagovornik nekog argumentovanog raspravljanja, govoris drugima kako spinuju ili menjaju teze, sta je bre sad ovo?

Mi mozemo biti pet godina za redom drugi (u ligi, ne u kupu), ali vi nikada necete imati ni trofeja niti uspeha kao mi. Ali nije to bitno. Ovde nije rec o prvom, drugom, trofejima itd. Ima ljudi koji navijaju za Rad, pa sta? Ako navijas za klub samo zbog mesta na tabeli i trofeja onda imas problem sa egom i kojekakvim kompleksima. Ali nije o tome rec. Rec je ovde o SRPSTVU i kako otici pred Milosa Obilica, Cara Lazara, sve zrtve poklane u Jasenovcu, sve zrtve poklane od strane Franjine vojske i reci im "Hej pa ja navijam za CRNO-BELI klub, Franjo nam dao boje..." Pa na sta to lici? Jesu to Srbi? Jesi, ponavljam, kao sto je i Kandicka.

Da bi bio pravi Srbin nije dovoljno imati srpske roditelje, vec voleti Srbiju i sve srpsko, a pritom ne klanjati se Franjinom amanetu.

лол

пошто сакујете творова муда, морате да лечите неурозе на неки начин.

ми нећемо имати трофеја као ви. ма лол.

Партизан је најтрофејније СД на свету. будало.

nego, sa UPT-a

не одговара ми, али издржавам некако.

све што ми не одговара код мојих црно-белих је ситница у поређењу са циганеријом.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ajde da trolujemo draleta na ovom topiku i ne odgovaramo mu nista posto se razume u navijanje,Partizan i Zvezdu ko Marica u kriv kurac :tf:

Edited by gruja

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

разумем се довољно да видим како јашете наш крив курац па га само ломите и хоћете још!

:tf:

Style over subsistence

Drale mani se lupetanja o najtrofejnijem drustvu. Ajde sad da smislim 20 sportova koje ce Zeta u CG osvajati svake god i bice najtrofejniji klub ever.

Gleda se fudbal (nogomet, ako ne znate) na evropskoj i svetskoj sceni, eventualno kosarka, rukomet, odbojka. Mani me macevanja

Stvarno Drale, da nemas internet ne bi znao da nabrojis pet igraca iz trenutne Partizanove postave!

• Upvote (+1) 1

prvo sam napisao fudbal,ali sam skontao da sam na navijaci topiku,pa kao,aj da se dotaknem sportskih drustava,da se ne vadi na to:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

сакујете камиље чмарове.

e jbga brate, pretera ga

лол

то што сам усташа није претеривање, али је претеривање кад указујем непрекидно на то зашто вас сматрамо инфериорнима.

Style over subsistence

стално мењате тему, никако да ми кажете како је то бити вечито други?

те усташки клуб, па фрањо, па бари, па велики срби курац мој.

сакујете снажно.

Drale, ali ti nisi pravi grobar, ne bi znao da nabrojis pet igraca partizana iz sedam ekipa (nogometa, kosarke, rukometa itd...).

I nije preterivanje da se Kandicka nazove ustasom, zar ne?

ви бре немате стида, сад ће цигићи да кажу ко је прави гробар. идите бре у ону рупу па мало рециклирајте да смирите живце.

PROSINECKI-Tudjman.jpg

"шмрц шмрц мени допала Звезда."

Edited by Debeli

Style over subsistence